כנראה סימנת שהמעסיק לא שידר טופס 100מישהו יכול לעזור?
באתר של תביעת דמי אבטלה
כשצריך לצרף טפסים נותן לי לצרף רק מסמך אחד
ואני צריך לשלוח כמה טפסים - יציאה לחופשה, אישור מעסיק
וזה נותן לי רק טופס אחד
מה אפשר לעשות?
גם כתוב שם בדף שכל קובץ לא יעלה על 2 מ"ב
והכל ביחד לא יעלה על 20 מ"ב
אבל אין 'הכל ביחד'?!
סימנתי שהוא כן שידרכנראה סימנת שהמעסיק לא שידר טופס 100
הוא באמת לא שידר?
אז אין צורך לצרף שום מסמך.סימנתי שהוא כן שידר
אין צורך לצרף כלום.ועדיין
יש אפשרות רק לצירוף קובץ אחד
האם יש אפשרות לצרף מספר קבצי פדפ לקובץ פדפ אחד, ואז נוכל לשלוח אותם כטופס אחד?
@יחיאל ב. עדיף לבקש מן המעסיק לשדר טופס 100 במהירות.הוא חייב לעשות בעצמו
אבל אם יש מעסיק
קודם כדאי לפנות אליו לבקש טוס 1514
כןאם ביצעתי הרשמה ללשכת התעסוקה, ואח"כ הודיע המעסיק שלא יוצאים לחל"ת ומקבלים שכר רגיל על חשבון ימי חופשה, (מורה) האם ההרשמה מתבטלת, ולא תפריע לקבל שכר רגיל
שואלת שוב... אם למישהו יש מידע בעניין זה יעזור לי מאדאשמח מאד אם למישהו יש מידע.
אני עצמאית וגם שכירה, מרוויחה כעצמאית יותר ממה שמרוויחה כשכירה אז הבנתי שלכן איני זכאית לדמי אבטלה על החל"ת כשכירה.
הבעיה שהתחלתי לעבוד כעצמאית בנובמבר 2018, כך שהשכר החודשי הממוצע ב2018 יוצא נמוך מאד (כמה מאות שקלים)
יש לי מה להגיש בקשה למענק?
תנסי להגיש. הפסד לא יהיה מזה לענ"ד.שואלת שוב... אם למישהו יש מידע בעניין זה יעזור לי מאד
אלו פטורים ממס בנסיבות מיוחדות ולא מלבבות כמו נכות או אחזקת נטול יכולת.*יש לי פטור ממס הכנסה/נקודות זיכוי נוספות
לשלם מלא.שלום,
האם מעסיק שנתן הוראה על חל"ת לעובד ב26 לחודש. והעובד מה-15 לחודש עד ל-26 עבד כרגיל.
האם על המעביד לשלם לו באופן מלא עד לתאריך 26לחודש, או השלמה לב"ל (סביבות 30% מסך השעות שעבד העובד מתאריך ה15 לחודש שאז למעשה לא היה מודע שהוא בחלת, עד ל-26 לחודש)
אשמח לתשובה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: