מסכימה.שונאי חרדים היו רוכבים על הגל עם הסגר או בלעדיו.
מסכימה.שונאי חרדים היו רוכבים על הגל עם הסגר או בלעדיו.
מבחינה סטטיסטית יש יותר חולים חרדים. נקודה.ברור לי שיש עוד ערים שמסוגרות מלבד הערים החרדיות.
אבל שימי לב שכמעט כל הערים החרדיות מסוגרות, לעומת מספר ערים בודדות שאינן חרדיות.
מבחינה סטטיסטית יש כאן פער עצום לרעת הערים החרדיות.
נכון שיש יותר חולים חרדיים, אבל לצאת מנקודת הנחה שעצם היותם חרדים הוא הוא הגורם להידבקות, ולא מקום מגוריהם - זו טעות לדעתי.מבחינה סטטיסטית יש גם יותר חרדים חולים. נקודה.
גם אם זה בגלל הצפיפות זו עובדה נתונה.
סוגרים איפה שיש יותר חולים ולא רק פה אלא בכל העולם.
לחרדי אין מבנה גנטי אחר משל יהודי חילוני.נכון שיש יותר חולים חרדיים, אבל לצאת מנקודת הנחה שעצם היותם חרדים הוא הוא הגורם להידבקות, ולא מקום מגוריהם - זו טעות לדעתי.
אבל חפרו על זה פה הרבה, נראה לי שמיציתי
.לחרדי אין מבנה גנטי אחר משל יהודי חילוני.
יש לו מנטליות אחרת.
עצם היותנו חיים בצפיפות ובעלי אורח חיים יותר קהילתי.
אלו סיבות אובייקטיביות.
ושוב, שונאי חרדים ינצלו גם סיבות אובייקטיביות להפצת שנאה.
ואם לא יהיה סגר והמצב יחמיר הם ינצלו גם את זה.
המשפט הכי נכון שנכתב כאן היום -מרגיש לי: "אם החרדי לא עושה קידוש החילוני עושה לו הבדלה..........."
_ _ _
גם אני חשבתי על זה כל הזמןהמשפט הכי נכון שנכתב כאן היום -
וכנראה זה לטובתנו.
מסכימה ששמירת החיים יותר חשובה.כנראה שאין פתרון חלופי שיקטין את התחלואה.
ועם כל הכבוד לתדמית שלנו כחרדים כרגע השמירה על החיים יותר חשובה.
אם נתקלת בכזה דבר הרי שחובה לדווח.הבעיה היא שכשזה מגיע ליחס מפלה מרופאים שההסתה חילחלה בהם,
התפרסם סיפור על ילד שהוחזר הביתה למרות שהגיע עם כאבי בטן בחשד לאפנדציט, עם רקע של ניתוח 'קילא' שזה סימן ברור.אם נתקלת בכזה דבר הרי שחובה לדווח.
בקופת חולים העבירו את המרפאה לבדיקות קורונה על פי הוראות משרד הבריאות,אם נתקלת בכזה דבר הרי שחובה לדווח.
יש עוד ערים עם סגר כמו זו שאני גרה בה.אחרי מאות תגובות כאן בפורום -
אפשר להבין דבר אחד.
אלו שלא גרים בבני ברק, יכולים/ות לכתוב כמה זה נצרך, כמה זה חשוב, וכמה אסור לנו להרגיש דפוקים עם מאות ואלפי חיילים ושוטרים ברחובות.
אלו שגרים בבני ברק מבינים את המשמעות העכשווית, ומבינים את ההיבט העתידי.
ולכן כל הוויכוח הוא עקר.
בנוסף, אלו שעובדות בחברות לא דתיות, ומתקשרות בכל מיני דרכים עם העובדים,
יודעים שהקרע הוא עמוק, קשה, כואב, ומסוכן.
אני אישית יודעת שכאשר אחזור לעבודה, זה לא יהיה אותו דבר כמו קודם, לפחות לתקופת מה.
אני מזכירה לך שמי שפירק את אהלי הבדיקות של הקופות היתה עירית בני ברק.בקופת חולים העבירו את המרפאה לבדיקות קורונה על פי הוראות משרד הבריאות,
לרופא את צריכה לנסוע לפ''ת או ת''א.
זה מה שאני מנסה להסביר.לא חייבים להסית כדי לשמור על החיים, באמת.
ואם סגר גורם להסתה חובה למצוא בהקדם פתרון אחר. הסתה היא בסופו של דבר גם עניין של חיים ומוות.
לא חושבת שיש עיר שיש בה סגר ברמה כזו כמו בבני ברק.יש עוד ערים עם סגר כמו זו שאני גרה בה.
גם אני גרה במקום עבודה מעורב.
וחוויתי תקופות מאתגרות בעבודות קודמות מול עובדות חילוניות שהתמרמרו בצוק איתן ועוד זמנים אחרים.
ועדיין אני בוחרת לראות את העניין בצורה שונה.
להרגיש דפוק זו בחירה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: