רק לכמה ימים ויפסיקו עם זה כמו תמידבגלל המבצע הארצי של המשטרה ללכידת שבח"ים והמסייעים-
קחו בחשבון שמי שמסייע מהיום והלאה לשבח"ים בכל דרך שהיא - נסיעה, לינה או *העסקה* -
יילקח מיידית למעצר
רק לכמה ימים ויפסיקו עם זה כמו תמידבגלל המבצע הארצי של המשטרה ללכידת שבח"ים והמסייעים-
קחו בחשבון שמי שמסייע מהיום והלאה לשבח"ים בכל דרך שהיא - נסיעה, לינה או *העסקה* -
יילקח מיידית למעצר
ממש מקווה שלא.רק לכמה ימים ויפסיקו עם זה כמו תמיד
לא.רק לכמה ימים ויפסיקו עם זה כמו תמיד
רוב המפגעים הם צעירים.רוב המפגעים הם צעירים ללא פרנסה.
הכלל הזה, שאם הם מתפרנסים הם לא עושים פיגועים - כבר מזמן ז"ל...
הרב יהודה צדקה זצ"ל גם אמר בתוך דבריו הללו "המגן איננו!"הקשר בין פטירתו של שר התורה זצ"ל לפיגועים
אחד מהמשתמשים העלה בעבר קשר בין פטירת שר התורה ר' חיים לבין כל המצב ומשתמש אחר הציג קטע זוהר שההגנה בשמיים של הצדיק היא יותר גדולה,
אלא שבלילה הראה לי אברך צעיר שמבין בקבלה שיש זוהר מפורש ב"אדרא" שכן אומר שההגנה של הצדיק קיימת דווקא כשהוא חי עמנו ואמר לי אותו אברך שמה שההגנה של הצדיק בשמיים יותר גדולה הכוונה היא שהתפילות שלו יותר קרובים לכסא הכבוד ושפשוט כי לא שייך לומר שבפועל זכות התורה שהוא היה לומד בחייו מגנה עלינו אותו הדבר ושלכן יש ל"ו צדיקים בכל דור שהעולם עומד עליהם.
בנוסף הראו לי קטע של דברים שאמר מרן הגר"י צדקה זצוק"ל בהספד על צדיק קדוש שנקרא חכם אהרן מועלם זצוק"ל שממש תואמים לדברים אלו.
שם הוא מדבר על אסון הפיגוע הראשון במדינה שקרה ליד טלז-סטון כשערבי עמד ליד הנהג ודרדר אוטובוס לתהום והיו שם 41 נספים ואמר בלשון זו (ל' סיוון ה' תשמ"ט):
"עד עכשיו הרבה מקרים היו וברוך ה' הכל ניצולו. עכשיו מה קרה? חכם אהרן איננו!!! כשהיה חכם אהרן- הלימוד תורה שלו, הצדקות שלו, הדמעות שלו שהיה מוריד, הזכות שלו היתה מגינה. עכשיו, כמו באהרן הכהן- נסתלקו ענני הכבוד, לכן הצליח אותו רשע לעשות מה שעשה. מה שלא קרה משך חמישים שנה..."
צפה בקובץ המצורף 1113071צפה בקובץ המצורף 1113072צפה בקובץ המצורף 1113075
חכם אהרון מועלם – ויקישיבה
הוי מתלמידיו של אהרן
חכם אהרן מועלם
וגם אז הפיגוע הזה אכן היה רק ההתחלה, כפי שכולנו כמובן יודעים, ה' ישמור ויציל!
יכולת חיים בכבוד?????אין לזה סוף כרגע המחלק של תנובה עובד של בזק נהג אוטובוס וכו
חייבים לאפשר להם יכולת חיים בכבוד
אין לי הרשאות להגיב שם באשכול אבל הקטע שכתוב שם ענק!!!! אחד הטובים!עד שמתעסקים עם השבחים, הדג מריח מהראש:
שיתוף - לביקורת - אין שכל - יש דאגות
"שרגא, מה קורה? מאוחר!" "הנה, אני כבר מסיים". מיהר לגלול את העכבר לעבר המלבן הלבן "כתיבת תגובה", והקליד במהירות: "זו המדינה הכי מטומטמת בעולם, ביי פאר!!!" לחץ "להגיב", המתין רגע לראות את התגובה מתנוססת ומיד סגר את המחשב הנייד בטפיחה עזה כל כך, עד שניתן היה לשמוע את כל המקשים נוקשים זה לזה...www.prog.co.il
אני זוכרת שאחרי אחת ההפגנות הקשות בכניסה לביתר פרסמו תמונות שראו שם בבירור ערבים שעובדים ברמי לוי, אותם אלו שמורידים לנו מוצרים מהמדפים ועונים על שאלות כמו: כמה עולה? איפה יש...? וכו... (או נועצים מבטים עמוקים בבחורות, מכירות את התופעה הזו? מחלחל...)לא יודעת מי קובע את הסטטיסטיקות.
בכביש עוקף חוסאן [צמוד לביתר, למי שלא מכיר] זורקים בקתבי"ם כמעט כל יום! זורקים אבנים על רכבים ומנסים שוב ושוב לפגוע ביהודים. אממה, זה לא מגיע לתקשורת! או שזה מגיע, והתקשורת בכוונה מחליטה להעלים את המידע מהציבור.
פעם היה הפגנה של ערבים מחוסאן, צמוד לביתר. בתמונות שהגיעו לתקשורת - תושבי ביתר זיהו המון ערבים מאלו שמתפרנסים יום יום מאתנו - תושבי ביתר.
ביום הם מתפרנסים בביתר, ובלילה הם זורקים בקתבי"ם.
רוב המפגעים הם צעירים.
ללא פרנסה? איך שאני עוקבת אחרי הפיגועים בשנים האחרונות
רובם המוחלט עבדו בהיתר או כשב"ח
לא יודעת מי קובע את הסטטיסטיקות.
בכביש עוקף חוסאן [צמוד לביתר, למי שלא מכיר] זורקים בקתבי"ם כמעט כל יום! זורקים אבנים על רכבים ומנסים שוב ושוב לפגוע ביהודים. אממה, זה לא מגיע לתקשורת! או שזה מגיע, והתקשורת בכוונה מחליטה להעלים את המידע מהציבור.
פעם היה הפגנה של ערבים מחוסאן, צמוד לביתר. בתמונות שהגיעו לתקשורת - תושבי ביתר זיהו המון ערבים מאלו שמתפרנסים יום יום מאתנו - תושבי ביתר.
ביום הם מתפרנסים בביתר, ובלילה הם זורקים בקתבי"ם.
יכולת חיים בכבוד?????
אם היו מביאים לך מאה כוסות מים ואומרים לך שרק באחד מהם יש רעל קטלני, היית שותה באחד מהכוסות?
ברור שלא!! למה לא? הרי כל השאר בסדר... אבל לא היית לוקחת את הסיכון נכון?
אז מצידי גם אם יש אלפי שבחי"ם כאלה ו90% מהם בסדר, אפילו רק אם אחד מהם יקום יום אחד וירצח יהודי- אח שלנו אז אסור לקחת את הסיכון!!!!!!!!!
????????????????נ.ב איך נוצר הקישור בין המפגינים לזורקי הבקתבי"ם?!?
לתושבי חוסאן מותר להפגין סמוך לביתר גם אם תושבי ביתר מפרנסים אותם - בדיוק כמו שלנכים מותר להפגין מול ביטוח לאומי אפילו שהוא נותן להם את הגימלה ולעובדי עירית י-ם מותר להפגין מול עירית י-ם.
זה לא הופך אותם לרוצחים/טרוריסטים/זורקי בקתבי"ם.....
מה בדיוק מכעיס?ממש מכעיס!
מה צריך בדיוק להגיד?ואף אחד לא אומר מילה
ואוו! באמת, אסור להם להתפרנס אפילו מהזבל שלנו.ולחשוב על זה שאח"כ הם מתפרנסים מזה וכו
ויכול להיות שהבן שלהם וכו הוא המחבל הבא
נכון.גלות!!!!!
מי אמר שערבי כזה עובד בסופר?אני פשוט נדהמת מהמשפטים הנ"ל, וואו, אין לי פשוט מה להגיד....
ערבי שזורק אבן על אוטובוס או בקת"ב על ניידת לוקח בפירוש בחשבון שזה יכול להגמר במוות,
אז שערבי כזה יבוא לעבוד בסופר לידי???????
2.בכביש עוקף חוסאן [צמוד לביתר, למי שלא מכיר] זורקים בקתבי"ם כמעט כל יום! זורקים אבנים על רכבים ומנסים שוב ושוב לפגוע ביהודים. אממה, זה לא מגיע לתקשורת! או שזה מגיע, והתקשורת בכוונה מחליטה להעלים את המידע מהציבור.
אגב, אם יש תיעוד של עובדים בסופר כשהם זורקים אבנים, כדאי מאוד לפנות למשטרה.פעם היה הפגנה של ערבים מחוסאן, צמוד לביתר. בתמונות שהגיעו לתקשורת - תושבי ביתר זיהו המון ערבים מאלו שמתפרנסים יום יום מאתנו - תושבי ביתר.
אבל ההבדל שבשבועות שבהם לא עלו יהודים [ברוך ה'] ההתפרעויות היו רק בהר וגם זה כי המשטרה נכנסה לשםנושא הר הבית בוער לא רק כשעולים יהודים
היו שם התפרעויות גם בשבועות שנאסר על יהודים לעלות.
בכל אופן גם אם היו נותנים להם שליטה מלאה בהר הבית הם היו נדלקים על משהו אחר
המחבלים מבאר שבע, חדרה לא יצאו בגלל הר הבית, וכמדומני שכנ"ל בבני ברק ובתל אביב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: