לא בטוחה שאפשרו להם כזה דבר
אם זה מענין אותכם/ן אנסה לברר
בחלק גדול מההגרלות בעלי הוא העו"ד, ואלו דבריו.לא בטוחה שאפשרו להם כזה דבר
מבירור שלי אצל אחד ההגרלותלאחרונה נפוצים להם מידי שבוע הגרלות על דירות רכבים וסוויטת בעיקר בטבריה.
מעניין אותי האם מכירים אחד שזכה בדירה?
זה אמיתי?
איך שווה לכל איזה ארגון לרכוש דירה ועוד להרוויח (מלבד הוצאות פרסום=עתק)?
אני מתחילה לחשוש אולי משהו מוזר פה?
רק המס זה רק חציאיזה תשלומים יש?
מס הכנסה? מה עוד?
אחרי שארגון XXX גם ירוץ על אותה דירה, יוכלו לערוך את ההגרלה בין כלל משתתפי ההגרלות.וגם ההגרלה לא ומי יודע מתי..
אפשר לבטל?מבירור שלי אצל אחד ההגרלות
הסוויטה המדוברת שווה 700 אלף
ואחרי שתשלם מס לא תשאר עם הרבה, יחסית לפרס, כן?
אני מאד כועסת על איזה ארגון שפירסם שבטו בשבט סוגרים קופות וזה ממש לא קרה.
וגם ההגרלה לא ומי יודע מתי..
מינימום לעמוד בדיבור.
שוקלת אם לבטל השתתפות
חשבון נכון, אבל אתמול קיבלתי הודעה על הגרלה מוגבל ל5000 משתתפים, שווי כרטיס 600 שקל. [ויש הרבה שמפרסמים על סדר גודל כזה].לדוג' ההגרלה האחרונה של עלי שיח על הדופלקס.
ההצטרפות היתה מוגבלת ל-8,000 משתתפים, כמדומני.
נצא בהנחה שכל משתתף קנה כרטיס אחד בלבד לדירה (ללא ההגרלות הנוספות...)
עלות כרטיס היתה 650 ש"ח.
שזה יוצא 5,200,000 ש"ח.
כמה עולה דופלקס בטבריה? זה לא מחירים של המרכז..
נניח שעולה 9,500 למ"ר..
כמדומני, שטח הדופלקס היה 160 מטר (אם אני זוכרת נכון)
זה יוצא 1,520,000 ש"ח = השקעה של עלי שיח
הרווח, רק מכרטיס אחד בודד! שכל משתתף יקנה. ורק להגרלה על דופלקס הוא 3,680,000 ש"ח!
וברור לי שאנשים קנו יותר מכרטיס אחד כדי להגדיל את סיכויי הזכיה.
וכמובן הצטרפו להגרלות מוצרים נוספים.
והמסקנה: מי שעושה הגרלה על דופלקס/דירה וכיו"ב,
זה יוצא משתלם ביותר!
באופן כללי (ואין לי מושג ספציפית על ההגרלה הזו) מדובר בדירות שלא ימכרו בשווי המלא שלהן.חשבון נכון, אבל אתמול קיבלתי הודעה על הגרלה מוגבל ל5000 משתתפים, שווי כרטיס 600 שקל. [ויש הרבה שמפרסמים על סדר גודל כזה].
יוצא רווח של 3 מליון ממכירת כרטיסים, אא"כ יהיו שיקנו יותר כרטיסים. והדופלקס הלוואי עולה מליון וחצי יותר הגיוני שבאיזור 2 מליון, [לפחות לא כולל הוצאות מטורפות של פרסום]
אז נכון שהרוויחו מליון אבל הוציאו שתי מליון.
האם הדבר הגיוני שבשביל רווח של מליון ייזרקו לפח 2 מליון שקל של כספי צדקה?
הייתם תורמים לארגון שהשנורר-המשולח לוקח שתי שליש לעצמו.....
גם אם זה נכון, עדין חצי מהכסף הולך לפח, יש בזה הגיון? הצדקה מוסרית?באופן כללי (ואין לי מושג ספציפית על ההגרלה הזו) מדובר בדירות שלא ימכרו בשווי המלא שלהן.
כך שנגיד מדובר בדופלקס ששווה פחות ממיליון + הוצאות פרסום הגיעו למליון וחצי נשאר להם מיליון וחצי
ובמאצ'ינג כמה מתוך התרומות הולכות על פרסום?גם אם זה נכון, עדין חצי מהכסף הולך לפח, יש בזה הגיון? הצדקה מוסרית?
עדיף לתרום לארגונים שרוב מוחלט הולך למטרה בכמה שפחות בזבוז
מבטלת את ההו"ק, למה זה בעיה?
הדופקסים האלה עולים 700 אלף, ב 2 ההגרלות האחרונות שהיוחשבון נכון, אבל אתמול קיבלתי הודעה על הגרלה מוגבל ל5000 משתתפים, שווי כרטיס 600 שקל. [ויש הרבה שמפרסמים על סדר גודל כזה].
יוצא רווח של 3 מליון ממכירת כרטיסים, אא"כ יהיו שיקנו יותר כרטיסים. והדופלקס הלוואי עולה מליון וחצי יותר הגיוני שבאיזור 2 מליון, [לפחות לא כולל הוצאות מטורפות של פרסום]
אז נכון שהרוויחו מליון אבל הוציאו שתי מליון.
האם הדבר הגיוני שבשביל רווח של מליון ייזרקו לפח 2 מליון שקל של כספי צדקה?
הייתם תורמים לארגון שהשנורר-המשולח לוקח שתי שליש לעצמו.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: