מתוקן סכומים במגדל העמק (לפי 13 למ"ר).מסכים לחלוטין. כמו שכבר כתבתי צריך לקחת נתונים של דירות חדשות בלבד, ואפשר לעשות זאת ע"י הסינונים ביד2 ולקבל תוצאות ממש קרובות למציאות. כנראה שבמגדל העמק הוא לא עשה זאת. נחכה לשמוע ממנו.
08/07/2024עד מתי ההגרלה מתי ההרשמה נסגרת?
מישהו יודע להגיד?
מגיל 351. האם זה פתוח לרווקים / ות ?
במידה וינשאו 3 חודשים מיום פתיחת הבקשה לזכאות לדירה במחיר למשתכן2. האם זוג מאורסים יכולים להירשם ?
כן3. האם צריך להיות זוג נשוי (+רישום) בשעת הרישום להגרלה ?
קרית גת ורכסיםאיפה כדאי להרשם נכון לעכשיו?
אני חושב שענו על זה כבר בעבר והתשובה היתה שהוא יכול להיכנס רק מגיל 35 כמו הזכויות של רווקאם א' מבני זוג אזרח ישראלי, ובן זוגו אזרח חוץ.
ורשומים כנשואים.
האם יש להם זכות לגשת להגרלה ?
אפשר לגשת גם פחות מגיל 35אני חושב שענו על זה כבר בעבר והתשובה היתה שהוא יכול להיכנס רק מגיל 35 כמו הזכויות של רווק
הבעיה היא לא רק בדירות בעלות של מעל 1.8 מיליוןואולי גם הטבה במשכנתא (נזכיר כי יש בעיה בדירות מעל 1.8 מיליון).]
לשניהם הסיכויים כרגע בסביבות ה3% של זכייה (ירושלים כבן המקום ורכסים כחיצוני)האם כדאי להירשם להגרלה ברמות אם אנחנו נחשבים כבני מקום? או שהסיכויים לרכסים למשל יותר טובים?
בן מקום בירושלים כרגע עומד על 3% זכיה ,ברכסים לעומת זאת למי שלא בן מקום הסיכוי הוא כרגע 10% ,זה אומנם ישתנה בהמשך אבל זה הכיוון שיישארהאם כדאי להירשם להגרלה ברמות אם אנחנו נחשבים כבני מקום? או שהסיכויים לרכסים למשל יותר טובים?
תבדוק שובלשניהם הסיכויים כרגע בסביבות ה3% של זכייה (ירושלים כבן המקום ורכסים כחיצוני)
בן מקום בירושלים כרגע עומד על 3% זכיה ,ברכסים לעומת זאת למי שלא בן מקום הסיכוי הוא כרגע 10% ,זה אומנם ישתנה בהמשך אבל זה הכיוון שיישאר
אין בעיה בדירות שהערכת שמאי מעל 1.8הבעיה היא לא רק בדירות בעלות של מעל 1.8 מיליון
אלא בדירות שההערכת שמאי היא מעל 1.8 מיליון
ואם כן באלעד ואולי גם בק"ג אין כמעט סיכוי למשכנתא של 90%
דירת 3 חדרים באלעד עם ממ"ד ומעלית הכי זול ביד 2 כרגע זה 1.85 מיליון
תקנו אותי אם אני תועה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: