הגולם החולם
משתמש מקצוען
מענין למה אין באותיות אדומות על דיר אל אסד שזה לצביון ערבי
זה אומר שזה השומה המעודכנת של משרד השיכון, אך זה לא אומר שזה נכון...ב. 500,000₪ (בהתאם ליישוב) ממחיר הדירה המעודכן בסך 24547.77 ₪ למ"ר. בכל מקרה, מחיר הדירה לא יעלה על המחיר המוצג ללא הנחה
זה מה שכתוב בהערה של ההנחה באלעד
מה זה אומר?
[SPOILERזה מה שגרם לי לטעות, מתנצל[/SPOILER]
יש כללי תכנון של צביון חרדי למשל במפרט יש 2 כיורים.מענין למה אין באותיות אדומות על דיר אל אסד שזה לצביון ערבי
מרפסות סוכהיש כללי תכנון של צביון חרדי למשל במפרט יש 2 כיורים.
לא ידוע לי שיש משהו דומה לערבים וגם לא כל מקום שחרדים גרו ויגורו היה מתוכנן כך למשל ההגרלה ברמות.
כן אבל דירת ארבעה חדרים תעלה חצי מיליון שקל מה שאומר רוח של 600000 כך שזה עדיין שוה מאודכן אבל מחירי השכירות שם נמוכים ממש באזור האלפיים שקל לחודש
נראה לי זה שווה רק למי שרוצה לגור שם פחות להשקעה
דירת 4 חדרים תעלה שם 620,000כן אבל דירת ארבעה חדרים תעלה חצי מיליון שקל מה שאומר רוח של 600000 כך שזה עדיין שוה מאוד
החישוב שלי אומר שדירת מאה מטר ב5700 למטר ועוד מענק של ארבעים אלף יוצא 530000 תקן אותי אם אני טועהדירת 4 חדרים תעלה שם 620,000
יש אשכול די פעיל על הר יונה.הגרלה 2192
חמש חדרים עולה 1.5 במחיר מטרה
מה אתם אומרים שווה ?
תודה על מה שהעלית, אבל כמדומני שזה עלול מאד להטעות. וכמו שציינת בעצמך - אין שום קשר בין מחיר דירה ישנה בדימונה (600K) למחיר דירה חדשה (1.2 מיליון). ולכן הדרך הנכונה יותר היא לבדוק ביד 2 עם סינון של מרפסת ממ"ד ומעלית, וכך מקבלים מחירים של דירות חדשות (יחסית) בלבד.מעלה לכאן טבלהצפה בקובץ המצורף 1664489
עם הסתייגות אחת ענקית...
חישוב ההנחות מבוסס על השוואה בין המחיר לאחר ההנחה בטבלאות של טל זכרי' ש@בית שמשניק העלה אל מול מחיר השוק למ"ר באתר 'מדלן'.
יש בכך לפחות 3 בעיות:
1. אין ממוצע שונה לדי' חדשות ולדי' יד שניה.
2. אין מספיק נתונים על שכונות ספציפיות, בדר"כ הנתון 'ממוצע למ"ר' יש רק על העיר.
3. ישנם ערים שהממוצע כולל גם דירות שנמכרו במחיר למשתכן...
לכן מצו"ב גם כקובץ EXCEL כך שמי שמעוניין ישנה לעצמו את המחיר למ"ר בגיליון השני והכל יתעדכן בהתאם.
אם יש למאן דהו נתוני מחיר למ"ר בשוק החופשי על בסיס משהו יותר מבוסס ומאומת - יותר מאשמח לשיתוף.
מבקשים שם של רחוב..., מה שמקשה לחפש על שכונה לא קיימת...תודה על מה שהעלית, אבל כמדומני שזה עלול מאד להטעות. וכמו שציינת בעצמך - אין שום קשר בין מחיר דירה ישנה בדימונה (600K) למחיר דירה חדשה (1.2 מיליון). ולכן הדרך הנכונה יותר היא לבדוק ביד 2 עם סינון של מרפסת ממ"ד ומעלית, וכך מקבלים מחירים של דירות חדשות בלבד.
אפשר לחפש לפי עיר ולסנן בחיפוש את הפרמטרים שכתבתי, וכך מקבלים את כל הדירות החדשות בעיר. זה בהחלט נותן אינדיקציה יפה (אם כי לא ממש מדוייקת).מבקשים שם של רחוב..., מה שמקשה לחפש על שכונה לא קיימת...
לכן לקחתי לחומרא - 1.2 מיליון.המודעות ביד 2 לגבי דימונה 4 חדרים לאחר הסינונים המתבקשים הם בין 1,200,000 ל 1,450,000 רק ששמה מופיע רק דירות 4 חדרים של 120 מטר
ה1.8 זה דירות חריגות בגודלן. המחיר הממוצע הוא סביב 1.35ובמגדל העמק 4 חדרים גם כן גדולות של יותר ממאה מטר בין 1,300,000 ל1,800,000 ממוצע(מוזר...)
אני מנסה לחפש לפי שמות של רחובות באיזור ההגרלה אבל בהרבה מקומות כנראה עדיין לא בנוי ואין דירות ואיפה שכן זה רק דירות ישנותה1.8 זה דירות חריגות בגודלן. המחיר הממוצע הוא סביב 1.35
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: