בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
צודק. צ"ל "רוב השבע שנים", ומסתמא איירי בכה"ג דנתעכבה החתימה יותר מג' שנים ומחצה, דהוי רוב מז' שנים...מה זה אומר רוב החמש שנים הרי מיום הזכייה בהגרלה צריך לחכות 7 שנים
רק מזמן קבלת טופס 4 מחכים 5 שנים
לא?
צודק. צ"ל "רוב השבע שנים", ומסתמא איירי בכה"ג דנתעכבה החתימה יותר מג' שנים ומחצה, דהוי רוב מז' שנים...מה זה אומר רוב החמש שנים הרי מיום הזכייה בהגרלה צריך לחכות 7 שנים
רק מזמן קבלת טופס 4 מחכים 5 שנים
לא?
אני מספר 17 בתור [זוכה 95] בהגרלה הזו [2369] מעניין אותי מאוד לדעת מה המצב היום האם כבר התקיים הכנס ואם לא מתי ע"מ שאני ידע מתי אני אמור לצפות להתקדמות בתור ולחשב את צעדי בהתאם תודה מראשבס"ד
קרוב משפחה זכה בהגרלה באלעד מספר 2369
הם קיבלו היום את המייל הזה,
שלום רב,
אנו מבקשים לעדכן אותך כי בהגרלה מספר LOT של קבלן משולם לוינשטין הנדסה וקבלנות ב ביישוב אלעד בה זכית, התקבלה החלטת הוועדה המקומית, וניתן לקבלן היתר בנייה בתנאים מסוימים, על הקבלן למלא אחר התנאים ולהגיש בקשה לקבלת היתר בניה מלא.
ומהם השלבים הבאים?
1. בתקופה הקרובה יעביר הקבלן לחברת הבקרה את כל מסמכי הפרויקט, לצורך בדיקה ואישור סופי.
2. בדיקת המסמכים על ידי חברת הבקרה ואישורם
3. הזמנה לכנס היכרות עם הפרויקט
4. כשבועיים לאחר כנס ההיכרות, הזמנה לבחירת הדירה
מה זה אומר? איך הקבלן קיבל היתר בניה כל כך מהר?
זכו בכולםמכרז מחיר מטרה מסקרן על 382 יח"ד בצור הדסה אמור להיסגר היום בשעה 12:00. נמתין לראות אם יש זוכים.
אכן זכו בכל המכרזים. מדובר באיזור סמוך מאד לביתר עילית - אולי יש סיכוי להתיישבות חרדית שם.זכו בכולם
אין סיכויאכן זכו בכל המכרזים. מדובר באיזור סמוך מאד לביתר עילית - מעניין אם יש סיכוי להתיישבות חרדית שם.
סיכוי קלושאכן זכו בכל המכרזים. מדובר באיזור סמוך מאד לביתר עילית - אולי יש סיכוי להתיישבות חרדית שם.
צפה בקובץ המצורף 1656843
שבוע הבא - ב27 לחודשלא היה אמור להיפתח היום הרשמה להגרלה?
איפה יהיו ההגרלות? באילו ערים?שבוע הבא - ב27 לחודש
כתבתי כאן. לא מצליח לצרף שוב את הקבצים. עיין בהודעה הנ"ל.מתוך האתר של טל זכריה
נתונים לגבי מספר יח"ד ביישובים שיוגרלו בהגרלה הקרובה, וכן צפי ליישובים נוספים שישתתפו בהגרלה:
מעניין אם יש לו פירוט קצר לפי מה הוא מחליט את סיכוי ההצלחה.לאחר ההצלחה אמש במכרזים בצור הדסה, אני מצרף כאן טבלה מאת טל זכריה התותח המסכמת את מכרזי מחיר מטרה הצפויים בחודשיים הקרובים (כולל מכרזים שנפתחו ביומיים האחרונים) עם ניתוח סיכויי הצלחתם. (ספוילר: בית שמש - סיכוי בינוני).
לפי הקריטריונים חייב להיות 3 שנים נקי בלי דירה.שלום וברכה לכל המומחים!
רציתי לשאול לגיסתי היתה דירה רשומה על שמה (הוריה קנו להשקעה ורצו לחסוך מס שבח)
הדירה כבר נמכרה לפני שנתיים שלוש (לא זוכר בדיוק)
האם היא יכולה להיכנס להגרלות
תודה מראש לכל המשיבים
אגב, זה קרית עקרון ולא קרית טבעון.הלכה למעשה: ההמלצות באשכול הזה בהגרלה האחרונה היו לבחור בקרית גת אלעד וקרית טבעון - בני עי"ש. האם עכשיו מומלץ לבצע שינויים לקראת ההגרלות החדשות? לבטל את הגרלות ההמשך ולהרשם לערים אחרות במקומן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: