גם אני מתעניןאיך ניתן להגיש ערעור על קביעת בן מקום?
גם אני מתעניןאיך ניתן להגיש ערעור על קביעת בן מקום?
זוג נשוי נחשב בן מקום בעיר שהוא היה גר בה וכן בעיר שאשתו היתה גרה ,במידה וכיום הם גרים במקום אחר זה נרשם אוטומטית כבן מקום בתנאי שעברו 3 שנים מהרישום במשרד הפנים,מה שייך לערער?גם אני מתענין
אני גרתי תמיד בית שמש אבל רק עשיתי אזרחות בשנתים ההאחרונת מדוע שאני לא יהיה בן מקום??זוג נשוי נחשב בן מקום בעיר שהוא היה גר בה וכן בעיר שאשתו היתה גרה ,במידה וכיום הם גרים במקום אחר זה נרשם אוטומטית כבן מקום בתנאי שעברו 3 שנים מהרישום במשרד הפנים,מה שייך לערער?
מבחינת משרד השיכון, בשנים שלפני עשיית האזרחות אתה נחשב כ"אויר". ולכן אתה עדיין לא בן מקום...אני גרתי תמיד בית שמש אבל רק עשיתי אזרחות בשנתים ההאחרונת מדוע שאני לא יהיה בן מקום??
למה ? זה שאלתי ?? אולי אפשר לערערמבחינת משרד השיכון, בשנים שלפני עשיית האזרחות אתה נחשב כ"אויר". ולכן אתה עדיין לא בן מקום...
"גר שנתגייר כקטן שנולד דמי"...למה ? זה שאלתי ?? אולי אפשר לערער
השאלה איפה לנסות ?כי אני לא מצאתי שום תקנון מפורש בענין לכן אולי יש סכוי"גר שנתגייר כקטן שנולד דמי"...
לא נראה לי שיקבלו את הערעור, אבל אפשר תמיד לנסות.
דווח כאן שהולך להיות בקרוב הגרלות חדשות, לכן שאלתי מה צריך לעשות כעת, האם השתנו המגמות והסיכויים ולבחור בערים אחרות על פני מה שבחרו בעבר, אכן באתר מופיע שאין כעת הגרלות פתוחות כלל! כנראה התכוונו להגיד שיפתח הרשמה להגרלה חדשה.אגב, זה קרית עקרון ולא קרית טבעון.
לגופו של ענין, השאלה לא מובנת כלל. איזה הגרלות המשך? ולמה לבטל?
נרשמים לערים חדשות בהגרלה הקרובה ללא שום קשר לרישומים הקודמים.
ההורים שלי שינו את הכתובת לאלעד כבר מלפני שנתיים, ואני לא עדכנתי בתעודת זהות שלי את הכתובת החדשה עד החתונה. מחפש לערער ולהוכיח שגרתי בבית הוריי וכך הסיכויים לזכות יהיו גבוהים ביותר, מנגד, במקום מגורי הקודם אין ולא אמור להיות שום בניה והסיכויים הריאליים להרוויח משהו בתור בן מקום שואף לאפס...זוג נשוי נחשב בן מקום בעיר שהוא היה גר בה וכן בעיר שאשתו היתה גרה ,במידה וכיום הם גרים במקום אחר זה נרשם אוטומטית כבן מקום בתנאי שעברו 3 שנים מהרישום במשרד הפנים,מה שייך לערער?
לא צריך לבטל רישום לשום מקום. בהגרלה הקרובה ניתן להירשם ל3 ערים חדשות ולהישאר במקביל ברשימת ההמתנה לערים שנרשמתם עליהם בעבר.דווח כאן שהולך להיות בקרוב הגרלות חדשות, לכן שאלתי מה צריך לעשות כעת, האם השתנו המגמות והסיכויים ולבחור בערים אחרות על פני מה שבחרו בעבר, אכן באתר מופיע שאין כעת הגרלות פתוחות כלל! כנראה התכוונו להגיד שיפתח הרשמה להגרלה חדשה.
בהחלטות מועצת רמ"י, (מצורף קישור), יש משהו בלתי הגיוני בהגדרת "בן מקום". בסוף סעיף 4.7.9 (מחיר מטרה) הגדרה זו כפופה לרשות האוכלסין בלבד, אבל בסעיף 4.5.7 אפשר גם להמציא אישור מהרשות המקומית. זאת אומרת למשל, כל מי שגר בבית שמש יכול להירשם כבן מקום גם על סמך אישור העירייה בלבד ולקבל סיכויים טובים במכרזים הבאים בבית שמש!ההורים שלי שינו את הכתובת לאלעד כבר מלפני שנתיים, ואני לא עדכנתי בתעודת זהות שלי את הכתובת החדשה עד החתונה. מחפש לערער ולהוכיח שגרתי בבית הוריי וכך הסיכויים לזכות יהיו גבוהים ביותר, מנגד, במקום מגורי הקודם אין ולא אמור להיות שום בניה והסיכויים הריאליים להרוויח משהו בתור בן מקום שואף לאפס...
נראה כךכי באתר של מחיר למשתכן רשום שם על ירושלים 80 דירות וזה ברמותאיפה בירושלים? אמרו שאולי יהיה ברמות יום אחד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: