נכון, אבל שם זה מתוך 13 דירות לבני מקום ובהגרלה אחרת אני 43 מתוך 66 לבני מקום מה יותר ריאלי אם בכלל ?בצילומי המסך שהעלית לפני כמה ימים, יש הגרלה בקרית גת שאתה מספר 20 בתור
נכון, אבל שם זה מתוך 13 דירות לבני מקום ובהגרלה אחרת אני 43 מתוך 66 לבני מקום מה יותר ריאלי אם בכלל ?בצילומי המסך שהעלית לפני כמה ימים, יש הגרלה בקרית גת שאתה מספר 20 בתור
לצערי שניהם לא כ"כ ריאליים. מקווה שתתקדם עוד.נכון, אבל שם זה מתוך 13 דירות לבני מקום ובהגרלה אחרת אני 43 מתוך 66 לבני מקום מה יותר ריאלי אם בכלל ?
היתכנות גמורה. המכרזים שווקו מראש לציבור החרדי, והמילואימניקים שנרשמו לשם וזכו עשו זאת להשקעה. (גם ברמה ד' יש בעלי דירות חילוניים שזכו והם משכירים את דירותיהם)איזה היתכנות יש לשכונה חרדית (בק"ג ואלעד) כשיש 10% למילואים גם ברמה ד שיש הרבה מודרנים וקצת דת"ל אין 10% שזכאים לכך
קלוש מאד.שאלה למומחים דכאן :
הייתי במיקום בתור - 26 באלעד בפריוקט עם 77 דירות, עכשיו ירדתי ל - 24 האם יש סיכוי ???
יש דרך לדעת אם היו שם 10% שנרשמו שהם זכאים לכך?היתכנות גמורה. המכרזים שווקו מראש לציבור החרדי, והמילואימניקים שנרשמו לשם וזכו עשו זאת להשקעה. (גם ברמה ד' יש בעלי דירות חילוניים שזכו והם משכירים את דירותיהם)
קשה לדעת. זה תלוי בהמון גורמים (ואולי גם בבחירות שיתקיימו שם מחר)בית שמשניק
כבר שאלתי את זה אבל לא ענית
יש לך מושג עוד כמה זמן בק"ג (מערב) יתחילו תשלומים אני אישית מעדיף עוד 3 שנים מכל מיני סיבות השאלה אם יש היתכנות שזה יהיה לפני זה תודה רבה
אתה מאוד צודק, בתור אחד שקצת מכיר את הפוליטיקה שם, במידה וראש העיר שלא נתמך על ידי החרדים ייבחר הוא עשוי להצר לחרדים מאוד(הוא ידוע ביחסיו למתנגדיו) ואי אפשר לדעת איפה זה יכול לפגוע בפרויקטים במערב העיר שמיועדים לחרדיםקשה לדעת. זה תלוי בהמון גורמים (ואולי גם בבחירות שיתקיימו שם מחר)
קרה ליואולי הם זכו בהגרלות עכשיו, ויצאו מהזכיה,
דבר שיגרום לעוד כמה להתקדם...
וזה רק במקרה והס"ד שלהם מוצלחת מאד, לזכות פעמיים
סיכוי לא גבוהשאלה לחבר הוא היה בתור 64 באופקים ועכשיו הוא28 בפרויקט של 119 דירות האם יש לו סכוי ?
נכוןתודה
אם אין תזוזה זה אומר שא"א לא ביטל, נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: