ברמת העיקרון יש סיכוי סביר מאוד תלוי באיזה מקום?מספר 7 בהמתנה יש סיכוי?
מתוך 119 דירות
סיכוי מעבר לסבירמספר 7 בהמתנה יש סיכוי?
מתוך 119 דירות
אכן.לתחושתי אחוז החרדים שזכו בהגרלה גדול
לכא צריך לומר תודה ענקית ל עו"ד נתן רוזנבלט ולכל הפעילים בפורום זה שעודדו את הציבור החרדי להתמודד בערים שריאלי לזכות בהם
גם אנחנו זכינו ב"הגם אנחנו זכינו בהגרלה 2353, וראיתי באשכול שיש עוד שזכו בפרוייקט הזה, ראיתי שבפרוייקטים אחרים אנשים קבוצה בוואצפ או במייל בשביל לעדכן ולהתעדכן, אולי מיששהו מריםאת הכפפה על הגרלה 2353 קרית גת צפון, זה חשוב היות שהשכונה מתוכננת לציבור הכללי, מצד שני לא אתפלא אם חצי או יותר מהזוכים הם חדרים, הקבוצה תוכל לתת לנו אינדיקצייה, כי חבר מביא חבר, אפילו מי שלא חפץ/יכול להתחבר בפועל לקבוצה, הוא יוכל לעדכן ולהתעדכן דרך חבר שכן מחובר, זה יתן לנו אפשרות לדעת על אחוזים של חרדים בפרוייקט
בני ברקברמת העיקרון יש סיכוי סביר מאוד תלוי באיזה מקום?
???אני מנסה לשחזר סיסמ לא נותן לי
לא הבנתי למה רושם לי על התז אין אפשות להוסיף תז
אני חושב שיש סיכוי , לא יודע להגיד לך בוודאות, בית שמשניק ידע "לפסוק"בני ברק
@בית שמשניק ??אני חושב שיש סיכוי , לא יודע להגיד לך בוודאות, בית שמשניק ידע "לפסוק"
לא עובד נסתי את כל האפשרויות לא נותןבלי תז רק אם סיסמה לא עובד?
תנסה להיכנס דרך חלון אנונימי ולעשות סיסמה ברמת העיקרון נראה לי שאפשר לשחזר סיסמה גם בלי ת זלא עובד נסתי את כל האפשרויות לא נותן
גם לא מבינה למה לא נותן לי להכנס ם הסיסמא הרגילה אני זוכרת אותה וזה רושם שזה סיסמא לא נכונה
לא ברורר
סליחה,בלי תז זה רק עם נמצאים כבר באתר על שם המשתמש אבל מחלון אנונימי זה אמור לעבוד עם הסיסמה הישנהתנסה להיכנס דרך חלון אנונימי ולעשות סיסמה ברמת העיקרון נראה לי שאפשר לשחזר סיסמה גם בלי ת ז
נסיתי לא נותןסליחה,בלי תז זה רק עם נמצאים כבר באתר על שם המשתמש אבל מחלון אנונימי זה אמור לעבוד עם הסיסמה הישנה
מוזר,גם לי היה באתר היום בעיות אבל אחכ זה הסתדרנסיתי לא נותן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: