לתשומת ליבך ההפרש בין 600000 ל650000 הוא גובה המענק
כך שאם סכום זה אינו חשוב בעינך אז כל התוכנית הזו חסרת משמעות
כתבתי די בצורה ברורה שזה סכום שאפשר להוריד במו”מ
לתשומת ליבך ההפרש בין 600000 ל650000 הוא גובה המענק
כך שאם סכום זה אינו חשוב בעינך אז כל התוכנית הזו חסרת משמעות
במעבר חד חזרה ל'דירה בהנחה' - יש מכרז מחיר מטרה נוסף שפורסמה בו השבוע חוברת מכרז, כשהפעם מדובר בקרית מלאכי. המכרז קטן יחסית - סה"כ 106 יח"ד, כשתאריך הסגירה שלו הוא ב 30/8. בתקווה שלא יהיו דחיות ושיהיה זוכה.
מקור:
רשות מקרקעי ישראל – מכרזי מקרקעין
apps.land.gov.il
זה נראה לחסידי גור בלבד
באתר של רמ"י לא ראיתי שמוזכר שזה מכרז ייזום, וזה גם לא תחת הלשונית הזו (ב'סוג המכרז'), אלא תחת לשונית 'מחיר מטרה'אני חושב שזה לא יצא להגרלה כ”כ מהר כי זה מכרז ייזום
חלאס עם הגועל הזה
תוקפים אותו התקשורת כבר חודשים שדירה בהנחה זה תכנית אטומה ולאיזה זו”צ יש היום יכולת לקנות דירה בהנחה1.2
אז הוא נתן תמיכה אמנם סמלית לאוכלוסיות הכי חלשות ושהכי מוכנות להתפשר ולא להתפנק
וגם אז יש מה להגיד
בציבור הזה יש חסידי גור ,מזרחיים שקונים בירוחם רוסים שקונים בקריית ים אתיופים וכו
ולא יאומן הוא לא דאג לליטאים וחסידי בעלזא
שרוצים לגור בבית שמש
יש לי הרבה מה לומר בענין, אבל אני לא חושב שזה כדאי, כי בסוף האשכול החשוב הזה יינעל (כמו הרבה אשכולות אחרים)...
ההטבה הזו עולה כסף, ואין מהמצרך הזה כמות בלתי מוגבלת. אז הקציבו לזה 100 מיליון ש"ח - 50 מיליון ש"ח השנה ו50 מיליון שנה הבאה, כך ש1000 זכאים יקבלו את המענק השנה ועוד 1000 בשנה הבאה.לא הבנתי מה הקשר הגרלות, זה הרי לא מוגבל לכמות מסוימת של דירות כמו במכרזים של דירות למכירה.
רוצים לתת הטבה למי שקונה דירת יד שניה בפריפריה? תנו הטבה! למה צריך הגרלה?
לא הבנתיזה מה שמופיע...
ההודעה הזו?ההטבה הזו עולה כסף, ואין מהמצרך הזה כמות בלתי מוגבלת. אז הקציבו לזה 100 מיליון ש"ח - 50 מיליון ש"ח השנה ו50 מיליון שנה הבאה, כך ש1000 זכאים יקבלו את המענק השנה ועוד 1000 בשנה הבאה.
וואייחלאס עם הגועל הזה
תוקפים אותו התקשורת כבר חודשים שדירה בהנחה זה תכנית אטומה ולאיזה זו”צ יש היום יכולת לקנות דירה בהנחה1.2
אז הוא נתן תמיכה אמנם סמלית לאוכלוסיות הכי חלשות ושהכי מוכנות להתפשר ולא להתפנק
וגם אז יש מה להגיד
בציבור הזה יש חסידי גור ,מזרחיים שקונים בירוחם רוסים שקונים בקריית ים אתיופים וכו
ולא יאומן הוא לא דאג לליטאים וחסידי בעלזא
שרוצים לגור בבית שמש
ובתנאי שלא יהיה חב לאחריני...ואני אומר: שיעשה לגור, לויזניץ או למי שהוא רוצה, העיקר שיעשה משהו
ברגע שגולדקנופף מראה שיש לו תוכניות רק לפריפריהברגע שגולדקנופף מעביר אנשים נוספים לפריפריה
הוא תורם את התרומה הגדולה ביותר לירידת מחירים במרכז
תגובה כזו מראה על איבוד אמון מוחלט באישואני אומר: שיעשה לגור, לויזניץ או למי שהוא רוצה, העיקר שיעשה משהו
בלי להיכנס לדיון האם המענק מוצדק או לא, אני לא רואה איך מענק של 50 אל"ש ל1000 דירות בפריפריה עד 600 אל"ש, מוריד את המחירים לא במרכז ולא בפריפריה.ברגע שגולדקנופף מעביר אנשים נוספים לפריפריה
הוא תורם את התרומה הגדולה ביותר לירידת מחירים במרכז
זה כיוון יותר נכון מלחלק כסף ובכך לעודד אנשים לרכוש דירות במרכזבלי להיכנס לדיון האם המענק מוצדק או לא, אני לא רואה איך מענק של 50 אל"ש ל1000 דירות בפריפריה עד 600 אל"ש, מוריד את המחירים לא במרכז ולא בפריפריה.
הוא שר רק של חסידיות ?ואני אומר: שיעשה לגור, לויזניץ או למי שהוא רוצה, העיקר שיעשה משהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: