מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

צחי קרמר

משתמש פעיל
במעבר חד חזרה ל'דירה בהנחה' - יש מכרז מחיר מטרה נוסף שפורסמה בו השבוע חוברת מכרז, כשהפעם מדובר בקרית מלאכי. המכרז קטן יחסית - סה"כ 106 יח"ד, כשתאריך הסגירה שלו הוא ב 30/8. בתקווה שלא יהיו דחיות ושיהיה זוכה.
מקור:
אני חושב שזה לא יצא להגרלה כ”כ מהר כי זה מכרז ייזום​

צחי קרמר

משתמש פעיל
זה נראה לחסידי גור בלבד
:mad::mad::mad:
חלאס עם הגועל הזה
תוקפים אותו התקשורת כבר חודשים שדירה בהנחה זה תכנית אטומה ולאיזה זו”צ יש היום יכולת לקנות דירה בהנחה1.2
אז הוא נתן תמיכה אמנם סמלית לאוכלוסיות הכי חלשות ושהכי מוכנות להתפשר ולא להתפנק
וגם אז יש מה להגיד
בציבור הזה יש חסידי גור ,מזרחיים שקונים בירוחם רוסים שקונים בקריית ים אתיופים וכו
ולא יאומן הוא לא דאג לליטאים וחסידי בעלזא
שרוצים לגור בבית שמש

דוד יוסף גרוס

משתמש צעיר
חלאס עם הגועל הזה
תוקפים אותו התקשורת כבר חודשים שדירה בהנחה זה תכנית אטומה ולאיזה זו”צ יש היום יכולת לקנות דירה בהנחה1.2
וגם אז יש מה להגיד
בציבור הזה יש חסידי גור ,מזרחיים שקונים בירוחם רוסים שקונים בקריית ים אתיופים וכו
שרוצים לגור בבית שמש

יש לי הרבה מה לומר בענין, אבל אני לא חושב שזה כדאי, כי בסוף האשכול החשוב הזה יינעל (כמו הרבה אשכולות אחרים)...

shs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא הבנתי מה הקשר הגרלות, זה הרי לא מוגבל לכמות מסוימת של דירות כמו במכרזים של דירות למכירה.
רוצים לתת הטבה למי שקונה דירת יד שניה בפריפריה? תנו הטבה! למה צריך הגרלה?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
לא הבנתי מה הקשר הגרלות, זה הרי לא מוגבל לכמות מסוימת של דירות כמו במכרזים של דירות למכירה.
רוצים לתת הטבה למי שקונה דירת יד שניה בפריפריה? תנו הטבה! למה צריך הגרלה?
ההטבה הזו עולה כסף, ואין מהמצרך הזה כמות בלתי מוגבלת. אז הקציבו לזה 100 מיליון ש"ח - 50 מיליון ש"ח השנה ו50 מיליון שנה הבאה, כך ש1000 זכאים יקבלו את המענק השנה ועוד 1000 בשנה הבאה.

המצפה לרחמיו

משתמש פעיל
חלאס עם הגועל הזה
וגם אז יש מה להגיד
שרוצים לגור בבית שמש
וואיי
דרמטי
כנראה שלא הספקת לקרוא את כל האשכול ולראות לגבי כמה דירות זה רלוונטי
ודרך אגב ליטאים לא גרים רק בבית שמש
וחוצמזה שהוא שר שיכון ותפקידו לדאוג שכל אדם בישראל יוכל לקנות דירה נורמלית ולא רק דירת 3 חדרים מפתוררת בנגב
ולסיום הוא שר מהקול שלי...

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ברגע שגולדקנופף מעביר אנשים נוספים לפריפריה
הוא תורם את התרומה הגדולה ביותר לירידת מחירים במרכז
ברגע שגולדקנופף מראה שיש לו תוכניות רק לפריפריה
הוא תורם את התרומה הגדולה ביותר לעליית מחירים במרכז (כי זוגות מתייאשים ופונים לרכוש בשוק החופשי)

די

משתמש סופר מקצוען
ברגע שגולדקנופף מעביר אנשים נוספים לפריפריה
הוא תורם את התרומה הגדולה ביותר לירידת מחירים במרכז
בלי להיכנס לדיון האם המענק מוצדק או לא, אני לא רואה איך מענק של 50 אל"ש ל1000 דירות בפריפריה עד 600 אל"ש, מוריד את המחירים לא במרכז ולא בפריפריה.

פרוגפרוגנדה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
בלי להיכנס לדיון האם המענק מוצדק או לא, אני לא רואה איך מענק של 50 אל"ש ל1000 דירות בפריפריה עד 600 אל"ש, מוריד את המחירים לא במרכז ולא בפריפריה.
זה כיוון יותר נכון מלחלק כסף ובכך לעודד אנשים לרכוש דירות במרכז
האינטרס של כולם הוא שאנשים ירכשו דירות בפריפריה
וכך
א' אנשים שבאמת אין להם כסף אליהם ילך הסיוע המממשלתי
ב' יהיה פחות ביקוש לדירות במרכז
לגבי התמיכה הייתי ממליצה להגדיל את זה ל300K
לדירות עד שווי 1.5M

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה