מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

עיין

משתמש רשום
יש לי חבר בן מקום שסיפר לי שהוא במקום 15,000 בתור באחת ההגרלות ובתור לבן מקום כתוב "לא רלוונטי", כאשר ברור מעל כל צל של ספק שהמיקום שלו בבני המקום אמור להיות טוב יותר, כי הרי היו בסה"כ 5,000 נרשמים בני מקום...
גם אצלי אני בן מקום בביש ויש לי מקום שאני 26K אבל יכול להיות שבמקום אחר יש לי מיקום יותר טוב למשל במקום שאני 53 בתור הכללי
אצלי יש לי רק עוד בן מקום באחת ההגרלות בירושלים כמצו"ב ושם באמת אין לי מיקום יותר טוב

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-11-20 152132.png
    צילום מסך 2024-11-20 152132.png
    KB 109.7 · צפיות: 1
  • צילום מסך 2024-11-20 150823.png
    צילום מסך 2024-11-20 150823.png
    KB 102.9 · צפיות: 2

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מרגע לרגע, הסיפור הזה של ה"לא רלוונטי" בעמודת הבני המקום מתחיל להישמע לי מוזר יותר ויותר.
אשמח מאד לכל עדכון של מישהו בנושא...

תמים וחדש

משתמש חדש
מרגע לרגע, הסיפור הזה של ה"לא רלוונטי" בעמודת הבני המקום מתחיל להישמע לי מוזר יותר ויותר.
נראה לי שיש קשר בין זה שזה קרה לבין הגבלת כמות הבני מקום לעד חצי מכמות הדירות אבל איני יודע מה בדיוק הקשר

עיין

משתמש רשום
מצטרף בזעם משהו כאן מריח לא טוב מקוה שזה לא איזה עסקונה מעורבת

עיין

משתמש רשום
מוסיף עוד שאלה אם מישהו זוכר לקח יום שלם לעדכון המיקום בתור האם למיהו יש מידע האם זה גם היה בפעמים קודמות שלא התעדכן מיד מיקום התור ?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
הסבר את דבריך, מה הסיפור, מה תמיד היה?
עדיין מוקדם לקבוע, ולא שמעתי על כך משום גורם, אבל יש לי קצת הרגשה שאולי משרד השיכון שינה את הכללים, ומעכשיו והלאה כבר אין 2 רשימות המתנה - לחיצוניים ולבני מקום, אלא רק רשימת המתנה אחת לכולם.
זאת אומרת, עושים בתחילה הגרלה בין כל בני המקום על X דירות שמוקצות להם. מי שזכה זכה. אבל מי שלא, כבר לא מקבל מיקום בתור נפרד כבן מקום, אלא נשאר רק בתור הכללי של ההגרלה הכללית הנוספת שהוא השתתף בה (בני מקום כידוע משתתפים ב2 הגרלות: אחת - רק להם, והשניה - לכולם).
להמחשת הענין, נניח שיש הגרלה שמוקצות שם 50 דירות לבני מקום. אזי 50 בני המקום הראשונים שעולים בהגרלה זוכים, ואילו זה שזכה במקום 51, כבר לא מוגדר בתור מקום 1 ברשימת בני המקום (כפי שהיה עד היום), אלא הוא מקבל רק את המקום שלו בתור הרגיל של ההגרלה הכללית הנוספת שהוא השתתף בה.
שוב, אני ממש לא יודע אם זה נכון, אבל אם כן, זו הרעה משמעותית מאד לבני המקום.

עדיין מוקדם לקבוע, ולא שמעתי על כך משום גורם, אבל יש לי קצת הרגשה שאולי משרד השיכון שינה את הכללים, ומעכשיו והלאה כבר אין 2 רשימות המתנה - לחיצוניים ולבני מקום, אלא רק רשימת המתנה אחת לכולם.
זאת אומרת, עושים בתחילה הגרלה בין כל בני המקום על X דירות שמוקצות להם. מי שזכה זכה. אבל מי שלא, כבר לא מקבל מיקום בתור נפרד כבן מקום, אלא נשאר רק בתור הכללי של ההגרלה הכללית הנוספת שהוא השתתף בה (בני מקום כידוע משתתפים ב2 הגרלות: אחת - רק להם, והשניה - לכולם).
להמחשת הענין, נניח שיש הגרלה שמוקצות שם 50 דירות לבני מקום. אזי 50 בני המקום הראשונים שעולים בהגרלה זוכים, ואילו זה שזכה במקום 51, כבר לא מוגדר בתור מקום 1 ברשימת בני המקום (כפי שהיה עד היום), אלא הוא מקבל רק את המקום שלו בתור הרגיל של ההגרלה הכללית הנוספת שהוא השתתף בה.
זה דיי הגיוני
ההטבה לבני המקום לא מובנת בכלל!!!!!!

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען

עיין

משתמש רשום
שתי שאלות
א) האם הם יכולים לשנות בלי להודיע לציבור
ב) האם הם יכולים לשנות ולא לשנות את זה באתר כמצו"ב

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2024-11-20 155249.png
    צילום מסך 2024-11-20 155249.png
    KB 137.2 · צפיות: 1

עיין

משתמש רשום
לטעמי היא דווקא כן מובנת, אבל אני תושב בית שמש, ואיך אומרים המשגיחים: "תראו מה זה נגיעסססס...".
האם זה מובן לך באופן כללי ההטבה לבני מקום או שספציפי ההטבה הנוספת שיש להם שני תורים
וסתם ככה אני לא מבים מה הנגיעות אם יש לך כבר דירה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  59  פעמים

לוח מודעות

למעלה