מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

עבד ה

משתמש פעיל
ערב טוב, אשמח לעזרת המומחים, בחסדי השם זכינו בהגרלה 2415 באלעד, והקבלן שלח מייל עדכון שהם עובדים מול הרשויות להריץ את התוכניות, ובמייל היה קישור לשאלון אם אנחנו מעוניינים בזכייה, ואם יש זכאות בתוקף, וקצת נלחצתי אם להשיב על זה, שזה לא ניסיון עוקץ, (הם רוצים את כל הפרטים של הזוכה) ואם בכלל זה עסק של הקבלן מה התכניות שלי.
אם מישהו יודע להגיד שזה בסדר לענות אודה לו מאוד, תודה לכולם.

צפה בקובץ המצורף 1818140צפה בקובץ המצורף 1818142צפה בקובץ המצורף 1818146
אין סיבה לענות לדעתי

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מכרז מחיר מטרה גדול ומסקרן אמור להיסגר מחר באחד מאיזורי הביקוש הלוהטים בארץ.
המדובר הוא על מכרז של 1211 יח"ד בבאר יעקב, שמתוכן 969 יח"ד (80%) יופנו להגרלות. אם המכרז יצליח הוא כנראה לא ייכנס להגרלה הבאה, אלא לזו שלאחריה.
מקור:
היתה לי טעות בנתונים - המספרים הנ"ל הם על מכרז בקרית עקרון שאמור להיסגר עוד כחודש.
המספרים בבאר יעקב (במכרז שייסגר היום) - 1262 יח"ד שמתוכן 633 יח"ד (50%) יופנו להגרלות.

יהודיפשוט

משתמש פעיל
מטל זכריה:

פרויקטים ישנים בדירה בהנחה שטרם יצאו להגרלה, איפה? ומדוע?

יש לא מעט פרויקטים שמופיעים באתר דירה בהנחה כבר תקופה ארוכה ואפילו שנים, בפוסט הזה נעבור עליהם ואנסה להסביר את הסיבות ואפילו לשפוך מעט אור. לצורך העניין אני מתייחס לאותם פרויקטים שיש שם של קבלן לצידם באתר דירה בהנחה כך למשל תמצאו פרויקטים ישנים ברשימה נכבדה של של ישובים באתר דירה בהנחה בישובים טורעאן, יבנה, נצרת, עמנואל, עפולה, צפת, קריית גת, קריית מוצקין, קריית שמונה וראשון לציון

תמונה מתוך אתר דירה בהנחה להמחשת חלק מהפרויקטים המדוברים:

נתחיל לעבור על הפרויקטים שאינם רלוונטים או שמדובר בטעות או שהקבלן פרש והפרויקטים לא הוסרו עדיין מהאתר ביניהם בישובים עפולה, קריית שמונה, קריית מוצקין.

בפרויקטים שמופיעים באתר בעיר נצרת הקבלנים כבר מזמן פרשו וויתרו על המתחמים(פרויקטים ישנים מימי מחיר למשתכן) אבל על מרבית המתחמים כבר יצא מכרז חוזר לפני כ3 חודשים וכבר יש רשימה של קבלנים חדשים שם.

הפרויקטים בצפת הם מימי תכנית מחיר מופחת הם בשכונת מצפה ימים ואלו פרויקטים חיים שטרם הוגרלו, היו כמה בעיות בתכנון השכונה והקבלנים שם יצאו לשינוי ותיקון התב"ע כך למשל הקבלן גלעד מאי כבר התחיל להגיש בקשה להיתר חפירה ודיפון במתחמים שלו והקבלן שורש מגורים סיים הליך שינוי תב"ע ונמצא בתחילתו של תכנון הפרויקט.

נמשיך הלאה לשכונת נרקיסים בראשון לציון, שם קיימת בעיה של קרקע מזוהמת שגורמת לעיכובים, חלק מהפרויקטים הקבלנים ויתרו על המתחם ובחלק לא. אין מידע באלו מתחמים הקבלנים עדיין פעילים ובאלו לא, כך שלא ידוע מתי זה ייצא להגרלות.

נעבור לשכונת יבנה מזרח בעיר יבנה, מדובר במכרזים ששווקו לקבלנים לפני שנתיים, רמ"י שיווקה את הקרקעות מוקדם מדי בלי תיאום מול העירייה שאחראית על התכנון ופיתוח השכונה, המכרזים יצאו לשיווק תקופה קצרה לאחר שרה"ע המיתולוגי של העיר צבי גוב ארי הלך לעולמו, בתקופת ביניים של בחירות שכיהן בה ממלא מקום ואותו החליף ראש העיר חדש רועי גבאי, כשלמעשה לעירייה היו תוכניות לתיקון התוכנית בניין עיר של יבנה מזרח שטרם הושלמו מה שגרם לעיכובים ושינויים בתוכניות המגרשים, הקבלנים מצידם הגישו עתירה מנהלית כנגד רמ"י ועיריית יבנה, עתירה שנמשכת כבר שנה וחצי שבתקופה זו פרשו וויתרו על המכרז כ-7 קבלנים, 2 מתוכם בהגרלות שכבר הוגרלו. באתר דירה בהנחה מופיעים כ-8 פרויקטים שטרם הוגרלו אבל למעשה מתוכם רק 3 פרויקטים פעילים.

בישוב עמנואל יש פרויקט ישן מלפני שלוש שנים אבל הוא כנראה פעיל שהקבלן שם נמצא בשלבי תכנון הפרויקט, וכנראה יוגרל לאחר שהקבלן יתקדם עם תהליך היתר הבנייה.

בישוב טורעאן קיים פרויקט שטרם ידוע מה מצבו, ואם הוא עדיין פעיל או שהקבלן פרש.

בשכונת כרמי גת צפון בקרית גת מדובר בפרויקט פעיל ששווק לקבלן לפני כשנה, אבל להערכתי כנראה הקבלן לא הסכים שזה ייצא להגרלה. וסביר להניח כשיתקדם תהליך הבקשה להיתר הפרויקט יוגרל.

בבני עייש מדובר בפרויקט קטן ויחסית חדש שטרם הוגרל ויוגרל כנראה בהגרלות הבאות.

כתב וערך טל זכריה מוזמנים לעקוב אחריי במקביל בפלטפורמות השונות:

דף הפייסבוק חדשות משוק הנדל"ן / דירה בהנחה: facebook.com/skiranadlanit

ערוץ העדכונים שלי בוואצאפ: whatsapp.com/channel/0029VaaKkob47XeHh0004y2y
תודה רבה!
מידע מעניין מאוד
רק משום מה על עפולה הוא לא כתב?!

100לפת

משתמש פעיל
קיבלתי מייל היום:

ADKq_NZOa4yriifXDd1kYSB3sVaq17A2rHa1h6X2sjNbNCW1bQGhXWHtrtgXTaxvb8VYjTHrZ-sA9RSKC8yf6kA2jByF2aC_tqvh8bn3KMrBhIRDbpSxkUg9hgZ_Oz5TOZCN6wAg9wBHtGvuij4=s0-d-e1-ft

הזמנה לאישור מחדש של הרשמה לפרויקט במסגרת תוכנית "דירה בהנחה"​

תאריך:11/11/2024​

שלום רב,
אנו מבקשים ליידע אותך שניתנת לך הזדמנות נוספת לחדש את הרשמתך להשתלב בתור לבחירת דירה בפרויקט ב עיר היין של פרץ בוני הנגב (1993) בע"מ באשקלון, מתוקף השתתפותך בהגרלה 2140
כמות הדירות שנותרו להגרלה הינה:
נותרה בפרויקט דירה אחרונה:
דירת 3 חדרים - מחיר החל מ-928,251 ש"ח

.

הרישום יתאפשר רק בתאריכים 11/11/2024 עד 18/11/2024 בשעה 23:59.

יובהר כי אין מדובר בעריכת הגרלה חדשה. סדר בחירת הדירות בסבב זה ייקבע לפי סדר הזוכים אשר נרשמו מחדש, בהתאם לתוצאות ההגרלה שכבר נשלחו אליך. תוכל לצפות בסדר בחירת הדירות לאחר אישור הרישום מחדש באזור תוצאות ההגרלה.

אם ברצונך להישאר ברשימת המועמדים לזכייה, היכנס לאזור האישי באתר ההרשמה להגרלות www.dira.moch.gov.il, ותחת "ההגרלות שלי", אשר מחדש את הרשמתך לפרויקט.

הסבר מפורט לגבי אופן הרישום מחדש תוכל למצוא כאן:

אישור על חידוש ההרשמה יישלח אליך בדוא"ל לאחר ביצוע הפעולה באתר ההרשמה.

אם לא תאשר מחדש את הרשמתך במועד הנ"ל, תוסר מרשימת המועמדים לזכייה, ובכך תימנע ממך אפשרות לזכייה בפרויקט זה. ויתור זה על אפשרות הרישום מחדש בפרויקט זה – לא ייחשב ביטול במניין הביטולים למשתתפי סדרה א'.

האם כדאי להשקיע באשקלון בצל המלחמה?

אין מקום בו לא כדאי להשקיע בפרט ברוויח כזה, שהוא כחצי מיליון ש"ח
ובקשר למלחמה המציאות שאנשים לא כ"כ מפחדים לגור באשקלון וכדו'.
ואפי' באמצע המלחמה לא היה כ"כ ירידה ק"ו אם עכשיו רק בונים ויקח זמן עד הכניסה לדירה ואופציה למכור.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
250 אל"ש זה מינימום בשביל לקנות דירה, יכולת החזר גבוהה יש? מוכנות לגור בפריפריה?
לזו"צ לא מומלץ בכלל לקנות במחיר מלא במכז.
יש דירות באזור המיליון- מיליון מאה בפריפריה, אבל זה מומלץ רק אם מוכנים לגור שם. אם לא0 שינסו שנתיים נגיד מחיר למשתכן.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
היתה לי טעות בנתונים - המספרים הנ"ל הם על מכרז בקרית עקרון שאמור להיסגר עוד כחודש.
המספרים בבאר יעקב (במכרז שייסגר היום) - 1262 יח"ד שמתוכן 633 יח"ד (50%) יופנו להגרלות.
יש זוכים כמעט בכל המתחמים למעט 2. ובסה"כ זכו ב1067 יח"ד (שמתוכן 50% ילכו להגרלות)
מקור:

נעמה רות

משתמש רשום
הבעייה היא לא אשקלון.
הדירה היחידה שנשארה בפרוייקט היא עם כיוון אוויר אחד וחצי..
צריך להתייעץ עם מישהו שמכיר את השוק שם כמה הרווח.

קיבלתי מייל היום:

ADKq_NZOa4yriifXDd1kYSB3sVaq17A2rHa1h6X2sjNbNCW1bQGhXWHtrtgXTaxvb8VYjTHrZ-sA9RSKC8yf6kA2jByF2aC_tqvh8bn3KMrBhIRDbpSxkUg9hgZ_Oz5TOZCN6wAg9wBHtGvuij4=s0-d-e1-ft

הזמנה לאישור מחדש של הרשמה לפרויקט במסגרת תוכנית "דירה בהנחה"​

תאריך:11/11/2024​

שלום רב,
אנו מבקשים ליידע אותך שניתנת לך הזדמנות נוספת לחדש את הרשמתך להשתלב בתור לבחירת דירה בפרויקט ב עיר היין של פרץ בוני הנגב (1993) בע"מ באשקלון, מתוקף השתתפותך בהגרלה 2140
כמות הדירות שנותרו להגרלה הינה:

.

הרישום יתאפשר רק בתאריכים 11/11/2024 עד 18/11/2024 בשעה 23:59.

יובהר כי אין מדובר בעריכת הגרלה חדשה. סדר בחירת הדירות בסבב זה ייקבע לפי סדר הזוכים אשר נרשמו מחדש, בהתאם לתוצאות ההגרלה שכבר נשלחו אליך. תוכל לצפות בסדר בחירת הדירות לאחר אישור הרישום מחדש באזור תוצאות ההגרלה.

אם ברצונך להישאר ברשימת המועמדים לזכייה, היכנס לאזור האישי באתר ההרשמה להגרלות www.dira.moch.gov.il, ותחת "ההגרלות שלי", אשר מחדש את הרשמתך לפרויקט.

הסבר מפורט לגבי אופן הרישום מחדש תוכל למצוא כאן:

אישור על חידוש ההרשמה יישלח אליך בדוא"ל לאחר ביצוע הפעולה באתר ההרשמה.

אם לא תאשר מחדש את הרשמתך במועד הנ"ל, תוסר מרשימת המועמדים לזכייה, ובכך תימנע ממך אפשרות לזכייה בפרויקט זה. ויתור זה על אפשרות הרישום מחדש בפרויקט זה – לא ייחשב ביטול במניין הביטולים למשתתפי סדרה א'.

האם כדאי להשקיע באשקלון בצל המלחמה?

אבא מתקשר

משתמש פעיל
אני קצת בלחץ.
זכיתי ברוך ה' בהגרלה האחרונה שהיתה בבית שאן, זכיה ממש שווה.
מתי שנרשמנו במחיר למשתכן היינו עדין מאורסים, וזה היה אחרי הרופרמה (גזירה) של ליברמן לגבי מי שאינו נשוי שלא יכול להיכנס להגרלה, אז נרשמנו בתור "זוג הידועים בציבור" ולא בתור נשואים, וזה עדיין עד עכשיו נשאר באותו סטטוס, אני חושש שיגידו לי שלא הייתי זכאי להגרלה כי לא עדכנתי בזמן את הפרטים האישים.
אשמח למישהו שיעזור לי...

מסוקרן

משתמש צעיר
אני קצת בלחץ.
זכיתי ברוך ה' בהגרלה האחרונה שהיתה בבית שאן, זכיה ממש שווה.
מתי שנרשמנו במחיר למשתכן היינו עדין מאורסים, וזה היה אחרי הרופרמה (גזירה) של ליברמן לגבי מי שאינו נשוי שלא יכול להיכנס להגרלה, אז נרשמנו בתור "זוג הידועים בציבור" ולא בתור נשואים, וזה עדיין עד עכשיו נשאר באותו סטטוס, אני חושש שיגידו לי שלא הייתי זכאי להגרלה כי לא עדכנתי בזמן את הפרטים האישים.
אשמח למישהו שיעזור לי...
אין לי מושג מה החוק
אבל נראה לי שאם תשנה עכשיו למצב נשוי לא י'הי'ה בעי'ה.
ללא אחריות

עבד ה

משתמש פעיל
אם החתונה הייתה לאחר ההגרלה
אז אין שום בעיה
לא היו שינויים לעדכן נכון לאותו זמן
ועכשיו אתה מעדכן

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה