כנס לאתר מדלןכמה שווי שוק ריאלי נכון להיום לדירת 4 חדרים במורדות ארנונה, קומה גבוהה?
כנס לאתר מדלןכמה שווי שוק ריאלי נכון להיום לדירת 4 חדרים במורדות ארנונה, קומה גבוהה?
סיכויי הזכיה למי שנכנס ב-4.22 עד היום מגיעים ל-86%.להלן נתוני הסיכויים ב3 הערים (היהודיות) בעלי הסיכויים הטובים ביותר בשנים האחרונות (שימו לב לירידה החדה בהגרלות האחרונות):
הגרלת 11/24
בית שמש - 3.52%
בני עי"ש - 2.22%
בית שאן - 1.24%
הגרלת 7/24
דימונה - 3.1%
אלעד - 1.86%
קרית גת - 1.84%
הגרלת 2/24
קרית גת - 6.04%
בני עי"ש - 3.57%
אלעד - 2.92%
הגרלת 5/23
קצרין - 11.36%
חריש - 3.36%
חיפה - 3.16%
הגרלת 1/23
עמנואל - 12.32%
אופקים - 11.4%
חיפה - 5.1%
הגרלת 11/22
נוף הגליל - 5.1%
עמנואל - 4.45%
לוד - 3%
הגרלת 7/22
דימונה - 20.15%
ערד - 10.94%
פורייה - 8.25%
הגרלת 4/22
דימונה - 28.51%
עכו - 19.99%
לוד - 9.24%
איך הגעת לזה? רק 2 ההגרלות הראשונות זה כבר מעל 100%.סיכויי הזכיה למי שנכנס ב-4.22 עד היום מגיעים ל-86%.
כשבודקים כאלו דברים צריך לבדוק שנתיים אחורה ולא לפי התקופה האחרונהסיכויי הזכיה למי שנכנס ב-4.22 עד היום מגיעים ל-86%.
בקצב הסיכויים שהחל בתחילת השנה הלועזית הנוכחית, אז פחתו סיכויי הגרלה בודדת מרף ה-10%, סיכויי הזכיה המקסימליים (אלו שבוחרים חכם) בתקופה מקבילה עומד על כ-50%.
ט.ל.ח.
הוסבר כאן בעבר ע"י "תן לחכם וכו'".איך הגעת לזה? רק 2 ההגרלות הראשונות זה כבר מעל 100%.
ההקצאה למילואים לא היתה ועכשיו היא קיימת, ואי אפשר לחשב כאילו היא מבוטלת.כשבודקים כאלו דברים צריך לבדוק שנתיים אחורה ולא לפי התקופה האחרונה
ההבדל הדרסטי בסיכויי זכיה בדימונה לדוג', בין השנה ללפני שנתיים לא קשור בכלל למילואים.ההקצאה למילואים לא היתה ועכשיו היא קיימת, ואי אפשר לחשב כאילו היא מבוטלת.
תחשבו ביטוליםסיכויי הזכיה למי שנכנס ב-4.22 עד היום מגיעים ל-86%.
בקצב הסיכויים שהחל בתחילת השנה הלועזית הנוכחית, אז פחתו סיכויי הגרלה בודדת מרף ה-10%, סיכויי הזכיה המקסימליים (אלו שבוחרים חכם) בתקופה מקבילה עומד על כ-50%.
ט.ל.ח.
אני מסכים אתך לפחות חלקית, בגלל ששמתי לב שבכל 2023 היו רק 2 הגרלות, מה שהגדיל את הסיכוי בכל הגרלה (ולא בסיכוי הכולל השנתי) ובהחלט לא ניתן להעתיק את הסיכוי הנמוך של היום (שמושפע ממס' הגרלות מוגבר) למספר הגרלות הנמוך של 23.ההבדל הדרסטי בסיכויי זכיה בדימונה לדוג', בין השנה ללפני שנתיים לא קשור בכלל למילואים.
אז נכנסו לדימונה רק 1811 איש והשנה נכנסו 6074 איש לדימונה ולכן סיכויי הזכייה ירדו דרסטית.
אם יהיו הרבה דירות בפריפריה והרבה דירות במרכז יהיו סיכויי זכיה גבוהים (יחסית) ואני אופטימי שימשיכו לשווק הרבה דירות ותמיד יהיה רק טוב...
מתנצל, זה ממש לא קשור. אני מניח שלא קראת את ההודעה שלי כראוי.הוסבר כאן בעבר ע"י "תן לחכם וכו'".
לרוב יש פער של בערך חמש חודשים בין כל הגרלה להגרלה, אבל אין משהו קבוע, זה תלוי במשרד השיכון ועוד.לא קשור לויכוחים הקודמים
יש מידע מתי אמור להתקיים ההגרלה הקרובה של מחיר למשתכן?
אנסה להסביר בקצרה:מתנצל, זה ממש לא קשור. אני מניח שלא קראת את ההודעה שלי כראוי.
לחץ זה דבר בריא!אני קצת בלחץ.
זכיתי ברוך ה' בהגרלה האחרונה שהיתה בבית שאן, זכיה ממש שווה.
מתי שנרשמנו במחיר למשתכן היינו עדין מאורסים, וזה היה אחרי הרופרמה (גזירה) של ליברמן לגבי מי שאינו נשוי שלא יכול להיכנס להגרלה, אז נרשמנו בתור "זוג הידועים בציבור" ולא בתור נשואים, וזה עדיין עד עכשיו נשאר באותו סטטוס, אני חושש שיגידו לי שלא הייתי זכאי להגרלה כי לא עדכנתי בזמן את הפרטים האישים.
אשמח למישהו שיעזור לי...
זה אומר שהתוצאות להגרלה יפורסמו יותר מוקדם מהצפוי?רשות מקרקעי ישראל
הגרלות הסבב השמיני של תכנית "דירה בהנחה" יצאו לדרך!
היום (ד') שר הבינוי והשיכון, יצחק גולדקנופף, פתח את טקס ההגרלה בסבב השמיני של תכנית "דירה בהנחה", לצד מנכ"ל משרדו יהודה מורגנשטרן ומנכ"ל רמ"י, יעקב קוינט.
במהלך הימים הקרובים יימשך הליך בדיקת ההגרלות ל-4,741 דירות, ב-14 יישובים ברחבי הארץ. בימים אלו ניתן כבר להנפיק אישורי זכאות לקראת ההגרלה הבאה, בחברות הסיוע בדיור הפרוסות ברחבי הארץ.
לסבב השמיני של תכנית "דירה בהנחה" נרשמו 90,370 משקי בית ובוצעו כ-1.3 מיליון הרשמות להגרלות.
הליך ההגרלה נערך בהתאם לנהלים מחמירים ומוקפדים, במערכת ממוחשבת, ללא מגע יד אדם, בניהולה של ועדה ובפיקוחו של רואה חשבון מוסמך, וחישוב התוצאות מתבצע בחדר הגרלות סגור, בנוכחות ועדת הגרלות המפקחת, בודקת וחותמת על תוצאות ההגרלה, עם סיום תהליך זה יופצו הודעות הזכייה לזוכים.
התוצאות בקרוב, בהצלחה למשתתפים!
במחילה אם חפרתי, מקפיץ שוב.ערב טוב, אשמח לעזרת המומחים, בחסדי השם זכינו בהגרלה 2415 באלעד, והקבלן שלח מייל עדכון שהם עובדים מול הרשויות להריץ את התוכניות, ובמייל היה קישור לשאלון אם אנחנו מעוניינים בזכייה, ואם יש זכאות בתוקף, וקצת נלחצתי אם להשיב על זה, שזה לא ניסיון עוקץ, (הם רוצים את כל הפרטים של הזוכה) ואם בכלל זה עסק של הקבלן מה התכניות שלי.
אם מישהו יודע להגיד שזה בסדר לענות אודה לו מאוד, תודה לכולם.
צפה בקובץ המצורף 1818140צפה בקובץ המצורף 1818142צפה בקובץ המצורף 1818146
לא. זה תהליך שלוקח כמה ימים. התוצאות יתחילו להתפרסם רק בעוד כשבוע-שבוע וחציזה אומר שהתוצאות להגרלה יפורסמו יותר מוקדם מהצפוי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: