מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

איציק קשביץ

משתמש חדש
ניחוש אחד פעם ראשונה של מחיר למשתכן אה????
אני כבר חמש שנים בסיפור הזה בלי זכיה נא להרגיע....
פעם שניה חח אופטימי מאד אני מת לדעת כבר תוצאות ......... ואגב איך אתה מתמודד אם הבאסה של הלא זכית זה מבאסססססססססססססססססססססססססססססססססס

תצפיתן

משתמש פעיל
אתה צדיק
כל הכבוד לך

העיניים שלי על נוף הגליל
יש שם פוטנציאל אדיר לשכונה של יראי השם
מה דעתך?
כידוע עלויות הכשרת הקרקע בנוף הגליל יקרות למכביר (300 אלף ש"ח ) מאשר בדרום וזאת בשל הקרקע הסלעית, מה שזה בעצם אומר, שהעלות של הדירה אחרי ההנחה של דירה בהנחה עדיין יקרה משמעותית, זו גם הסיבה שגולדנוף זנח אותה לטובת בניה בדרום. וזה עוד לפני שמדברים על מחירי השכירות שם ששואפים לעת עתה לאפס.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
מכרז מחיר מטרה גדול ומסקרן אמור להיסגר מחר באחד מאיזורי הביקוש הלוהטים בארץ.
המדובר הוא על מכרז של 1211 יח"ד בבאר יעקב, שמתוכן 969 יח"ד (80%) יופנו להגרלות. אם המכרז יצליח הוא כנראה לא ייכנס להגרלה הבאה, אלא לזו שלאחריה.
מקור:

קפה ועוגה

משתמש פעיל
מישהו יודע תאריך מדוייק של התוצאות של ההגרלה
אשמח גם לדעת
14 ימי עסקים= יום רביעי הבא, אבל לפעמים זה מתעכב קצת.
היה כבר את ההגרלות בבית שמש?
ואם לא מתי?
כתבו על זה ממש לני השאלה שמפורסם ע"פ רוב 14 ימי עסקים אחרי ההגרלה
= יום רביעי הבא בעז"ה
כמי שעוקב אחרי הנתון הזה כבר כמה הגרלות ברציפות: תשובות מתפרסמות באתר דירה בהנחה - שלוש שבועות אחרי סיום ההרשמה = יום ראשון עוד שבועיים [כ"ג חשוון. 24/11].
לאחמ"כ הם שולחים הודעות SMS לנרשמים, ובמשך מספר ימים אח"כ הם שולחים מיילים .

ועכשיו, ברצינות, זאת שאלה ששאלו פה באשכול בשבוע האחרון לפחות 20 פעם, כמעט בכל דף ניתן למצוא תשובה לשאלה הזאת, קצת מאמץ לדפדף טיפה לא יזיק. תודה.

1 העם

משתמש פעיל
פעם שניה חח אופטימי מאד אני מת לדעת כבר תוצאות ......... ואגב איך אתה מתמודד אם הבאסה של הלא זכית זה מבאסססססססססססססססססססססססססססססססססס
משננים שוב ושוב את הגמרא בסוטה ב."40 יום קודם יצירת הוולד בת קול אומרת בית פלוני לפלוני". אין אדם נוגע במוכן לחברו טפילו כמלא נימה.
הרבה שלוחים למקום, ואין מה להתבאס רק בגלל שהדירה תגיע דרך שליח אחר.
בין כל החישובים והחשבונות, חשוב שנזכור גם את זה.

איציק קשביץ

משתמש חדש
משננים שוב ושוב את הגמרא בסוטה ב."40 יום קודם יצירת הוולד בת קול אומרת בית פלוני לפלוני". אין אדם נוגע במוכן לחברו טפילו כמלא נימה.
הרבה שלוחים למקום, ואין מה להתבאס רק בגלל שהדירה תגיע דרך שליח אחר.
בין כל החישובים והחשבונות, חשוב שנזכור גם את זה.
חד משמעיתתתתתתתתתתתתתתתתת

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

מאמימוש

מקסימום כוחות לאמא
מנוי פרימיום

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען

קסניקית

משתמש חדש
אכן הגרלה מעולה ורווחית ביותר, אבל לאור כמות הדירות הקטנה קשה להאמין שיהיו 10 ביטולים (מתוך 38 חיצוניים).
ממש תודה על כל מה שאתה עונה פה באשכול!!
סתם סקרנית לדעת לפי מה הגדרת את ההגרלה מעולה ורווחית ביותר?

יוסי גנהויר

משתמש חדש
ערב טוב, אשמח לעזרת המומחים, בחסדי השם זכינו בהגרלה 2415 באלעד, והקבלן שלח מייל עדכון שהם עובדים מול הרשויות להריץ את התוכניות, ובמייל היה קישור לשאלון אם אנחנו מעוניינים בזכייה, ואם יש זכאות בתוקף, וקצת נלחצתי אם להשיב על זה, שזה לא ניסיון עוקץ, (הם רוצים את כל הפרטים של הזוכה) ואם בכלל זה עסק של הקבלן מה התכניות שלי.
אם מישהו יודע להגיד שזה בסדר לענות אודה לו מאוד, תודה לכולם.

ברכות לזוכים - אלעד סנטר - הגרלה 2415.jpg
מייל שנשלח.png
סטטוס מימוש זכיה.png

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה