סופר סתם מומחה
משתמש חדש
ב"ה זכיתי באלעד 2416 מקום 64 מתוך 188 למישהו יש פרטים על הפרויקט והאם יש כבר קבוצת מייל?
ואם מישהו יכול להוסיף לי מידע על זה
בתודה מראש
ואם מישהו יכול להוסיף לי מידע על זה
בתודה מראש
המחיר מעט גבוה יותר כי מחשבים גם מרפסת מחסן וחניה (החישוב הוא לפי כ108 מ"ר)@בית שמשניק
תודה על המאמרים הנפלאים ועל העצות וכו',
אחיין שזכה השבוע באלעד (הגרלה 2415) מעוניין לדעת כמה יעלה לו הדירה וכמה הון עצמי יצטרך להביא?
האם מחשבים את זה כך? 100 מ"ר יעלה 1,773,000 ויצטרך הון עצמי של 177,000?
או שיש דברים אחרים שצריך לקחת בחשבון?
תודה מראש!
צפה בקובץ המצורף 1719720
איך הם חישבו את המשכנתא 610 על כל 100K ?המחיר מעט גבוה יותר כי מחשבים גם מרפסת מחסן וחניה (החישוב הוא לפי כ108 מ"ר)
וכן ההון עצמי הנדרש גבוה יותר - כי מחיר השוק הוא מעל 1.8M וצריך 25%
כאן קישור למחירים הצפויים
וכאן מצורפת טבלה של הון עצמי נדרש לדירות 4 חד'מידע שימושי - טבלאות של טל זכריה וקישור לאתר של סיכוי זכייה
אני פותח אשכול רק בשביל הטבלאות של תחשיבים של טל זכריה ודברים כאלה @בית שמשניק מזומן להעלותwww.prog.co.il
לא מתמצא מספיק בתחום המשכנתאות. אבל האם זה לא ההחזר הממוצע פלוס מינוס במשכנתאות ל25 שנה?איך הם חישבו את המשכנתא 610 על כל 100K ?
אני גם לא מתמצא לכן שאלתי לחשב כמה זה יעלה לי שזכיתי בק"ג עם 800K הון עצמילא מתמצא מספיק בתחום המשכנתאות. אבל האם זה לא ההחזר הממוצע פלוס מינוס במשכנתאות ל25 שנה?
תודה רבה!המחיר מעט גבוה יותר כי מחשבים גם מרפסת מחסן וחניה (החישוב הוא לפי כ108 מ"ר)
וכאן מצורפת טבלה של הון עצמי נדרש לדירות 4 חד'מידע שימושי - טבלאות של טל זכריה וקישור לאתר של סיכוי זכייה
אני פותח אשכול רק בשביל הטבלאות של תחשיבים של טל זכריה ודברים כאלה @בית שמשניק מזומן להעלותwww.prog.co.il
מי שבתור של בני המקום מתקדם רק ע"י ביטולים של בני מקום. יתכן שביטלו חיצוניים ולכן אלו שהיו הראשונים בתור הרגיל התקדמו ולא אתם.מנסים לשאול שוב
אם מישהו יודע איך זה הגיוני
לאחר בחירת דירות נשאר מספר מסוים של דירות יותר מהמקום שלנו בהמתנה
אבל לא התקדמנו מספיק בשביל לזכות
(בני מקום כך שמתקדמים בכל ביטול)
איך זה הגיוני?
האם ייתכן שלוקח יותר משבועיים לעדכן ביטולים?
או שיש משו שפספסנו בחישוב?
מול מי ניתן לברר?
לא ממש הבנתימי שבתור של בני המקום מתקדם רק ע"י ביטולים של בני מקום. יתכן שביטלו חיצוניים ולכן אלו שהיו הראשונים בתור הרגיל התקדמו ולא אתם.
זכיתי באלעד בהגרלה 2417,המחיר מעט גבוה יותר כי מחשבים גם מרפסת מחסן וחניה (החישוב הוא לפי כ108 מ"ר)
@בית שמשניקזכיתי באלעד בהגרלה 2417,
חשבתי שהון עצמי יהיה באזור 200K, איך זה הגיע ל 480K ?
כאילו אז מה ביג-דיל בדירה בהנחה?
עשיתי חשבון שדירה הכי קטנה עולה כ1.5M זה אומר הון עצמי של 375,000 {25%}. (לפי מה שבית שמשניק כתב ולפי הטבלה של זכריה) והחזר חודשי משכנתא על השאר של כ6,850 בחודש.@בית שמשניק
עוד שאלה,
חשבתי שהון העצמי יהיה בערך 200K משום שזכור לי שבהגרלות אז צריך להביא 10% הון עצמי,
זה לא תקף?
איפה אתה יכול להשיג דירת 4 חד' כ-100 מ"ר כולל מחסן וחניה יד 2 באיזור מרכז אלעד בפחות מ2.5M?באלעד במחיר עלות השכירויות והדירה - בערך 205000
ניתן לקנות דירת ארבעה חדרים (יד שניה אמנם) כבר היום ולהמנע מכל הסחבת והבלאגן.
מתקשה להבין את מודל הרווחיות שבו
אפשרי.איפה אתה יכול להשיג דירת 4 חד' כ-100 מ"ר כולל מחסן וחניה יד 2 באיזור מרכז אלעד בפחות מ2.5M?
בדירות מעל שווי שוק של 1.8M אין את ההטבה של 10% הון עצמי, אלא צריך 25%.זכיתי באלעד בהגרלה 2417,
חשבתי שהון עצמי יהיה באזור 200K, איך זה הגיע ל 480K ?
כאילו אז מה ביג-דיל בדירה בהנחה?
המחיר ל4 חד' יד שניה מעט גבוה יותר - ועומד כנראה על סדר גודל של כ2.2Mבאלעד במחיר עלות השכירויות והדירה - בערך 205000
ניתן לקנות דירת ארבעה חדרים (יד שניה אמנם) כבר היום ולהמנע מכל הסחבת והבלאגן.
מתקשה להבין את מודל הרווחיות שבו
השוק למרבה ההפתעה בירידה מסוימת כבר כמה חודשים.המחיר ל4 חד' יד שניה מעט גבוה יותר - ועומד כנראה על סדר גודל של כ2.2M
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: