מבין עניין
משתמש רשום
בס"דיש 134 דירות לחיצוניים (החוק מחייב מינימום 50%), ולא רק 73.
צריך בסה"כ 18 ביטולים, שזה ריאלי מאד.
ברוך השם!!.
כמה הרווח בפרויקט הזה?
תודה לך על כל העזרה.
בס"דיש 134 דירות לחיצוניים (החוק מחייב מינימום 50%), ולא רק 73.
צריך בסה"כ 18 ביטולים, שזה ריאלי מאד.
כ600Kבס"ד
ברוך השם!!.
כמה הרווח בפרויקט הזה?
תודה לך על כל העזרה.
ידוע לך עלויות של הדירות בפרויקט הזה אחרי ההנחה?כ600K
בהודעה בראש פורום קורת גג נעוצים הטבלאות של טל זכריה. כל המידע שם.ידוע לך עלויות של הדירות בפרויקט הזה אחרי ההנחה?
אשמח למידע או לקישור ששם אוכל לקבל את המידע.
ישר כוח!
לצערי אין סיכוי.מישהו יכול לומר לי אם יש סיכוי בהמתנה???
צפה בקובץ המצורף 1719083
אפילו לא בכיוון ,מכיר מישהו שהיה בהגרלה הקודמת ברכסים מקום 5 ברשימת המתנה של הבני מקום התקדם למקום שני וזהו הבחירת דירות היתה כברמישהו יכול לומר לי אם יש סיכוי בהמתנה???
צפה בקובץ המצורף 1719083
ראשית יישר כוח עצום על כל הטירחא והזמן שהנך משקיע בשביל לענות לשאלות והכל בסבלנות אין קץ. לא מובן מאליו, מהשמים ישלמו שכרךבהודעה בראש פורום קורת גג נעוצים הטבלאות של טל זכריה. כל המידע שם.
אני מכיר מיהו שזכה לפני כמה הגרלות ברכסים הוא זכה מקום 50 והיה עד אליו 7 ביטולים ,אפילו לא בכיוון ,מכיר מישהו שהיה בהגרלה הקודמת ברכסים מקום 5 ברשימת המתנה של הבני מקום התקדם למקום שני וזהו הבחירת דירות היתה כבר
לפי האתר כבר היתה שם החלטת ועדה, שזה שלב אחרון לפני ההיתר. לא יודע אם היתה כבר בחירת דירות.ראשית יישר כוח עצום על כל הטירחא והזמן שהנך משקיע בשביל לענות לשאלות והכל בסבלנות אין קץ. לא מובן מאליו, מהשמים ישלמו שכרך
הייתי שמח לעזרתך האם יש סיכוי ריאלי לזכיה בפרויקט זה במיקומי הנוכחי האם ישנה דרך לבדוק היכן אוחז פרויקט זה האם הם נקראו כבר לבחירת דירות או שעדיין לא מה שאומר שיש לי מה לבנות על ביטולים נוספים
בתודה רבה מראש צפה בקובץ המצורף 1719118
אכןאם אני ברשימת המתנה מקום עשר ואני לא בן המקום אני צריך עשר ביטולים רק של
חיצוניים ביטול של בני המקום לא יקדם אותי?
לאור התקנות החדשות זה המחיר הסופי ואין ממנו הנחה.אם זכיתי באלעדבמחיר 17500 למטר לפני הנחה כמה זה יוצא אחרי הנחה
לא מכיר.אנחנו זכינו בסיעתא דשמיא באלעד הגרלה 2415 והקבלן זה "אלעד סנטר" חברה לא ברורה שהוקמה לפני פחות משנה במטרה לעסוק בכל עיסוק חוקי, והם שייכים לכאורה ל"אשל הירדן יזום ובנייה"
אם מישהו יודע יותר פרטים ו/או זכה שם ויודע על התאגדות כלשהיא שאפשר להצטרף אליה נשמח לעדכון, תודה רבה מראש לכולם
@בית שמשניק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: