זה מה שאני
משתמש פעיל
גם לא מציאה גדולההסיבה היא שדירת 3 חדר' עלתה באזור ה-920 א"ש וצפי מכירה יכול להגיע ל-1.2
גם לא מציאה גדולההסיבה היא שדירת 3 חדר' עלתה באזור ה-920 א"ש וצפי מכירה יכול להגיע ל-1.2
אני חושב שהייעול הכי נחוץ הוא שייתנו שבועיים בלבד להירשם להגרלה.
מה העניין לחכות עכשיו עוד חודש?
כמה זמן לוקח להירשם להגרלה?
@אברהם זילבר אם יש לך איך לשלוח, בבקשה.
שאלה מצויינת. סיכויי הזכיה שלך בקרית עקרון מאד גבוהים (אתה צריך 6% ביטולים בלבד), ומכיון שמדובר שם ברווח גבוה מאד (כמיליון ש"ח) ובהשקעה יחסית לא גבוהה, לא בטוח ששווה להיכנס הפעם לשום הגרלה - כי אין הפעם מקום עם רווח דומה על השקעה בסכומים הנ"ל.@בית שמשניק
רציתי לשאול להיזה הגרלה שווה לי להכנס (אם בכלל ) אם זכיתי ברשימת המתנה לקריית עקרון מקום 11 מתוך 186 מצו"ב תצלום מסך:
ואז לא יהיה פרסומת חינם חודשיםאני חושב שהייעול הכי נחוץ הוא שייתנו שבועיים בלבד להירשם להגרלה.
מה העניין לחכות עכשיו עוד חודש?
כמה זמן לוקח להירשם להגרלה?
@אברהם זילבר אם יש לך איך לשלוח, בבקשה.
למעשה אפשר לאחל לך מזל טוב, סיכויי הזכיה שלך ודאיים. הרווח בהגרלה הזו הוא כ550-600K בממוצע. ההשקעה בינונית+ (כ1.69 ל4 חד').@בית שמשניק
האם כדאי לי להכנס לאיזשהי הגרלה?
(אני גר בירושלים, לצורכי השקעה בלבד.)
תודה!
צפה בקובץ המצורף 1674517
ההצמדה היא משעת היתר הבניהועוד שאלה,
נניח ואני מתבשר על זכיה עוד שנתיים, ממתי התשלום על הדירה צמוד למדד, מהיום או רק מחתימת החוזה איתי?
ההגרלה הנ"ל היא בשיטה הישנה של מחיר מטרה - הנחת 300K או 20% הנמוך מביניהם. ללא הגבלות נוספות.בית שמשניק האם הגרלת של 2023 5באלעד הגרלה 2274 המחיר הסופי זה יהיה אחרי הנחה של 300 אלף או שזה הולך להיות התנאים החדשים ומגבלת 500אלף?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: