איך זה הגיוני באמת?ועוד יש שם מענק !!!!!!!!!!!בית שאן מחיר מגוחך של 445K לדירת 3 חד' חדשה - פחות מעלות הבנייה!
איך זה הגיוני באמת?ועוד יש שם מענק !!!!!!!!!!!בית שאן מחיר מגוחך של 445K לדירת 3 חד' חדשה - פחות מעלות הבנייה!
לאההגרלות הנוכחיות פתוחות גם למשפרי דיור??
מתי תהיה הגרלה גם למשפרי דיור??
לא ברור לי.איך זה הגיוני באמת?ועוד יש שם מענק !!!!!!!!!!!
הגרלות למשפרי דיור זה דבר דיי נדירמתי תהיה הגרלה גם למשפרי דיור??
אתה נרשם על שם הבעל בלבד יש איזסה מסמך מיוחד שצריך לחתום מול עורך דיןיש כאן מישהו שיכול לעזור לי בזה?
כי הם עדיין לא נפתחו ,ההגרלות יפתחו ב27 יום למחרת לג בעומריש למישהו מושג למה ההגרלות עוד לא עלו לי באתר?
היה נראה לי שמישהו כבר העלה צילום מסך,כי הם עדיין לא נפתחו ,ההגרלות יפתחו ב27 יום למחרת לג בעומר
איפה היה עד היום כל ההגרלות פחות שוויםבקיצור: הגרלה פצצהההההההה!!!!!!!!! גולדקנופף-"יישר כח",כעת לא נותר אלא לזכות...........
במיוחד המשרתי מילואים צריכים להודות לובקיצור: הגרלה פצצהההההההה!!!!!!!!! גולדקנופף-"יישר כח",כעת לא נותר אלא לזכות...........
במפעל הפייס יש הגרלו הרבה יותר שוותבקיצור: הגרלה פצצהההההההה!!!!!!!!! גולדקנופף-"יישר כח",כעת לא נותר אלא לזכות...........
כמובן שזה לא נכון בשקלול סיכויי זכיה.במפעל הפייס יש הגרלות הרבה יותר שוות
אולי אם כבר יושבים על זה, לתקן שכל זוכי מחיר למשתכן יוכלו לעשות החלפה עם זוכה אחר, אין טעם לא לאפשר להם זאת, וזה דבר שיכול מאוד להקל על זוכים בכל מיני מקומות.אנחנו אמורים להיפגש בשבוע הקרוב עם בכירי הבכירים (אגב, לאו דווקא חרדים. הזוכים החילוניים מוטרדים יותר) על מנת להפריד כוחות בקרית גת. נא להתפלל להצלחה.
מתייג @עו"ד נתן רוזנבלטאולי אם כבר יושבים על זה, לתקן שכל זוכי מחיר למשתכן יוכלו לעשות החלפה עם זוכה אחר, אין טעם לא לאפשר להם זאת, וזה דבר שיכול מאוד להקל על זוכים בכל מיני מקומות.
נשמח לשמוע אם התקדם משהו בעניין, תבורך.
@עו"ד נתן רוזנבלט זה באמת ככהבמיוחד המשרתי מילואים צריכים להודות לו
שהבטיח וקיים 20 % למשרתי מילואים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: