@בית שמשניק -המחירים הם אותם מחירים שהיו בהגרלה הקודמת(בקריית גת)?
או תושבים שכעת עבר להם 3 שניםאין לי מושג מהיכן הנתונים שלו נלקחים.
כמו כן, אין לי גם מושג כמה בני מקום נוספו בקרית גת מאז ההגרלה הקודמת. אבל אם אני צריך להעריך, אז הייתי אומר שנוספו אולי כמה עשרות - מאורסים חדשים/רווקים שנהיו בני 35. (כנגד זה, יתכן גם שחלק מהזכאים איבדו את זכאותם, עקב קניית דירה בשוק החופשי...)
שאלה טובה. יש קצת שינויים במכרזים הנוכחיים.@בית שמשניק -המחירים הם אותם מחירים שהיו בהגרלה הקודמת(בקריית גת)?
יש לזה הסבר הגיוני?שאלה טובה. יש קצת שינויים במכרזים הנוכחיים.
לפי טל זכריה, בדירות 3 חד' יש התייקרות של כ50K בין בצפון ובין במערב.
בדירות 4 חד' יש הוזלה קלה של כ15K בין בצפון ובין במערב.
ובדירות 5 חד' יש הוזלה קלה של כ15K במערב והתייקרות חדה של כ100K בצפון.
מצ"ב הטבלאות שלו להגרלה הנוכחית (מימין) ולהגרלה הקודמת (משמאל)
ההתייקרות מובנת, כי המחיר למ"ר לפי שומת 2020 התייקר במערב מ 12,685 ל13,287, ובצפון מ12,730 ל13,808.יש לזה הסבר הגיוני?
יקר יחסית:מה אם אלעד?
מה הצפי למחירים?
@בית שמשניק אתה יודע לומר כבר איפה המקומות עם הרווח הכי גדול?וכמה הרווח בהם?יקר יחסית:
כ1.55 ל3 חד'
כ1.9 ל4 חד'
כ2.3 ל5 חד'
לא חישבתי עדיין. עוד נגיע לזה בעז"ה.@בית שמשניק אתה יודע לומר כבר איפה המקומות עם הרווח הכי גדול?וכמה הרווח בהם?
מידיעה ברורה???????בימים האחרונים הוציאו את הפרויקטים ברמה ה' בי"ש למכרזים ואחרי זה הם יוגרלו. מדובר בכששת אלפים דירות שכבר היו יכולים כבר להיות עמוק בתהליך אך עוכבו ע"י "הרבנית בלוך" ועכשיו אושרו ע"י ראש העיר שמואל גרינברג והם מיועדים לציבור החרדי......
האופציה להנפקת תעודת זכאות לזוג נשוי היא עד ה 30 לחודש,אין לי מושג מה הפורצדורה במקרה דנן והאם אפשר להספיקמאורסים שעוד לא נרשמו לנישואים, יכולים להספיק את הרישום והאישור להגרלה הנוכחית?
מה זה אומר? מה אפשר לעשות כדי להספיק?האופציה להנפקת תעודת זכאות היא עד ה 30 לחודש
תסתכל בעמודים קודמים ,כמדומני שכתבו כאן בשבועיים האחרונים מה צריך לעשות,בהצלחה!מה זה אומר? מה אפשר לעשות כדי להספיק
שבועיים זה לא שבוע, השאלה אם חיש סיכוי או לא ואם כן כמה?תסתכל בעמודים קודמים ,כמדומני שכתבו כאן בשבועיים האחרונים מה צריך לעשות,בהצלחה!
האפשרות להנפיק זכאות הוא עד יום שני הקרובמה זה אומר? מה אפשר לעשות כדי להספיק?
אפשר להנפיק עד עוד שבועיים ומחצה ביום שני ה-07/06.האפשרות להנפיק זכאות הוא עד יום שני הקרוב
ואפשר להספיק היום הכל.
במידה והחתונה תתקיים ב3 חודש' הקרובים
צודק.אפשר להנפיק עד עוד שבועיים ומחצה ביום שני ה-07/06.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: