זה מה שאני
משתמש פעיל
@בית שמשניק
ההגרלה האחרונה זה צמוד למדד?
אתה צודק לחלוטין לגבי חסרי המסמכים למיניהם ואני בהחלט לוקח אותם בחשבון, ועדיין, בצירוף כל הביטולים, לדעתי לא מדובר על יותר מ15-20% בהגרלות השוות.קצת חלוק עליך בנושא הסיכויים, בכללי.
נראה לי שאתה לוקח בחשבון רק אנשים שיבטלו יזום שזה יש היום הרבה פחות מאשר בעבר.
אך מניסיון, בימים של בחירת הדירות עצמם נפלט אחוז מסוים של אנשים שבאים ללא מסמכים מתאימים (ב"ז אחד בלי ייפוי כוח, בלי אישור זכייה/ת. זכאות) או שבאים באיחור ונציג החברה מקטין ראש.
למרות שזה נשמע הזוי, זה מה שקורה בשטח. אין לי הערכה לגבי האחוזים, אך זה קורה בכל פרויקט כמה וכמה פעמים.
אני ביום בחירת הדירה התקדמתי ב10קצת חלוק עליך בנושא הסיכויים, בכללי.
נראה לי שאתה לוקח בחשבון רק אנשים שיבטלו יזום שזה יש היום הרבה פחות מאשר בעבר.
אך מניסיון, בימים של בחירת הדירות עצמם נפלט אחוז מסוים של אנשים שבאים ללא מסמכים מתאימים (ב"ז אחד בלי ייפוי כוח, בלי אישור זכייה/ת. זכאות) או שבאים באיחור ונציג החברה מקטין ראש.
למרות שזה נשמע הזוי, זה מה שקורה בשטח. אין לי הערכה לגבי האחוזים, אך זה קורה בכל פרויקט כמה וכמה פעמים.
שאלה טובה.@בית שמשניק
מאיזה מספר לאיזה מספר? ומתוך כמה?אני ביום בחירת הדירה התקדמתי ב10
לאחר הדו"ד האחרונים... שוב פעם אני שואל-שאלה טובה.
לפי האתר של ליעד יוסף המחשב את סיכויי הזכיה https://better-dira.netlify.app/?isExternal=true
יש הבדל בין הערים השונות: אופקים, אלעד, אלפי מנשה, וטבריה אינן צמודות למדד המחירים (כלומר אין בינתיים שינויי מדד)
מנגד, חריש, ירושלים ומעלות כן צמודות
לגבי ביתר עילית עדיין לא מעודכן שם.
10 ביטולים מתוך 59 זה 17%.היינו בין האחרונים מתוך 59
לאחר הדו"ד האחרונים... שוב פעם אני שואל-
האם באמת שוה לי להיכנס לכל ההגרלות ?
אני במקומך הייתי נכנס. מקום 24 בתור בפרוייקט של 77 דירות זה קצת רחוק, והגרלות ההמשך (כולן) מאד משתלמות (בודאי לא פחות מההגרלה שאתה ממתין לה באלעד), כך שאין לך מה להפסיד.לאחר הדו"ד האחרונים... שוב פעם אני שואל-
האם באמת שוה לי להיכנס לכל ההגרלות ?
כלומר- כולל מעלות תרחישא וחריש, שזה מקומות שאני לא מתכנן להתגורר שם....אני במקומך הייתי נכנס. מקום 24 בתור בפרוייקט של 77 דירות זה קצת רחוק, והגרלות ההמשך (כולן) מאד משתלמות (בודאי לא פחות מההגרלה שאתה ממתין לה באלעד), כך שאין לך מה להפסיד.
כתבו כבר המון פעמים - מעלות וחריש רלוונטיות רק לבני מקום.כלומר- כולל מעלות תרחישא וחריש, שזה מקומות שאני לא מתכנן להתגורר שם....
מישהו???אשמח לבהירות בעניין:
אחד שזכה בהגרלה, האם יכול לקנות דירה שניה או שיכול לאבד את הזכייה?
ואם כן מאיזה שלב אפשר?
אפשר לקנות דירה שניה אחרי חתימת החוזה ולא לפני כן.אשמח לבהירות בעניין:
אחד שזכה בהגרלה, האם יכול לקנות דירה שניה או שיכול לאבד את הזכייה?
ואם כן מאיזה שלב אפשר?
בסדר...כתבו כבר המון פעמים - מעלות וחריש רלוונטיות רק לבני מקום.
מצטרף לחלוטין,אני במקומך הייתי נכנס. מקום 24 בתור בפרוייקט של 77 דירות זה קצת רחוק, והגרלות ההמשך (כולן) מאד משתלמות (בודאי לא פחות מההגרלה שאתה ממתין לה באלעד), כך שאין לך מה להפסיד.
כן. בפעם השלישית.בסדר...
התכוונתי לרעיון...
אז לסיכום - שוה לי להיכנס לשאר ההגרלות שאני לא מתכנן לגור שם או לא ?
תודה רבה על המלים החמות.אני אחוזת התפעלות מהניק ששמו בית שמשניק
כל הכבוד על האכפתיות והמסירות
לענות לכל אחד ואחת בסבלנות שאין כמותה ופעם אחר פעם לכולם ושוב פעם....
ממש חסד אמיתי בלי שום אינטרס/פרסום/רווח אלא שעוד ועוד אנשים יוכלו להנות ולהצליח
החכמתי ורבות והעברתי גם הלאה
שתזכו תמיד לעזור ולסיע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: