זה רלוונטי לך רק אם אתה בן מקום,כי ההגרלות בחריש ובמעלות הם רק לבני מקוםמעלות שווה??
וכן הדירת גן בחריש?
אשמח אם יש לך אפשרות לפרט
יישר כחך
זה רלוונטי לך רק אם אתה בן מקום,כי ההגרלות בחריש ובמעלות הם רק לבני מקוםמעלות שווה??
וכן הדירת גן בחריש?
יישר כחך
מעלות וחריש רלוונטיות רק לבני מקום, ואני מניח שאין לנו כאלה בין גולשי הפורוםמעלות שווה??
וכן הדירת גן בחריש?
יישר כחך
צודקזה רלוונטי לך רק אם אתה בן מקום,כי ההגרלות בחריש ובמעלות הם רק לבני מקום
מישהו יודע מה מחירי השוק שם לדירות דומות?באלפי מנשה נותרו 6 דירות:
4 דירות 4 חדרים - במחיר: החל מ-1,131,042 ₪
2 דירות 5 חדרים במחיר: החל מ-1,307,281 ₪ , נראה שווה!
רווח של יותר ממליון שקל!!!באלפי מנשה נותרו 6 דירות:
4 דירות 4 חדרים - במחיר: החל מ-1,131,042 ₪
2 דירות 5 חדרים במחיר: החל מ-1,307,281 ₪ , נראה שווה!
דירות 5 חדרים סביב -2,500,000-2,400,000 ,דירות 4 חדרים 2,200,000-2,300,000מישהו יודע מה מחירי השוק שם לדירות דומות?
עד כמה שאני יודעת מנסיון של קרובי משפחהה. אזהרה בטאבו
א. בינתיים מי שרושם הערת אזהרה זה הקבלן ולא אתה (כל הזמן שהטאבו על שמו).@בית שמשניק ? יש לך מושג עם מישהו קונה דירת מחיר למשתכן יש אופציה לרשום ה. אזהרה בטאבו על שם עוד מישהו חוץ מהבנק? (שנותן משכנתא)
ככל הנ"ל חוץ מ-ב.ומי שקונה בלי משכנתא בכלל האם יכול לרשום עוד הערת אזהרה או שהקבלן יכול להתנגד?
לפי החוק עד שנה מטופס 4, בדר"כ זה לוקח קצת יותר.וממתי זה נרשם בטאבו בחתימת חוזה? בגמר בניה? באיזה שלב? תודה רבה
מתי זה היה לאחר שהטאבו עבר על שמם כבר או לפני כן ?עד כמה שאני יודעת מנסיון של קרובי משפחה
הערת הזהרה לא מורידה מזכאות של מחיר למשתכן
לא טאבו, רק הערת הזהרהמתי זה היה לאחר שהטאבו עבר על שמם כבר או לפני כן ?
איזה מסמכים הביאו לטאבו, חוזה רכישה ?
הסיכוי קלוש ביותר. אני הייתי נכנס לכל ההגרלותבית שמשניק
אני בהמתנה באלעד במקום 24 בפריוקט עם 77 דירות,
האם שווה לי להכנס להגרלות המשך ? ואיזה ?
לכל ההגרלות ?אני הייתי נכנס לכל ההגרלות
בחריש אתה לא יכול להירשם אלא אם אתה בן מקום, ובטבריה - למה לא להירשם?לכל ההגרלות ?
כולל חריש וטבריה וכו'???
לא יודע...בחריש אתה לא יכול להירשם אלא אם אתה בן מקום, ובטבריה - למה לא להירשם?
קצת חלוק עליך בנושא הסיכויים, בכללי.הסיכוי קלוש ביותר. אני הייתי נכנס לכל ההגרלות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: