בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
גבוה. לפי חישוב שלי - 650K.מה הצפי לרווח שם?
גבוה. לפי חישוב שלי - 650K.מה הצפי לרווח שם?
אין כזאת כמות חתונות אצל חסידי גור בקריית גת.פרט הסבר ונמק
אני תושב ק"ג
או שפשוט יש לך בעיה בהבנת הנקרא, ואתה מתבלבל שאני מדבר על שנתון ארצי
יש באמת תופעה כזו של כאלו שנרשמים להגרלות סתם בשביל הכיף, למרות שהם כבר לא זכאים, או שהם אינם מעוניינים בדירה במקום. לתשומת לב כל אלו שקרובים לזכיה ברשימות ההמתנה.סליחה שזה לא בעניין ההגרלה הנוכחית
קיבלתי עדכון על הגרלה בבן שמן מתוך 19 שנקראו לבחירה עד עכשיו 4 לא הגיעו
רק שיבינו כמה פוטנציאל יש בכל ההגרלה שנרשמים אליה
אם חדשת את זה לפני פקיעת התוקף של הזכאות אז אי"צ לחדש בחברות רק לאחר פקיעת התוקף צריך לחדש מהתחלהאם יש זכאות שחודשה כאן, זה הזכאות שצריך בשביל לממש זכיה?
או שבנוסף לפה צריך גם להוציא אישור מאחת מ-3 החברות שמוציאות אישורים?
תוכל לבדוק באיזה מספר הגרלות? אולי הכוונה שהקבלן ויתר...גם אצלי ראיתי שורה כזו באחת ההגרלות, וגם אני לא ויתרתי על שום הגרלה?
תכלס' לפי כל הברברת שם, איפה זה אוחז?בדרך כלל יש כמה תכניות על כל קרקע (לדוגמא תכנית לכל העיר, תכנית לכל השכונה, תכנית לפרויקט, שינוי תב"ע).
א. מזל טוב, על פי רוב הגרלת המשך שווה יותר מהגרלה ראשונה [ברווח הכספי, אבל על פי זה דירות יותר גדולות].אשמח לדעת האם יש צורך בפעולה כל שהיא אחרי שקיבלתי הודעה שזכיתי בהגרלת המשך ?
כן. לקנות משקה ולשתות לחיים...אשמח לדעת האם יש צורך בפעולה כל שהיא אחרי שקיבלתי הודעה שזכיתי בהגרלת המשך ?
@בית שמשניק אולי תדע???צפה בקובץ המצורף 1540420מישהו יכול להסביר לי מה זה הוסר עקב ויתור?
לא ויתרתי על אף הגרלה...
"הוסר עקב ויתור" זה בהגרלות המשך על דירות בודדות שאין עליהן הרבה ביקוש (בדרך כלל דירות יקרות מאד - כמו במקרה שלכם בנתניה) שפותחים אותן לרישום מחדש אצל הבאים בתור, ואי רישום נחשב כויתור.צפה בקובץ המצורף 1540420מישהו יכול להסביר לי מה זה הוסר עקב ויתור?
לא ויתרתי על אף הגרלה...
הכן זה קריטי.סליחה שזה לא בעניין ההגרלה הנוכחית
קיבלתי עדכון על הגרלה בבן שמן מתוך 19 שנקראו לבחירה עד עכשיו 4 לא הגיעו
רק שיבינו כמה פוטנציאל יש בכל ההגרלה שנרשמים אליה
והכלה גם אין לה אפשרות להירשם? כי לה אין דירה..ממש לא!!!
רצו שיהיה לו חלק מדירה
חכם מאוד, כדי שיהיה קרוב לדירה
בפועל, הוא לא יכול לקנות בדירה בהנחה
איזה מוסר השכל.תופעה קצת משונה ששמתי לב אליה ברישום לקרית גת. ההגרלות של קרית גת מופיעות באתר בעמ' 1 ובעמ' 2. ממוצע הנרשמים להגרלות שבעמ' 1 עומד על כ13,700-13,800 (למעט הגרלות 2345 ו2349 במערב שיש להן רישום מעט נמוך יותר). ממוצע הנרשמים להגרלות בעמ' 2, לעומת זאת, נמוך בכמה מאות ועומד על כ13,400 (למעט הגרלה 2358 במערב שיש לה רק כ13,100 נרשמים). האם אנשים לא יודעים שצריך לעבור לעמ' הבא?
צפה בקובץ המצורף 1540541
צפה בקובץ המצורף 1540542
צפה בקובץ המצורף 1540543
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: