לוקח יום יומיים להרשמה,בני מקום בקרית גת שבאמצע פגישות שידוכים - יש מצב ששווה לכם לסגור מהר ולהתארס, כדי להספיק להשתתף בהגרלה. הזכייה כנראה כמעט מובטחת...
ועוד קודם כמה ימים לפתיחת תיק לרישום נישואין,
כך שהסיכוי לא גבוה
לוקח יום יומיים להרשמה,בני מקום בקרית גת שבאמצע פגישות שידוכים - יש מצב ששווה לכם לסגור מהר ולהתארס, כדי להספיק להשתתף בהגרלה. הזכייה כנראה כמעט מובטחת...
מכעיס שנכנסו למלאאא הגרלות ולא זכינו@E7 מה מכעיס? קצת הומור לא יזיק,,,
הרגעת אותי...לוקח יום יומיים להרשמה,
ועוד קודם כמה ימים לפתיחת תיק לרישום נישואין,
כך שהסיכוי לא גבוה
מכעיס שנכנסו למלאאא הגרלות ולא זכינו
ואתה מציע לאנשים להתארס ולעקוף..
בכיף שיתארסו אבל אחרי ההגרלה
ולא מבינה למה אין עדיפות לכאלה שנמצאים הרבה זמן
נכון מאד. יש סיכונים במהלך הזה. אבל מצד שני אם לא עושים את זה ובסופו של דבר לא זוכים, גם כן מתחרטים.וביחס לדילמה דלהלן - יוצא שמכיון שקרית גת לפני אלעד - אם נכנסים לכל ההגרלות בקרית גת וזוכים באיזור החילוני מפסידים את האפשרות לזכות באלעד, וזה הופך את הדילמה לעוד יותר קשה.
אם לא הבנת, אני כתבתי הלצה בעלמא...מכעיס שנכנסו למלאאא הגרלות ולא זכינו
ואתה מציע לאנשים להתארס ולעקוף..
בכיף שיתארסו אבל אחרי ההגרלה
ולא מבינה למה אין עדיפות לכאלה שנמצאים הרבה זמן
הסיכויים עוד ירדו פלאים עד סוף הרישום, שאמור להיסגר רק בעוד למעלה מחודש (מוגזם לחלוטין).כמה הסיכויים לזכות בקרית גת/אלעד/ ומקום שלישי (פתוח להצעות) גם יחד??
קרית גת ואלעד - אם אני יודע לחשב משהו כמו 27/28 %
בדרך כלל יש כמה תכניות על כל קרקע (לדוגמא תכנית לכל העיר, תכנית לכל השכונה, תכנית לפרויקט, שינוי תב"ע).שם הוא כותב לי על אותו מקום בדיוק חפ 2096.
זה הקישור.
https://mavat.iplan.gov.il/SV4/1/3000238173/310 [רק לראות את רשימת התהליכים שעוברת על הקרקע עד שהיא יוצאת לבניה, אפשר לקבל חום...]
אגב, האם יש איזו שהיא הגרלה שאתם קרובים לזכייה בה ברשימת ההמתנה? כי להערכתי יהיו בתקופה הקרובה התקדמוית משמעותית בהרבה הגרלות, לאור הביטולים הרבים של הזוכים בהגרלת המענק לדירות יד שניה. כל ביטול כזה מוציא גם את הזוכה החדש (שנכנס תחת הקודם) מכל רשימות ההמתנה שהוא רשום אליהן.מכעיס שנכנסו למלאאא הגרלות ולא זכינו
כן, יש מקום אחד שאנחנו מספר 51 בתור, מלפני הרבה זמן.. לא כ"כ מתקדם..אגב, האם יש איזו שהיא הגרלה שאתם קרובים לזכייה בה ברשימת ההמתנה?
מתי ההגרלה הזו? (אליה לא נרשמנו..)כי להערכתי יהיו בתקופה הקרובה התקדמוית משמעותית בהרבה הגרלות, לאור הביטולים הרבים של הזוכים בהגרלת המענק לדירות יד שניה
היתה כבר, ועכשיו הרבה "זוכים" מבינים איזו שטות הם עשו.מתי ההגרלה הזו? (אליה לא נרשמנו..)
אם מותר לשאול, כמה זמן אתם משתתפים בהגרלות?מכעיס שנכנסו למלאאא הגרלות ולא זכינו
שנתייםאם מותר לשאול, כמה זמן אתם משתתפים בהגרלות?
לאור העובדה שכמעט ולא היו הגרלות גדולות בשנה האחרונה, זה לא המון זמן. אבל בכל אופן שיהיה בהצלחה הפעם.שנתיים
מה בערך יהיה עידכוןאגב, האם יש איזו שהיא הגרלה שאתם קרובים לזכייה בה ברשימת ההמתנה? כי להערכתי יהיו בתקופה הקרובה התקדמוית משמעותית בהרבה הגרלות, לאור הביטולים הרבים של הזוכים בהגרלת המענק לדירות יד שניה. כל ביטול כזה מוציא גם את הזוכה החדש (שנכנס תחת הקודם) מכל רשימות ההמתנה שהוא רשום אליהן.
נרשמנו תמיד למקומות עם הכי הרבה סיכויי זכיהלאור העובדה שכמעט ולא היו הגרלות גדולות בשנה האחרונה, זה לא המון זמן. אבל בכל אופן שיהיה בהצלחה הפעם.
טיפ קטן, לא יודע איך נהגתם עד היום, אבל בהגרלה עכשיו חפשו את המקומות עם סיכויי הזכיה הגבוהים.
קראתי בפורומים שאנשים כתבו שהם לא זכו כבר 5 שנים, ואז התברר שהם נרשמים רק להגרלות הכי ריווחיות במרכז הארץ.
מותרלפי הידוע לי אסור להשכיר באופן רשמי.
אז בבית שמש המשחקים הם בקלות בבני עייש אני לא בטוח...
השאלה הייתה מצד החוק.מותר
על פי הגש"ז אוירבך זצ"ל,
וכך גם נכתב השבוע בעלון השבועי גם בשם תלמידו הגר"א נבנצל שליט"א.
הרבה מאד חרדים משכירים דירות לחילונים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: