הסיכויים טובים יחסית כי יש הרבה דירותלמה אלעד ?
הסיכויים טובים יחסית כי יש הרבה דירותלמה אלעד ?
אבל גם הרבה כסף זה שיקולהסיכויים טובים יחסית כי יש הרבה דירות
לגבי המקום השלישי הדילמה הרבה יותר גדולה, כאשר לדעתי כדאי לבחור אחת מהערים הבאות: בני עי"ש, קרית עקרון או רכסים.מה עם המקום השלישי?
מה יש לאדם חרדי לעשות עם דירה בבני עיי"ש אם למצער הבניה תסתיים בתוך שלוש שנים?לגבי המקום השלישי הדילמה הרבה יותר גדולה, כאשר לדעתי כדאי לבחור אחת מהערים הבאות: בני עי"ש, קרית עקרון או רכסים.
מבין ה3 הנ"ל, בני עי"ש בעלת הסיכויים הגבוהים ביותר, אבל הרווח לכאורה לא בשמיים (נתון שאני לא לגמרי בטוח בו, בגלל שאין שם כרגע דירות חדשות).
קרית עקרון בעלת הרווח הגבוה ביותר (בהרבה), והסיכויים גם כן לא רעים.
רכסים עם רווח נמוך יותר וסיכויים ג"כ מעט נמוכים יותר, אבל הפלוס שלה הוא היותה מקום חרדי ומתאימה למגורים.
להשכיר את זה לאדם לא חרדי ולשכור בעיר חרדית, ואחרי עוד 4 שנים למכור, וברווח לקנות בעיר חרדית. לא מסובך.מה יש לאדם חרדי לעשות עם דירה בבני עיי"ש אם למצער הבניה תסתיים בתוך שלוש שנים?
דילמה מעניינת שהזכרתי כבר לעיל. אם מדובר להשקעה ולא למגורים - ודאי הייתי נרשם לכל ההגרלות בעיר, כדי למקסם את הסיכויים. אם מדובר למגורים - זו באמת דילמה גדולה וקשה לי לקבוע מה לעשות, אם כי אני אישית כפי הנראה הייתי נרשם גם במקרה זה להכל, כדי למקסם את הסיכויים.@בית שמשניק
תודה על כל הידע והעזרה,
נרשמתי לקרית גת - לאזורים החרדיים שהופיעו למעלה,
השאלה היא אם שווה להרשם לכל קרית גת, ואז הסיכויים לזכות יהיו גבוהים - אבל גם באיזורים החילוניים,
או שעדיף להרשם רק לאיזורים החרדיים - כי ההרשמה לכל האיזורים תוריד את סיכויי הזכייה באיזורים החרדיים - לפחות במשהו - כי אם אתה זוכה באיזור חילוני אתה כבר לא משתתף בהגרלות הבאות שיהיו על איזורים חרדיים.
תודה.באתר של דירה בהנחה מופיע על הגרלה זו טרם הוגשה בקשה להיתר.
גם באתר של עיריית חיפה בבקשות להיתר אין בקשות על גוש וחלקה אלו.
לדעתי חפ זה כאילו ראשי תיבות חיפה.מה זה ה ח.פ. שרשום במפה על הבניין כשאני בוחר בתוכניות מאושרות?
ח.פ זה כמו מספר זהות של חברה..לדעתי חפ זה כאילו ראשי תיבות חיפה.
תחפשו בגוגל את התוכניות שרשומות שם (לדוגמא חפ/1912)
איזה סדר...עדכון סיכויי זכיה (לחיצונים):
1. קריית גת - 1 מתוך 5
2. אלעד - 1 מתוך 10
3. בני עי"ש - 1 מתוך 10
4. קריית עקרון - 1 מתוך 16
5. מעלות - 1 מתוך 18
6. קריית שמונה - 1 מתוך 23
7. אשקלון - 1 מתוך 24
8. רכסים - 1 מתוך 28
9. רחובות - 1 מתוך 40
10. קריית מלאכי - 1 מתוך 42
11. אילת - 1 מתוך 48
12. מודיעין - 1 מתוך 83
13. פתח תקווה - 1 מתוך131
14. צפת - 1 מתוך 133
15. ירושלים - 1 מתוך 159
16. בית דגן - 1 מתוך 231
זה לא קשור לכאן.ח.פ זה כמו מספר זהות של חברה..
לבני מקום:תוכל לכתוב כמה לבני מקום?
הוא נתקע כל הזמן (אולי בגלל עודף גולשים), אבל מדי פעם הוא מתעדכן (ואז חוזר לסורו), כל הנתונים שהבאתי כמובן משם.למה האתר של סיכויי הזכייה לא מתעדכן?? הנתונים בו ממש ישנים..
שם הוא כותב לי על אותו מקום בדיוק חפ 2096.לדעתי חפ זה כאילו ראשי תיבות חיפה.
תחפשו בגוגל את התוכניות שרשומות שם (לדוגמא חפ/1912)
אפשר לחפש גם באתר x plan
@בית שמשניק
תודה על כל הידע והעזרה,
נרשמתי לקרית גת - לאזורים החרדיים שהופיעו למעלה,
השאלה היא אם שווה להרשם לכל קרית גת, ואז הסיכויים לזכות יהיו גבוהים - אבל גם באיזורים החילוניים,
או שעדיף להרשם רק לאיזורים החרדיים - כי ההרשמה לכל האיזורים תוריד את סיכויי הזכייה באיזורים החרדיים - לפחות במשהו - כי אם אתה זוכה באיזור חילוני אתה כבר לא משתתף בהגרלות הבאות שיהיו על איזורים חרדיים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: