הנה הגרלה מ2020 שעדיין לא קבלה אפילו התר בניה!
עברו כבר 3 שנים....
עברו כבר 3 שנים....
אני מתקןהאם לא זכיתם בשום הגרלה במשך 5 שנים?
אני נרשמתי פעם בהגרלה בחריש שהיו פחות נרשמים מדירות (כ400 זוכים ב500 דירות)אני מכירה כמה אנשים שכבר כמה שנים בהגרלות ולא זכו,
זה לא מופרך בכלל,
אין הרבה סיכויים לזכות, תמיד יש כמות גדולה של נרשמים על מעט דירות.
וואו מלחיץ!
אני חדשה בתחום באמת זה ההון עצמי שצריך בפרוייקט?ככה שחוץ מהון עצמי של 10% אין שום הטבה אחרת
הממוצע עד לקבל המפתח הוא 5 שנים,וואו מלחיץ!
מה באמת ממוצע הזמן המתנה מזמן הזכיה עד לקבלת היתר?
אני מכיר מישהו שזכה שם,
מהחתימה על החוזה שזה אחרי קבלת היתר בניהממתי משלמים את הכסף?
כמה זמן בערך לוקח לקבל היתרים?מהחתימה על החוזה שזה אחרי קבלת היתר בניה
אני חושב שבי-ם יותר קשה להוציא אישורי בניה אבל אולי זה לא קשור כי אולי זה רק לאזורים ספציפיםאני מכיר מישהו שזכה שם,
זה פשוט הזוי
זה לא רק בירושלים,אני חושב שבי-ם יותר קשה להוציא אישורי בניה אבל אולי זה לא קשור כי אולי זה רק לאזורים ספציפים
מה שכן בפרויקט הספציפי הזה הזכיה עצמה פצצה,אני מכיר מישהו שזכה שם,
זה פשוט הזוי
נכון הבעיה שהזוג האברכי פלוס 3 ילדים שופכים כסף על שכירותמה שכן בפרויקט הספציפי הזה הזכיה עצמה פצצה,
אז בעז"ה כשיתקבל היתר בקרוב הם עשו כאן רווח של מיליון וחצי לפחות...
הבעיה אם אלו שבסוף רשימת הזוכים, ולא יודעים עם הזכיה בכלל רלונטית אליהם או לא...
בשונה מאלו שלא זכו עדיין ...נכון הבעיה שהזוג האברכי פלוס 3 ילדים שופכים כסף על שכירות
לא כולם זכאים לסיוע בשכר דירה!בשונה מאלו שלא זכו עדיין ...
הם עדיין זכאים לקבלת סיוע בשכר דירה כך שזה לא נורא כי לבינתיים הדירה העלתה את עצמה בטירוף!!
והכי שווה זה שהם יכולים למכור מיד!!! כך שמה שלא יהיה יש להם מיליון + ביד!!!
ואלה שכבר קיבלו את הדירות ומשלמים הון עתק על המשכנתא והריביות, לא מרוויחים כל כך הרבה עם הריביות הגדלות.
באותו זמן של ההגרלה דירה עלתה כחצי מיליון יותר בערך...בשונה מאלו שלא זכו עדיין ...
הם עדיין זכאים לקבלת סיוע בשכר דירה כך שזה לא נורא כי לבינתיים הדירה העלתה את עצמה בטירוף!!
והכי שווה זה שהם יכולים למכור מיד!!! כך שמה שלא יהיה יש להם מיליון + ביד!!!
ואלה שכבר קיבלו את הדירות ומשלמים הון עתק על המשכנתא והריביות, לא מרוויחים כל כך הרבה עם הריביות הגדלות.
מי שמרוויח יפה לא זכאי ויש לו את האפשרות לשלם (ובד"כ לא מחכים וקונים דירה בשנים של אז)לא כולם זכאים לסיוע בשכר דירה!
ובנתיים זה כסף שהולך לפח על שכירות בזמן שיכלו להשתמש איתו למשכנתא,
אני מדברת על זכיות בכללי , לא בפרויקט הספציפי הזה.
שכירות ממוצעת של דירה 3 חדרים באשדוד כיום זה 4K לבית נורמלי, כפול מינימום 5 שנים זה 250K!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: