חבל שהם לא נרשמים גם ללא אפשרות למגוריםאני מכירה יותר מ5 שנרשמים 4 שנים ולא זוכים.
נרשמים לחכל עיר שיכולה להיות רלונטית לחרדי למגורים
לערים שרלוונטיות לרווח עצום במכירת הדירה
חבל שהם לא נרשמים גם ללא אפשרות למגוריםאני מכירה יותר מ5 שנרשמים 4 שנים ולא זוכים.
נרשמים לחכל עיר שיכולה להיות רלונטית לחרדי למגורים
שזה אומר במלים אחרות: לא נרשמים ל3 ערים בכל פעם.נרשמים לחכל עיר שיכולה להיות רלונטית לחרדי למגורים
אני כבר 3.5 שנים בהגרלות נרשמת להכל ואף פעם לא זכיתי,עוד לא שמעתי על זוג אחד שנרשם במשך 5 שנים לכל ההגרלות האפשריות, ולא זכה בכלום. אשמח מאד אם מישהו מוכן לעלות לכאן ולפרוך את הנתונים הנ"ל מעדות אישית.
גם אני מקווה לא לקבל ממכם עדכון כזה.אני כבר 3.5 שנים בהגרלות נרשמת להכל ואף פעם לא זכיתי,
מקווה לא לעדכן כאן עוד שנה וחצי שעדיין לא זכיתי
אלעד, באר יעקב, וראשון לציון,גם אני מקווה לא לקבל ממכם עדכון כזה.
מותר לשאול לאילו 3 ערים נרשמתם בהגרלה האחרונה?
רשומה 6 שנים ולא זכיתיעוד לא שמעתי על זוג אחד שנרשם במשך 5 שנים לכל ההגרלות האפשריות, ולא זכה בכלום. אשמח מאד אם מישהו מוכן לעלות לכאן ולפרוך את הנתונים הנ"ל מעדות אישית.
אלעד - 1 מתוך 37 זכו. באר יעקב 1 מתוך 64. וראשל"צ 1 מתוך 91...אלעד, באר יעקב, וראשון לציון,
מותר לשאול לאילו ערים נרשמתם בהגרלה האחרונה?רשומה 6 שנים ולא זכיתי
נרשמים ל3 ערים ב99 אחוז מהפעמים.שזה אומר במלים אחרות: לא נרשמים ל3 ערים בכל פעם.
חבל מאד שהם נרשמים רק לערים חרדיות פוטנציאליות ולא לערים אחרות. מכיר הרבה אנשים שגרפו הון לא קטן מזכיות בערים חילוניות: רמת גן, ראש העין, ראשון לציון, ועוד.
חריש פתח תקווה חיפה ככה זכור לימותר לשאול לאילו ערים נרשמתם בהגרלה האחרונה?
אענה לפי הסדר-----------------------אוקיי, אז אם אני מבין נכון מבין השורות, זה לא בדיוק שלא זכיתם, אלא זכיתם (לפחות פעם אחת) וויתרתם על הזכיה מסיבה כלשהי (ובעקבות כך עברתם מסדרה ב לסדרה ג).
קצת חבל שאתם כותבים שלא זכיתם כבר 6 שנים, ומרפים בזה את ידיהם של זכאים רבים שמייחלים ומתפללים לזכות באחת ההגרלות. צריך להבין שיש לרוב הזוצ"ים היום דילמה מאד גדולה אם להמשיך ולהשתתף בהגרלות ולקוות לזכיה כלשהי, או פשוט לוותר ולקנות בשוק החופשי בכל מחיר (ראה בתגובות לעיל), וכל הודעה כזו של אדם שמיואש בעקבות כמה שנים של חוסר זכיה מרפה מאד את ידיהם ועלולה לגרום להם להחלטות שגויות.
יש לפורום הזה משקל גדול מאד בדעת הקהל (יותר ממה שהרוב כאן חושבים), וכדאי מאד להשתדל לכתוב אך ורק דברים מדוייקים, כדי לא לגרום לאף אחד ח"ו הפסד כספי בעקבות שיקול דעת מוטעה.
על כל פנים, לגבי העתיד, אם אתם באמת עומדים במקום מספר 2 בבית שמש בהגרלה שטרם נחתמו בה חוזים, לכאורה עדיף לכם לא להשתתף בשום הגרלה אחרת (אלא אם כן מדובר בהגרלה יותר משתלמת), ופשוט לחכות ל2 ביטולים ולזכות בפיס כפשוטו. הסיכויים לכך גבוהים ביותר.
אתם לצערי לא היחידים.אענה לפי הסדר-----------------------
לא זכינו כפשוטו זה היה דיי קליט וברור איך שרשמתי.
התכוונתי שנרשמנו כבר לערים שאמרנו שגם אם נזכה לא בטוח שנלך עליהם רק שנרגיש שזכינו אבל לא זה לא קרה....
נראה לך באמת שזוצ"ים לוקחים מפה ברצינות רבה רבה רבה את מה שכתוב לגבי קניית דירה ולא מתייעצים עם איש מקצוע או מישהו שמבין?
טוב........
אצלינו זו מציאות שא"א לטשטש-כן 6 שנים רשומים ולא זכינו אפילו לא פעם אחת-מייאש? מה לעשות?
יש עוד כאלו אולי לא הרבה אבל יש...
לגבי בית שמש כבר מעל שנה שאנו מקום 2.
יש עוד למה לחכות?
איך אדע אם זה פרוייקט שכבר כולם חתמו ואז אין כ"כ סיכוי?
תודה מראש.
סליחה על הבורות
אבל איפה מתעדכנים על הזכיה במחיר למשתכן?
אם לא קיבלתי מייל זה אומר שלא זכיתי בכלל?
אני לא נמצא ברשימת המתנה????????
יש איזה שהוא אתר שאפשר לבדוק בו את הזכייה שלי
בקיצור אשמח לכל מידע בעניין
תודה ויום טוב
סליחה על אי ההבנה שלי. כתבתם שאתם בסדרה ב/ג אז הבנתי שזכיתם וויתרתם על זכייתכם ולכן עברתם מב' לג' (אחרת לא עוברים סדרות). אשמח להבין יותר באיזו סדרה אתם בדיוק.אענה לפי הסדר-----------------------
לא זכינו כפשוטו זה היה דיי קליט וברור איך שרשמתי.
התכוונתי שנרשמנו כבר לערים שאמרנו שגם אם נזכה לא בטוח שנלך עליהם רק שנרגיש שזכינו אבל לא זה לא קרה....
נראה לך באמת שזוצ"ים לוקחים מפה ברצינות רבה רבה רבה את מה שכתוב לגבי קניית דירה ולא מתייעצים עם איש מקצוע או מישהו שמבין?
טוב........
אצלינו זו מציאות שא"א לטשטש-כן 6 שנים רשומים ולא זכינו אפילו לא פעם אחת-מייאש? מה לעשות?
יש עוד כאלו אולי לא הרבה אבל יש...
לגבי בית שמש כבר מעל שנה שאנו מקום 2.
יש עוד למה לחכות?
איך אדע אם זה פרוייקט שכבר כולם חתמו ואז אין כ"כ סיכוי?
תודה מראש.
זו דוקא בחירה טובה, שמשלבת מקומות עם רווח גבוה יחד עם סיכויי זכיה. אם פעלתם באסטרטגיה כזו במשך 6 שנים בכל ההגרלות ובכל זאת לא זכיתם מעולם, זה באמת חוסר מזל משווע. כנראה שהקב"ה מייעד עבורכם מקום יותר טוב בשבילכם. בהצלחה רבה!חריש פתח תקווה חיפה ככה זכור לי
אני מכירה כמה אנשים שכבר כמה שנים בהגרלות ולא זכו,זו דוקא בחירה טובה, שמשלבת מקומות עם רווח גבוה יחד עם סיכויי זכיה. אם פעלתם באסטרטגיה כזו במשך 6 שנים בכל ההגרלות ובכל זאת לא זכיתם מעולם, זה באמת חוסר מזל משווע. כנראה שהקב"ה מייעד עבורכם מקום יותר טוב בשבילכם. בהצלחה רבה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: