מחיר למשתכן הגרלות מחיר למשתכן

צחיאל

משתמש מקצוען
דרך האגב שמעתי לפני שבוע שיש אנשים שזכו בראשון לציון לפני 5 שנים ועדין להתקדם שם כלום יכול ליהות שזה הראשון לציון שיש בהגרלה הזאת

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
ההגרלה בראשל"צ פתוחה לסדרה א וב בלבד - שזה אומר רק לזכאים מעל 5 שנים. חוץ מאותה הגרלה על 47 דירות (ללא עדיפות לבני מקום) יש רק עוד כמה פירורים למי שאינם בני מקום - 2 דירות בטבריה, 10 במגדל העמק, 2 בנתניה, וזהו.

עוד ירושלמי

משתמש פעיל
הנה הגרלה מ2020 שעדיין לא קבלה אפילו התר בניה!
עברו כבר 3 שנים....
צפה בקובץ המצורף 1384478
עובדים שם כבר תקופה [דיפון וחפירה]
באותו זמן של ההגרלה דירה עלתה כחצי מיליון יותר בערך...
הרבה יותר מחצי מיליון...
[זורייבין שהיה הקבלן היחיד שמכר בקנאטרי לפני 3 שנים מכר יותר יקר]
והרווח כיום קרוב יותר לשתי מיליון מאשר מיליון.

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עובדים שם כבר תקופה [דיפון וחפירה]

הרבה יותר מחצי מיליון...
[זורייבין שהיה הקבלן היחיד שמכר בקנאטרי לפני 3 שנים מכר יותר יקר]
והרווח כיום קרוב יותר לשתי מיליון מאשר מיליון.
היה אפשר להוציא מאיזה פרויקט שם 1.9
לא זוכרת את השם אבל בררנו על זה בזמנו.
וזה לא משנה הפרויקט הזה שברור שהיה בו רווח.
אני מדברת על אלו שנרשמים כבר 4 שנים ולא זוכים..

geekית מחשבים

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אחותי (מאורסת) זכתה בהגרלה האחרונה באלעד, באחד המקומות הראשונים.
אחיין שלי נשוי כמה חודשים, זו ההגרלה השניה שמשתתף בה וזכה בדירה בצפת.
אח שלי נשוי שנה וחצי, ועוד לא זכה אף פעם...
הכל מלמעלה
ואני מכירה כאלו שכבר 4 שנים נרשמים והפסידו הרבה יותר ממה שיוכלו כבר להרוויח...

אחת מיוחדת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

LIFE'S GOOD

משתמש צעיר
עריכה תורנית
באותו זמן של ההגרלה דירה עלתה כחצי מיליון יותר בערך...
מאז עבר הזמן והמחירים עלו.
אז נראה כאילו הם זכו במיליון +
אבל הם היו קונים במועד ההגרלה דירה בכניסה מיידית הם היו משלמים עוד כחצי מיליון ואולי פחות אם הם לא היו הולכים על דירה בבנין חדש...
ולא מפסידים כסף על שכירות...
הם גם לא הרוויחו כזה הרבה, ולא בטוח שבשביל 100K שווה להתגלגל בשכירות

ואם הם עדיין לא זכו לא בטוח ששוה להם לחכות...
מי שזכה ברור שזה שווה לו ברוב מוחלט של המקרים, גם אם יהיה עיכוב.
אני מדברת על אלו שמחכים לזכות...
לפני 3 שנים דירת 100 מ"ר ברמות חדשה עלתה 1900 אז ברור שזאת זכיה שווה. אבל לא בדיוק מיליון רווח...
אלא חצי מיליון פחות השכירות...
וברור שהזוכים ברמות הרוויחו.
מה שאני באה לומר כאן שלא בטוח שמשתלם לחכות להגרלות למי שעדיין לא זכה.
במיוחד שהולכים לעדכן את המחירים לפי 2022 ולהקטין את ההנחה.
ברור ששוה למי שזכה כבר בד"כ, דיברתי על אלו שעדיין לא זכו...

כיון שיש אחריות על המילה הנכתבת, בפרט בפורום הזה, שודאי יש לו השפעה רבה (או יותר) על הנרשמים להגרלות וכו', כדאי להדגיש המסקנה המוסכמת, שלחכות להגרלות לא הרבה זמן זה הגיוני, אחרי הכל אפשר לעשות רווח גדול ולהתקדם לדירה וכו'. הרבה הרבה אנשים עשו את זה וחיכו וזכו וב"ה יש להם דירה משלהם, (מה שבלי ההגרלות לא היה קורה). אז ודאי שאין לבטל את הכדאיות בכניסה להגרלות. מדי הרבה זמן ודאי לא שווה לחכות בכל מחיר.
כמה זה הרבה וכמה זה קצת - שנה עד שנתיים זה נשמע הגיוני (עליות מחירים תמיד יכולים להיות, זה לא בשליטתנו). יותר זמן מזה, הדעות חלוקות כפי שהסבירו עצמם לעיל המצדדים לכאן ולכאן, וכל אחד יעשה את השיקול דעת שלו (או יתייעץ וכו') כמה זמן או הגרלות הוא מנסה ועושה את ההשתדלות בדרך הזו של ההגרלות, ומאיזה זמן או הגרלה כבר לא כדאי לחכות בכל מחיר וצריך לחשוב על אופציות אחרות. בהצלחה לכולם.

נערך לאחרונה ב:

ווי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
ההגרלה בראשל"צ פתוחה לסדרה א וב בלבד - שזה אומר רק לזכאים מעל 5 שנים. חוץ מאותה הגרלה על 47 דירות (ללא עדיפות לבני מקום) יש רק עוד כמה פירורים למי שאינם בני מקום - 2 דירות בטבריה, 10 במגדל העמק, 2 בנתניה, וזהו.
@בית שמשניק סליחה על הבורות אנחנו פעם ראשונה נכסנו להגרלות עכשיו ולא כ''כ מתמצאים מה זה הגרלות המשך
יש מה להכניס לפירורים האלה?

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
@בית שמשניק סליחה על הבורות אנחנו פעם ראשונה נכסנו להגרלות עכשיו ולא כ''כ מתמצאים מה זה הגרלות המשך
יש מה להכניס לפירורים האלה?
הגרלות המשך אלו הגרלות חוזרות על מספר מועט של דירות שהזוכים בהם ביטלו את זכייתם.
מצד אחד, הגרלות כאלו עדיפות מכיון שברוב המקרים יש בהם כבר היתר בניה ולא צריך להמתין זמן רב כל כך לדירה. מצד שני, צריך לבדוק לעומק מדוע הזוכים ביטלו את הזכייה. לפעמים הדבר נובע מחוסר התקדמות בפרוייקט, ולפעמים בגלל שנותרו רק דירות דפוקות או גדולות ויקרות.
על כל פנים, במקרה הנוכחי מדובר על כמות זעומה של דירות בטבריה, במגדל העמק ובנתניה. המחיר למ"ר ב3 המקומות נראה זול מאד, כאשר בטבריה ובמגדל העמק יש גם מענק נאה של 60K. על פניו שוה להיכנס - הסיכויים אמנם קלושים ביותר, אבל לכאורה אין יותר מדי מה להפסיד.

בית שמשניק

משתמש סופר מקצוען
שווה להירשם להגרלות הספצפיות האלה?
עיין בתגובתי הקודמת
למה זה הגרלת המשך?
אין כאלה שהיו בתור?
לא כ"כ ברור לי מתי עושים הגרלת המשך ומתי נותנים לזכאים הבאים בתור. כמדומני שזה תלוי בשלב הביטול, אם זה נעשה לאחר חתימת החוזה או לפני, אבל אינני בטוח בכך.

Yehuda40

משתמש חדש
שאלה: בהגרלה הקודמת קיבלנו מקום 350 בתור בפתח תקווה (וגם אנו בני מקום, לא ברור אם זה מקדם אותנו במורד ה 350 שלפנינו..)
וכן קיבלנו מקום 450 בבאר יעקב
עכשיו אנחנו יודעים שהמקומות נחשבים ללא ריאליים. ובכל זאת אולי איתרחיש ניסא...

השאלה היא לגבי הגרלות ההמשך שנפתחו היום, במידה ואנו נרשמים וזוכים באחד מהמקומות הפחות אטרקטיביים, אז אוטומטית האם אנחנו אנחנו מוסרים מהתורות בפתח תקווה ובבאר יעקב..

לכן, יוצא שיש סיכון להירשם להגרלות ההמשך? האמנם? נשמח לדעתכם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה