הבוטח בהשם
משתמש מקצוען
לאיפה שתירשם ותזכה, תרוויח מידית מאות אלפי שקלים.
אני נרשמתי בהגרלה הקודמת באקראי וזכיתי ב"ה טוב טוב.
אני נרשמתי בהגרלה הקודמת באקראי וזכיתי ב"ה טוב טוב.
איפה זכית אם מותר לשאול?אני נרשמתי בהגרלה הקודמת באקראי וזכיתי ב"ה טוב טוב.
לדעתי זה לא שיקול לא להירשם להגרלה שמא יזכו ולא יכלו להשתתף בהגרלה יותר טובה,ואם אני אזכה זה יבטל לי אוטומטי את האופציה לזכות בעיר שאני כן אגור שם?
והאם בגלל זה שווה לי להיכנס להגרלה רק על עיר אחת במקום שלוש?
מחיר הדירה הוא 9000 * מספר המטר בדירה + 40% מ9000 לכל מטר במרפסת ובחניה + 9000 *2 עבור החניה* המחיר לפני הנחה. שיעור ההנחה במסלול מחיר מטרה מוגבל ל-20% ממחיר הדירה (כולל מע"מ) או כ-300,000 ₪, הנמוך מבין השניים. ולא יותר מהיקף ההנחה כפי שנקבע במכרז.
מן דהו יכול להסביר לי פשוטם של דברים באופן ברור.
אם זכיתי בהגרלה כל מטר 9000 כמה יעלה לי לאחר ההנחה?.. מבולבל כבר
אתה מדגיש בכוונה ללכת?תלך לאח המשרדים שמנפיקים אישורים עם חוזה המכירה / רכישה ותעודות זהות ותוציא אישור
יתנו יתנו לא יתנו הלכו כמה שקלים על על הנסיון
אני חושב שכדאי להירשם
לאשדוד ועמנואל
?לגבי מקום שלישי
או אשדוד
עמנואל זה בוודאות חרדייש למישהו מידע אם אופקים (או מקום אחר)
גם@ירמי וולדמן למה ירושלים מקום שלישי? בגלל סיכויי הזכייה?
והמקום היחיד באמת ?עמנואל זה בוודאות חרדי
יש היגיון רב במה שאתה אומר. אשדוד מסתמנת כרגע כלהיט הגדול של הנרשמים בהגרלה הזו, ואחוזי הזכייה בה נמוכים למדי. מצד שני בחיפה יש המון דירות ופחות נרשמים וממילא אחוזי הזכייה גבוהים הרבה יותר. [רק לסבר את האוזן - כרגע אחוזי הזכייה למי שאינם בני מקום בחיפה הם 1 מ6, ואילו באשדוד 1 מ38. כשברור שהאחוזים הללו ילכו ויתמעטו ככל שההגרלה תימשך].אני גם חושב על עמנואל ואופקים
בקשר לעיר שלישית אני מתלבט בין אשדוד לחיפה
בחיפה יש הרבה דירות עם סיכוי גדול הרבה יותר מאשר באשדוד
השאלה היא האם הרווח בחיפה קטן בהרבה מאשר בחיפה או שמדובר ברווח דומה
(בחיפה יש גם פרויקטים יוקרתיים ויקרים, השאלה כמה שווה בשוק החופשי הדירות שבהגרלה)
מה אתם אומרים?
מישהו יודע מה הפער?מבחינת הרווח העתידי - אשדוד לכאורה ריווחית יותר, אבל יתכן מאד שהפער בין הערים לא מצדיק את הסיכויים הנמוכים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: