אבל אתה מפסיד אז במה זה חוסךנכתב ע"י אפשרי;2285375:צלצלתי בטעות.
ברור שלקנות דירה שווה יותר. אבל אם לא קונים דירה בגלל שאין אפשרות/כח ודאי שזה כנראה עדיף מכל חסכון אחר.
נכתב ע"י יעקב1234;2285372:עוד הוספה,
אני הייתי מעז להציע, שיהיה התר עיסקא, והתשלומים יהיו צמוד מדד בלבד, וההפקדות יהיו ג"כ ברווח המדד וכך נוכל לשמור על כספנו לעתיד,
הרי הצמדה למדד זה לא שאני באמת משלם יותר.
וגם לדעתי סכום ההפקדות יוגדל משמעותית.
נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;2286410:שלא להסתמך על "היתר עסקה" ולתת את ההלוואות רק לזוג.[/B]
נכתב ע"י 450;2113674:אוסיף למה שכתבו מעלי, האם ההשקעה משתלמת או לא
שאת הכסף לגמח המרכזי ניתן להפריש מכספי מעשר. מה שא"א בהרבה השקעות אחרות
נכתב ע"י popsi;2288039:אז מדוע לא ניתן למשכן את הדירה של ההורים/התורם לצורך ההלוואה של הזוג? ויש למשכן דירה של צד שלישי באם לא קונים דירה לזוג?
באם ההלוואה הוא רק לזוג וההורים הוא רק אנשים טובים שתרמו לגמ"ח, מה הקשר שלהם להלוואה?
נכתב ע"י דייב;2288309:שח לי יהודי שכשהתחיל לחתן את ילדיו בס"ד נכנס לג' הרב וואזנר זצוק"ל ואמר לו שמעתה אינו מחוייב להפריש מעשרות.
מכאן שמותר לתת מכספי מעשרות גם את החלק שבו יחתן את ילדיו בעתיד, פשוט.
נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;2288501:ברגע שההורים קשורים איך שהוא להלוואה זה כבר נחשב שהם נהנו מההלוואה בעצמם
ובכלל זה גם חתימה על שיעבוד הדירה.
נכתב ע"י popsi;2289241:וכשצד ג' חותם על מישכון לבקשת ההורים ולטובת ההורים, מדוע זה לא נחשב שהם נהנים מההלוואה?
,,עקיבא וייס ב'כאן' בתחקיר נרחב על הגמ"חים החרדים, שמגלגלים שני מיליארד שקל ללא כסף שחור. מנהל הגמ"ח המרכזי משה מונטג: "אם יהיה ביקוש נשקול הקמת גמ"ח גם לחילונים".
נכתב ע"י הגמ"ח המרכזי;2303679:היום יותר מתמיד!!
עוזרים להורים שמחתנים כעת את האחים והאחיות שלכם
ודואגים להם להלוואה טובה ומכובדת מיידית עם פריסת תשלומים נוחה.
ההלוואה תינתן לאחר שבני המשפחה הצטרפו בעצמם לגמח עבור ילדיהם ל 60 יחידות בסך הכל.
הילדים שלכם יקבלו בעז"ה בבוא העת את ההלוואה כמו כל חבר בגמח המרכזי
וכך אתם מרוויחים שניים במחיר אחד.
גם דואגים לילדים, גם עוזרים להורים
למעוניינים אפשר לארגן מפגשים משפחתיים בהשתתפותי
בו אני עונה על כל השאלות לכל המשפחה יחד, כך שהכל מתארגן מהר יותר ויעיל יותר!
נכתב ע"י GRN;2324199:הגשנו בקשה להלוואה מוקדמת
לא זכינו למענה כבר חודש ימים
נכתב ע"י אפשרי;2324175:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: