אז את אומרת שהגמח משקר בפרסומות.........וגם קוקה קולה מציג את עצמו כטעם החיים.
אז מה?
אז את אומרת שהגמח משקר בפרסומות.........וגם קוקה קולה מציג את עצמו כטעם החיים.
אז מה?
ביקשת דוחות כספיים וזה מה שקיבלת?
אני אומרת שכל קופות הצדקה שמציגות את זה כאילו הקב"ה עובד אצלנו והן הכספומט שלו, משקרות בפרסומות.אז את אומרת שהגמח משקר בפרסומות.........
יש הבדל בין הצגת דבר בהגזמה לבין הצגת דבר לא נכוןאני אומרת שכל קופות הצדקה שמציגות את זה כאילו הקב"ה עובד אצלנו והן הכספומט שלו, משקרות בפרסומות.
לא דוברת של הגמ"ח המרכזי, אבל פשוט לא מבינה מאיפה הבאת את כל הנ"ל.לפי מה שהבנתי יש פה כמה נושאים
1. בפועל על כל יחידת הלואה משלמים ריבית (צדקה)
2. בתקוה שהגמ"ח יחזיק מעמד כשאני יחתן את ילדיי ויהיה לו כסף בשבילי
3. את המענק הם לא מתחייבים להחזיר
4. כשמגיעים לבקש מהם הלואה צריך 2 ערבים על כל יחידה (דבר קצת קשה וגם הערבים שתחתים אותם יבואו בבא היום להחתים אותך על הלוואות שלהם)
5. זה בעצם סוג של פירמידה (לא עוקץ ח"ו) אם אין מצטרפים חדשים הכל קורס
נ.ב. אין בכל האמור לעיל לגרוע מחשיבות הפרוייקט הטוב הזה רק נקודה למחשבה
יש הבדל בין הצגת דבר בהגזמה לבין הצגת דבר לא נכון
ובזה סיימתי להתווכח
יש כאן הבדל גדול בין תרומה לקופת צדקה לבין תרומה לפרוייקט כזה, שהוא פועל כתוכנית "ביטוח גמ"ח". קחו לדוגמא את תוכנית ערבים, שיש בה מן המשותף, להבדיל בין חיים לחיים. כל מי שמשתתף בה, תורם לכל משפחה שמתייתמת ל"ע. האם הוא היה מוכן להתחייב לכך אם לא הידיעה המונחת בבסיס התרומה, שאם חלילה ילדיו יזדקקו לכך, הוא דואג כאן לעתידם?כשאני משלמת על משהו אני מצפה לקבל תמורה,
ולכן הניסוח הזה מבחינתי הוא הטעייה מסוימת:
צפה בקובץ המצורף 349859
ומלבד זאת, מעודי לא שמעתי על מבצע שבו אני תורמת והם בעצם לא מתחייבים כלום (כן, אני יודעת שאם תהיה להם אפשרות הם יתנו מענקים והלוואות והכל, אבל כל זמן שהם לא מתחייבים לכך, מבחינתי זו תרומה לכל דבר).
ובכלל לא נתקלתי במבצע שבו אני תורמת.
אפילו קופת העיר לא חשבו על זה.
צפה בקובץ המצורף 349861
אני לא בעד או נגד הגמ"ח המרכזי,
רק חושבת שלפעמים הפרסומים שלהם הם סוג של הטעייה.
כשאני משלמת על משהו אני מצפה לקבל תמורה,
ולכן הניסוח הזה מבחינתי הוא הטעייה מסוימת:
צפה בקובץ המצורף 349859
ומלבד זאת, מעודי לא שמעתי על מבצע שבו אני תורמת והם בעצם לא מתחייבים כלום (כן, אני יודעת שאם תהיה להם אפשרות הם יתנו מענקים והלוואות והכל, אבל כל זמן שהם לא מתחייבים לכך, מבחינתי זו תרומה לכל דבר).
ובכלל לא נתקלתי במבצע שבו אני תורמת.
אפילו קופת העיר לא חשבו על זה.
צפה בקובץ המצורף 349861
אני לא בעד או נגד הגמ"ח המרכזי,
רק חושבת שלפעמים הפרסומים שלהם הם סוג של הטעייה.
אף פעם לא הבנתי את הדיונים כאן ובכל מקום נגד הגמח המרכזי.
כמה אנשים חשבו על פתרון יפה לבעיה מסוימת.
הם יודעים שלא בכל מצב הם יוכלו לעמוד בו ולכן הם אומרים מראש שהם לא מתחייבים.
אגב רב העניין של זה הוא שלא מתחיבים לתת לכל אחד.
רק למי שיש יכולת בטוחה להחזיר אחרת הם יפלו ואחרים לא יוכלו לקבל.
עכשיו זכותך לא להאמין לבם ולא לקחת חלק.
אבל כל עוד שאף אחד לא חייב אותך על מה הכעס ונסיונות להוכיח שהם פושעים?
לא רוצה לא צריך.
אגב לגבי החובה
אם ככר הייתי מתקוממת נגיד נגד הפנסיות שזה חובה ובהרבה מקרים לא שווה כלום.
כאן יש תכנית נחמדה רוצה תשתפי לא רוצה תמשיכי בחייך
מה העניין?
איפה יש כאן שקר?
מודגש בצורה מאד פשוטה: 180 תשלומים במקום 120, או בתוכנית המורחבת 288 תשלומים, במקום 192.מישהו מוכן להסביר במילים פשוטות
לפי ה"קלאסי במבצע" מה אני נותנת ומה מקבלת (מקבלת כסף או הלוואה נוספת??)
מישהו מוכן להסביר במילים פשוטות
והליווי הכבד של רואי חשבון המצהירים על היתכנות כלכלית יותר מהגיונית, מצביעה בוודאות על כך שהם כאן בשביל להשאר.
ומה התמורה?(בתכל'ס זה יוצא, שמשלמים על הילד השלישי רק אחרי שגמרו עם 2 התרומות לילדים שקודם לכן. 3 יחידות לכל ילד)
כן, בלי התחייבות.אני רואה יש מענק 9.600-זה מגיע אלי בחזרה?
לא, את נותנת את ההלוואה לילד.והלוואה 160 אלף בהחזר של 1600 שאני לוקחת שמחתנים ילד את ההולאה על עצמי ?
הכסף של ההלוואה לילד -ברורלא, את נותנת את ההלוואה לילד.
ההלוואה מהגמ"ח המרכזי ניתנת לילד והוא זה שצריך להחזיר אותה.הכסף של ההלוואה לילד -ברור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: