אני בעד הלוואות!!לשיטתך הבעיה היא עם המושג "הלוואה".
אבל לקחת אותם- לא כשחייבים את הכסף, אלא הרבה קודם...
והרבה קודם הכוונה- לא לקנות את ההלוואה בכסף 20 שנה קודם...
אלא לקחת אותה!! ולהתחיל להחזיר !!
אני בעד הלוואות!!לשיטתך הבעיה היא עם המושג "הלוואה".
??אני בעד הלוואות!!
צריך למצוא הלוואות בלי ריבית וזה מסובך.אני בעד הלוואות!!
הרעיון באופן כללי הוא יפה ונכון, אבל לדעתי לא חייב להיות סותר.ח"ו הלואה היא מצוה גדולה מהתורה!
אבל הלואה זה לא פיתרון להשגת כסף!!
אם היה קם ארגון שמשקיע את כספי החסכונות של הצעירים בהשקעה סולידית מבוקרת ע"י מקצוענים כגון נדלן
(לדוגמא 1000 משפחות שכל אחד ישים 300 ש"ח בחודש אפשר לקנות תוך שנה דירה יפה בירושלים או מליון סוגי השקעות עצומות עם כסף כ"כ ענק)
אז בסופו של דבר היו נשארים עם הקרן שחסכו + רווחים! ובנוסף גם היו צריכים לקחת הלואה.
אבל לקחת חצי מכספי החסכונות של הצעירים תמורת הלואה ולקרא לזה גמח??
לחשוב שהלוואה פרושה לחתן בכבוד? להרגיש רוגע בלקבל הלוואה?
זה ראש מעוות!!!
גם.צריך למצוא הלוואות בלי ריבית וזה מסובך.
ומאיפה יהיה לנותן ההלוואות את הסכומים להלוות אם ההלוואות קודמות להחזרים ואתה מתנגד לרעיון של תשלום ז"א שאין לגמח שום סכום משלו?אני בעד הלוואות!!
1. זה לא הלוואה! זה תוכנית!!
אגב אולי כדאי שישקיעו מעט זמן לזה בסימנרים במקום דברים אחרים שעוזרים לנו היום פחות..........אין לי בעיה עם זה שהם מרוויחים כסף
לגיטימי לחלוטין
אני שמחה מאוד שיש אנשים שזה עוזר להם
ואם למישהו שווה לשלם/להפקיד/להלוות כדי לקבל כך וכך שיערב לו (כל ביזנס מתנהל כך!)
מה שמפריעה לי הסמנטיקה (המשחק מילים)
לא כל אדם שבחר למשוך את הציבור אליו על ידי רווחים קטנים נקרא גמ"ח כמו שרמי לוי הוא לא גמ"ח
ולא כל חברה למימוש זכויות היא עזרה למסכנים בשיתוף עיריית ..........
ולא כל תמונה של שר עם חברה שמוכרת קרקעות (על הירח............. במקרה הטוב). אומר שהוא נותן לזה הכשר
בואו נפתח עיניים מחד
כמו שהילד בפרסומת שמצולם עם פחית קולה ביד, ייתכן מאוד ובכלל חולה סכרת
ומאידך לא נקבל בצורה לגיטימית נסיונות למשחקי מילים שכל אחד מבין שעלולים להטעות את הציבור
בואו נוריד מהגמ"ח המרכזי את המילה גמ"ח ונשנה לתוכנית חיסכון חוץ בנקאית
עכשיו זה עוזר לך?
מצויין!
תשקיע.
לא עוזר לך?
חושב כמוני וכמו אחרים? שיש אפשרויות הרבה יותר טובות בלי לטמון את הראש בחול?
תשקיע בדברים אחרים!
כן. כמובן עם בדיקה מעמיקה! ולא רק בדיקה אלא גם לימוד מעמיק!
אני מאמין שהזמן שנשקיע אחר כך בחיפוש נואש אחר עוד נותן הלוואה כדי להחזיר לנותן הלוואה הקודם הוא הרבה הרבה יותר זמן! והרבה הרבה יותר מתיש!
אגב באמת צריך גוף חסד אמיתי שסך הכל ישתף מידע! בנושא הכלכלי לזוגות הצעירים
אנו רכשנו כזה ידע מייד אחרי החתונה. ובלי לפרט כי זה לא פופולארי - הרווחנו מההתנהלות בעקבות זאת המון!
הרבה זה עניין של התנהלות נכונה!
100%אגב אולי כדאי שישקיעו מעט זמן לזה בסימנרים במקום דברים אחרים שעוזרים לנו היום פחות..........
לא כל אדם שבחר למשוך את הציבור אליו על ידי רווחים קטנים נקרא גמ"ח כמו שרמי לוי הוא לא גמ"ח
מוסכם על כולם.אגב באמת צריך גוף חסד אמיתי שסך הכל ישתף מידע! בנושא הכלכלי לזוגות הצעירים
אנו רכשנו כזה ידע מייד אחרי החתונה. ובלי לפרט כי זה לא פופולארי - הרווחנו מההתנהלות בעקבות זאת המון!
הרבה זה עניין של התנהלות נכונה!
תקרא בבקשה שוב את ההודעה!אין חולק שהלוואה היא גמ"ח וכשמדברים על הלוואה בסכומים כאלו של מאות אל"ש זו עזרה ענקית למחתני ילדים בעלי יכולת החזר מינימלית (מי ש"ממש לא שורד" את ההחזר שלהם, לא יוכל להתחייב 50 אל"ש בלי לשקר..).
אין כל סתירה בכך שנדרשת תרומה יחסית מזערית וההשוואה לחברה המרכזית היא מגונה בהחלט.
אתם מוזמנים לשאול כל מגלגל גמחי"ם האם הוא לא חושב שתוכנית כזו הייתה חוסכת ממנו הרבה מאד! עגמ"נ.
מוסכם על כולם.
יש לזה קשר לעניין הגמ"ח המרכזי מטרותיו ופעולותיו??
הייטבת להסביר!לא כל אדם שבחר למשוך את הציבור אליו על ידי רווחים קטנים נקרא גמ"ח כמו שרמי לוי הוא לא גמ"ח
הטעו אותי. קבענו פגישה, נסעתי לתל אביב בטוחה שאני הולכת להשקיע במטח כהלכה.הסמנטיקה (המשחק מילים)
קראתי 3 פעמים.תקרא בבקשה שוב את ההודעה!
ואת ההודעות לפני
תודה!הייטבת להסביר!
זכורני לפני למעלה מעשור ראיתי מודעה: חברת "מטח כהלכה"
ידעתי שמטח זה מסוכן אבל פה רשום שחור על גבי לבן "כהלכה"
הטעו אותי. קבענו פגישה, נסעתי לתל אביב בטוחה שאני הולכת להשקיע במטח כהלכה.
אבל הגעתי לחברה חילונית שבכלל לא הכירה אפילו הלכה אחת הם התכוונו כהלכה- לעניין!
נראה לי שאם זו היתה חברה חרדית הייתי בטוחה שזה באת כהלכה..
גם אם אתם נותנים את זה לזוג?כולם כותבים כאן שזה מכספי מעשרות, אנחנו בררנו אצל רב ורק את החלק שלא יחזירו מהגמ"ח ניתן להפריש מכספי מעשרות וכמובן שכל אחד יעשה עפ"י רבותיו
מצטרף לדברים לגמרי!!@מקצועי בלבד, כמה הסיכוי, שאברך - כולל או עובד - יוכל להגיע בתוך עשרים וחמש שנה לסכומים שמאפשרים לחתן בכבוד + לתת את חלקו הסביר בדירה?
אני צעיר יחסית, ולא מתווכח, אך מבדיקה רצינית שערכתי לפני שהתחלתי עלה, שהרוב המוחלט שחסכו - וגם השקיעו היו צריכים ללות. אם לא בחתונה הראשונה והשניה, אז בשלישית.
אמר לי גבאי צדקה שעוסק במאות מקרים כאלו: ברוב המקרים, החל מהחתונה השלישית אין הבדל בין מי שהתפרנס טוב כל חייו למי שהיה דחוק, ולכולם קשה, למעט מי שפרנסתו מצויה מאד בריוח והוא נחשב לאמיד, או מי שהיו לי סוידורי הלוואות טובים וזולים.
מצטרף.
וגם: כמה אוחזים מדובר, והאם מדובר במי ששילמו תמידין כסדרן ו/או מי שיש להם בעיות כלכליות וחשש כבד שלא יוכלו להחזיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: