נייר כסף לא בריא !כשמים בשר מבושל, תמיד כדאי לעטוף את החתיכה בנייר כסף.
שומר את החלק רך וטוב.
כל מילה.סליחה, אמנם החכמה אינה שייכת לי, אבל בענין זה יש דבר אחד נורא ברור ופשוט.
ואולי יש עוד עצות שהן בבחינת בית חולים מתחת לגשר.
ואכן בשר ראש, כמעט תמיד רך [המעלה והבעיה שיש בו הרבה שומן ומי שאוהב אוהב אבל יש ילדים שלא אוהבים את 'הג'לי' הזה....]
הסיבה היחידה שהבשר מתייבש היא בגלל שהוא יותר מידיי מתבשל ברתיחה!
לדאוג שהבשר לא ירתח הרבה זמן!!!
איך עושים את זה?
כמה פתרונות.
להניח את הבשר קפוא כאשר מניחים את הסיר על הפלטה. כפי שנאמר לעיל. זה מצויין.
אבל תלוי כמה הפלטה חמה. וגם האם מכסים.
זה מאד מאד תלוי בהרבה גורמים משתנים!!
העיקרון שלא יירתח הרבה זמן!!
צריך קצת לימוד ומעקב.
אם יש לכם מכסה שקוף, זה הכי טוב, פשוט במהלך השבת לבדוק אם הוא רותח.
(בלי להיכנס לשאלות הלכתיות המשתנות לפי המנהגים!!)
אפשר לשחק עם כיסוי של הסיר, כלומר בלילה אחרי הסעודה להוריד את כיסוי ורק בבוקר לפני התפילה להחזיר.
אפשר גם לשחק עם כיבוי של הפלטה בשעון שבת.
יש כל מיני דרכים.
אבל זה העיקרון.
כמובן אם חסרים מים, שום דבר לא כל כך יעזור, אבל ריבוי מים אינו הפתרון. מה גם שיש שאינם אוהבים שיש הרבה מים....
בתאבון.
מי שניסה ולא הצליח, שייפנה וייפרט בדיוק איך הוא עושה ויקבל הדרכה מדוייקת ואישית!!
אל תתנו תודה לפני שתנסו והצלחתם!!! ומי שהצליח שייתן תודה. פשוט כך כל החברים יבינו כמה שזה הפתרון האמיתי.
השורה האחרונה!!
הבשר מתייבש בגלל בישול ייתר - הסיר רותח מידי הרבה שעות!!
זה מעולה שיהיה סמוך לרתיחה, אבל לא רתיחה!!!
אני באה לחזק את הדבריםכנראה שזה בגלל שזה כמות קטנה
הבשר צף למעלה ומתייבש
תנסי להגדיל את הכמות של הקטניות, התפוא והנוזלים.
ברגע שהבשר מכוסה הוא נשאר עסיסי
תשתמשי ב8א', יקר יותר אבל שווה (לא תמיד מוכנים למכור אותו)משתמשת בבשר מס' 8 של הקר..
תעשי חורים בשקית - כדי שלא יהיה הטמנה, כך תרויחי גם שטעם הטשולנט יכנס לבשר.לשים בשקית נשמע לי שהבשר לא יקבל את הטעם של הצ'ולנט ולהיפך...
בלת"קאשמח לכל מי שיש לו רעיון והמלצה מה אפשר לעשות ומה יכולה להיות הסיבה,
ניסיתי כבר מלא טיפים שהציעו פה בפרוג אבל לא עזר כלום...
משתמשת בבשר מס' 8 של הקר.. ושמה בסיר חתיכה שלמה,
יש לציין שאנחנו זוג ולכן הסיר יחסית קטן (וגם החתיכה), מה שחשבתי שאולי יכול לגרום לזה..
אבל עדיין חייבת להיות דרך שזה יצא טוב גם ככה (אני מקווה).
עוד נתון, משתמשת בסיר קרמי של פוד אפיל.
אשמח לרעיונות... תודה!!
רגע רגעואגב,
יש שקיות לבישול
כמו שיש לאפיה קוקיס
אז מלבישים על הסיר - האוכל - הטשולנט לא נדבק
ניסיתי בר"ה ,
שלפתי את השרית לפח ונשאר סיר בלי לכלוך שנדבק
פצצה לחג שהוא יומיים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: