כןזאת אומרת שהבשר מתבשל רק במשך השהות על הפלטה?
והוא יוצא רך?
כןזאת אומרת שהבשר מתבשל רק במשך השהות על הפלטה?
והוא יוצא רך?
זה מה שבאתי לכתוב.תעברו להשתמש בבשר ראש.
קצת יקר - אבל אין רך ממנו בצולנט
לא הוא לא יוצא רך... זה הבעיה שלי.. אבל לא ראיתי הבדל בין הפעמים שעשיתי ככה לפעמים שכן שמתי את הבשר יחד עם שאר המרכיבים על האש כמה שעות לפני שבת. (כמובן כמה דקות עד להרתחה ואז על אש נמוכה)זאת אומרת שהבשר מתבשל רק במשך השהות על הפלטה?
והוא יוצא רך?
לפעמים צריך לוסיף מים לדוגמא שעוית שואבת מיםהאם תמיד יש מספיק נוזלים בצולנט,
והאם הבשר לא צף למעלה באופן שהוא לא מכוסה בנוזלים?
יש לזה מספר? או שנקרא ראש?זה מה שבאתי לכתוב.
מעולה ממש!
נקרא בשר ראש.יש לזה מספר? או שנקרא ראש?
בכל זאת צריך לדעת גם איך לבשל אותו כנראהנקרא בשר ראש.
בדיוק השבת ניסיתי לשים יותר מים ופחות קטניות אבל (מים כמעט עד למעלה...) אבל עדיין יצא יבש יחסית.האם תמיד יש מספיק נוזלים בצולנט,
והאם הבשר לא צף למעלה באופן שהוא לא מכוסה בנוזלים?
כדאי שבהשר ישאר איזה שעה בחוץ בצלחת שיצא כול הדם ולשטוף טובבדיוק השבת ניסיתי לשים יותר מים ופחות קטניות אבל (מים כמעט עד למעלה...) אבל עדיין יצא יבש יחסית.
ואני תמיד דואגת שיהיה מונח במרכז הסיר, לא בתחתית ושיהיה מכוסה..
נשמע מענייןלחתוך את הבשר לכמה חתיכות ולהשרות חצי שעה במים רגילים עם כף אבקת סודה לשתיה לאחר מכן לשטוף את הבשר ולבשל רגיל. הבשר יוצא רק בטירוף. זה פטנט מבית השפים העולמיים. בדוק ומנוסה
הרגע ש”מבשלים עם הבצל הוא עושה את פעולת הצריבהאני כול שבת משתמש 8 של הקר ויוצא מציון צריך לחתוך ל2 חתיכות לתת לו 10 דקות להתבשל ביחד אם הבצל להוסיף מים שיתכסה אש גבוהה 15 דקות אחרי זה בנונית איזה שעה וכו
האמת שאני תמיד שמה באיזור הכי פחות חם, אחרי בדיקה של כל המקומות...@שיינדי דייג מבינה על מה את מדברת
לעיתים זה קורה לי ואין לי הסבר מדויק לתופעה
הרבה מאד פעמים יוצא רך ועסיסי אך פה ושם יבש ממש,
אך ככל הנראה זה כן כי הטשולנט עמד יותר מידי על חום גבוה, ההוכחה לכך היא שכאשר יוצא לי טוב התפו"א יותר בהירים ופחות שרופים והטשולנט כולו מאד 'אשכנזי'... (ככה אנחנו נוהגים לכנות את זה)
מצד שני לאמא שלי גם כשיוצא טושולנט עסיסי, שחום וכהה, תמיד הבשר אצלה רך ועסיסי..
שימי לב באמת שיעמוד בשבת על הפלטה באזור צדדי יותר ותבדקי אם משהו משתנה אז
אז אולי יכול היות שהבשר שאת שמה צף למעלה?לא הוא לא יוצא רך... זה הבעיה שלי.. אבל לא ראיתי הבדל בין הפעמים שעשיתי ככה לפעמים שכן שמתי את הבשר יחד עם שאר המרכיבים על האש כמה שעות לפני שבת. (כמובן כמה דקות עד להרתחה ואז על אש נמוכה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: