איזה מפלגה? אגודה? הם לא השתתפו בבחירות האחרונות. היה כח והסיעה המרכזית.מה שבעצם אומר שאגודת ישראל על כל מרכיביה שווה 6 מול 5 של דגל .
אז למה אגודה לא טוענת לכתר ראשות העיר?
אפילו בביתר שהיה כביכול כולל ויז'ניץ המפלגה הייתה "כח"...
איזה מפלגה? אגודה? הם לא השתתפו בבחירות האחרונות. היה כח והסיעה המרכזית.מה שבעצם אומר שאגודת ישראל על כל מרכיביה שווה 6 מול 5 של דגל .
אז למה אגודה לא טוענת לכתר ראשות העיר?
אני לא הבנתי למה דווקא מכל מאות הרבנים שהצטרפו, דווקא דמותו היא זו שהתנוססה במודעות ובפשקוילים שמילאו את העיר, ופוזרו שוב ושוב בכמה איזורים מאוד מסוימים בבית שמש..ולכן מה? לא הבנתי.
הכוונה ברורהאיזה מפלגה? אגודה? הם לא השתתפו בבחירות האחרונות. היה כח והסיעה המרכזית.
אפילו בביתר שהיה כביכול כולל ויז'ניץ רצו במסגרת "כח"...
או יותר מדויקהכוונה ברורה
פלגי החסידים בבית שמש הביאו 6 מנדטים למול 5 של הליטאים
בכל אופן אשמח להסבר, כי אני שואל באמת מתוך התעניניות, ואני לא יודע בדיוק מה נעשה בבית שמש.זה כל כך עקום ומופרך שמיותר אפילו להגיב.
ויזניץ ילכו עם מה שלדעת רבותיהם טוב לאידישקייט.ואם גור יחליטו אחרת, ויז'ניץ לא ילכו איתם!!!
מנקודת מבט של חסיד ויזניץ אני רואה בדברים אלו זלזול בויזניץ.כלומר הם נמצאים כך או אחרת בכיס של גור? זה כל הסיפור של אלעד ובית שמש?
זו האשמה חמורה, חייב לומר.
נכון. ולכן אם תהיה מפלגה של כל פלגי החסידים היא תוכל לבקש את הראשות כי יש לה סוג של שליש.הכוונה ברורה
פלגי החסידים בבית שמש הביאו 6 מנדטים למול 5 של הליטאים
בשביל לבדוק את זה רצינייש נושא שפחות התייחסו אליו
זה נכון שדגל עכשיו היא בערך
60-40 לטובתה (קצת פחות אוקי)
אבל השקר הגדול של אגודה שגם לפני עשר שנים
אגודה טענו שהם 60-40 לטובתם וזה פשוט מטורף
כי אם מחשבים את עץ שהיו אז עם דגל
זה יוצא 2 שליש לדגל ושליש לאגודת ישראל
לדוגמה בבני ברק זה 12 מול 7 (עם עץ אני מחדד את השקר הישן)
ובירושלים זה 7 (כמעט שמונה)
מול 3 (שזה פחות משליש כי זה 3 מעשר)
שזה יוצא שהיתה פה במשך שנים הונאה פסיכית .
אשמח עם מישהו אתקן אותי עם טעיתי בנתונים
נכון. אני מתנצל על הניסוח שלי. ובאמת רציתי לכתוב את זה אתמול רק כל הדיון נמחק...בכל אופן אשמח להסבר, כי אני שואל באמת מתוך התעניניות, ואני לא יודע בדיוק מה נעשה בבית שמש.
אין ספק שויז'ניץ לא ילכו עם מועמדת לא חרדית!!!
ויזניץ ילכו עם מה שלדעת רבותיהם טוב לאידישקייט.
לא קשור לאם המעומד חרדי, ולא קשור להחלטה של גור. אבל כן קשור להליכה משותפת של אגודת ישראל.
מנקודת מבט של חסיד ויזניץ אני רואה בדברים אלו זלזול בויזניץ.
האינטרס של ויזניץ הוא "אגודת ישראל", ובעיניים שלנו (יכול להיות שלא בצדק, אבל כך אנו רואים זאת), היו כאן דברים שהיה צריך לעשות בשביל האינטרס הזה.
יכול להיות שזה אינטרס משותף שלנו עם גור, אבל לא בכיס של גור.
אדרבה, היו החלטות קשות של האדמו"ר מויזניץ שלא היו בגלל גור, אלא על אף גור , והיו לו בזה החלטות רחוקות מגור. כמובן מתוך הסכמה של מרכיבי אגודת ישראל.
מי שמנסה לומר שהחלטה באלעד היא בגלל גור, פוגע ומזלזל באדמו"ר מויזניץ.
כמו שההחלטה של ר' דוב ללכת באלעד בניגוד להסכם וכפי שהלכו, זו החלטתו בגלל האידישקייט והחלטה זו לא נתונה לבחינה ושיפוט בעיניים האנושיות שלנו,
כך ההחלטה של האדמו"ר מויזניץ באלעד, שהוא אמר אותה בקולו בדברים ברורים ובמילים חריפות, לא נתונה לבחינה ושיפוט בעיניים האנושיות שלנו, והם ראוים לאותו משקל והערכה של ההחלטה של ר' דוב.
ומי שמנסה להסביר את זה אחרת, שזה בגלל דיל ארצי או משהו בדומה לכך, חוטא לאמת, ושיעיין בהיסטורית האשכול מה ענו לאלו שאמרו כך על ההחלטה של ר' דוב, ושיעתיק את זה לכאן.
הבסיס היה תשמ"ט. ובתשמ"ט היו לאגודה בתכל'ס מספרים מטורפים. עם הנתונים הללו הם הגיעו למשא ומתן.יש נושא שפחות התייחסו אליו
מישהו מעוניין לענות לו?העניין של מפלגת 'דרך' מעניין אותי מאוד: כל מצביע חמישי שייך לדבר הזה שמעולם לא שמעתי עליו. מישהו יכול להסביר? בלי לשון הרע ובלי פוליטקיה. רק הסבר אובייקטיבי מי זה הכמות האדירה הזו ואיך לא ראינו אותם עד היום?
כמה וכמה סיבות לדבר.יש נושא שפחות התייחסו אליו
זה אין לי בעיההבסיס היה תשמ"ט. ובתשמ"ט היו לאגודה בתכל'ס מספרים מטורפים. עם הנתונים הללו הם הגיעו למשא ומתן.
חישבתי זה כמעט אותו יחס בדיוקבשביל לבדוק את זה רציני
לא כדאי לבדוק לפי מנדטים
רק לפי קולות
כי בצורה של מנדטים מקומיים זה ממש לא מדויק
כל מי שהזכרת הצביע בבחירות לעירייהלא לשכוח שהרבה מהחסידיות הלכו ונהיו קנאים יותר, זו תופעה שהולכת ומעמיקה בציבור החסידי.
דוגמאות?
רחמסטריווקא
בוהוש
סלאנים
ברסלב
ועוד ועוד
ביתד של יום שני האחרון (שחולק חינם) היה כתוב את כל המועמדים שדגל תומכת בהם אאל"ט היה שם גם מעלותרק אותו עידכנו, לא את התושבים...
אגב אפילו שס לדעתי לא איתו... (לא מאומת)
ברור שלא.ביתד של יום שני האחרון (שחולק חינם) היה כתוב את כל המועמדים שדגל תומכת בהם אאל"ט היה שם גם מעלות
מחלקים יתד במעלות?
צודק.דרך בשונה ממפלגת טוב (מסבבים קודמים) לא הניפה דגל אידיאולגי אנטי ממסדי אלא הבטיחה התעסקות בפרקטיקה של איכות חיים שפחות מודגשת ע"י המפלגות הממסדיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: