האם החשש קיים?נושא אחר בעיר אחרת.
בפעם הקודמת מפלגתו של קינג בירושלים קיבלה 12 אלף קול. כיום מתמודדת גם מפלגת נועם שמסתבר כי רוב ככל מצביעיה הצביעו בעבר לקינג. האם אין חשש כי אין להם כדי חלוקה ושניהם יישארו בחוץ? @מישהו12 ?
גם לקינג? ( תענה כרצונך, אני פשוט לא מספיק מכיר,אני לא מבין איזה עוד קהלים אפשר להביא?)שלא יקרה.
שניהם יעברו או רק אחת מהמפלגות?האם החשש קיים?
כן.
בפועל, אני מעריך שלא יקרה.
(נתונים מהמטה. לא אפרט יותר, מחילה)
מאמין שלא. (כלומר שגם הוא יעבור)גם לקינג?
שאלת תםמאמין שלא. (כלומר שגם הוא יעבור)
כאמור, זו הערכה, אני לא יודע ב100%
יש עוד. למשל דוד שמוחה הלוי (מספר 3) מנהל קמפיין חזק, ושונה מהקמפיין הכללי, שמכוון לקהל שלו (מסורתי).נעם רוצים להכניס נציג רק ע''י בוגרי-תלמידי הר המור או שיש להם עוד קולות פוטנציאלים?
כנראה שכן (גם רק על ידי הקולות הטבעיים של נעם, בלי להביא מבחוץ)וא''כ יש להם כ7000 קול להכניס נציג?
מחזיק תיק שפ"ע הוא שלמה ברילנט מדגל התורהאגב, יש המון מהציבור החרדי שיצביע בשקט לעליזה, ומדובר במאות (!) קולות (עשרות שאני אישית מכיר...) וזאת בעקבות השיפור העצום שעשתה לניקיון ולטיפוח העיר, (מה ששום ראש עיר חרדי לא עשה ולא יעשה...) כך שכל הברברת של הסקרים והדילים לא כ"כ רלוונטיים...
מה הבעיה להצביע ג או כח עם עליזה בלוך וכדו ?ולמועצה יצביעו אותפ אנשים למי? דרך?
הכל טוב ויפה... בפועל ראש העיר זאת עליזה...מחזיק תיק שפ"ע הוא שלמה ברילנט מדגל התורה
שאלתי סה"כ מי הם האנשים האלה? אני מבין שלא דגל.מה הבעיה להצביע ג או כח עם עליזה בלוך וכדו ?
בדיוק כמו שחסיד גור לא יצביע ג' וגרינברג כך חסיד מחסידות שמחויבת לשלו''א לא יצביע כח ואבוטבולאין שום בעייה יצביעו לכח ואבוטבול. אבל שוב הדוגמא שהבאת גם מתנגדים להשתתפות בבחירות. אבל באמת מסתבר שזה רק הפלג. (היום קראתי עלון של העדה נגד הבחירות בין "בוגר מנדל" לבין "מקים בי"ס לשוטרים בעירנו")
בעלז וגור יכלו להצביע לג' וברקת? למרות שהמפלגה תמכה בליאון?בדיוק כמו שחסיד גור לא יצביע ג' וגרינברג כך חסיד מחסידות שמחויבת לשלו''א לא יצביע כח ואבוטבול
בסוף החסידים בידיים של העסקנים שמחויבים לנציגים שלהם בעירייה
תמיד יש זליגה אבל זה הדדי מ2 הצדדים
אגודת ישראל לא תמכה בליאוןבעלז וגור יכלו להצביע לג' וברקת? למרות שהמפלגה תמכה בליאון?
גם שלומי אמונים לא תמכה בליאוןאגודת ישראל לא תמכה בליאון
רק שלומי אמונים תמכו בו
הפלג היותר קיצוני של הפלג.
מעניין שבב"ב ומודיעין עילית שמתמודדים פורשי הפלג. עץ לא הגישו מועמדות לראשות העיר.נראה לי שזה פילוג של הפלג, אבל אני לא בטוח
(לפי השמות...)
ל"כח" יש מעל 80 חסידויות עם כ10,000 קולות.אגב יש עוד חסידויות בבית שמש שמצביעות לאבוטבול, - סקווירא, מחנובקא בעלזא, מודזיץ, דזיקוב ויניץ, ספינקא...
כך שמדובר בעוד כמה מאות קולות...
במודיעין עילית כתבו שכן הגישו מועמד לראשות העירמעניין שבב"ב ומודיעין עילית שמתמודדים פורשי הפלג. עץ לא הגישו מועמדות לראשות העיר.
ובירושלים ובית שמש שאין מפלגה נוספת הם הגישו מועמדות לראשות העיר.
מישהו יודע למה זה? זה מכוון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: