על מה אתה מתבסס? (ולא על בסיס מטה גרינברג.)דגל היא כ24% מהעיר+שלומי אמונים ובעלזא כ15%
על מה אתה מתבסס? (ולא על בסיס מטה גרינברג.)דגל היא כ24% מהעיר+שלומי אמונים ובעלזא כ15%
יודעי דבר טוענים שהציבור שאינו חרדי המתגורר ברמה ה' הם בעיקר משפרי דיור מהעיר הותיקה..כמה יש ברמה ה' מהציבור חילוני+דת"ל?
גם הם ייתכן ויצביעו לגרינברג.צריך לחשבן את חב"ד שהצביעו בבחירות לבן גביר וכדו'
ברמה ה' מאוכלסים בערך 1000 דירות מתוכם בערך חצי חרדים כלומר 500 משפחות דת"ל (אין הרבה "חילונים" ברמה ה').כמה יש ברמה ה' מהציבור חילוני+דת"ל?
זה מה שידוע לי.על מה אתה מתבסס? (ולא על בסיס מטה גרינברג.)
לא מעניין אותי כ"כ ג'2 וד'1 ורמת אבהרם כי אני מחשבן את הבחירות לכנסת. המפלגות שאינן חרדיות קיבלו 20,328 קולות. יש עוד 1000 קולות שנוספו מאז ברמה ה' (אא"כ זה נכון שרובם יוצאי העיר הותיקה) +קצת גידול טבעי ובני 17. לכאורה סביב 22K.לעומת זאת ברמה ג'2 ד' ורמת אברהם התאכלסו מאז הבחירות המקומיות האחרונות בערך 10,000 משפחות (כלומר 20,000 קולות), ועוד גידול טבעי בבית שמש רובו ככולו חרדים.
לש"ס אין מספר אחוזים מיהודים מסורתיים מהעיר הישנה?כ 20% ש"ס
ס"ה חרדים 60 אחוז
31 מתוך 51 (שהצביעו בפועל) זה כ60%כ95% מהחדשים הם חרדים
שזה נותן לחרדים לפחות 70%
הכונה מצבעים למפלגה חרדיתלש"ס אין מספר אחוזים מיהודים מסורתיים מהעיר הישנה?
א"א לחשבן אותם כחרדים.
לא הבנתי/ הבנת31 מתוך 51 זה כ60%
40 מתוך 60 זה66% מקסימום.
חלק מהנוספים אינם תושבים חדשים, אלא שנתון שלם שיכול להצביע לעיריה ולא לכנסת (גיל 17).לא הבנתי/ הבנת
אם נתווספו 9500 חרדים זה יותר מ10% תוספת על ה60% שכבר היה
וגם הם רובם חרדיםחלק מהנוספים אינם תושבים חדשים, אלא שנתון שלם שיכול להצביע לעיריה ולא לכנסת (גיל 17).
כך שבעצם התווספו מהבחירות לכנסת שנתיים של גידול טבעי..
צודקאיך? אם נגיד שמתוך 78 היה 60% זה נגיד 47,000 אז 57000 מתוך 88000 זה כ 65%
תעשה חשבון.
והם לא יעלו ב10000 אלא ב7000-8000ממצבעים בפועל אבל זה לא השתנה הרבה
1000 ברמה ה' זה בסך הכל, לא מהבחירות האחרונות לכנסת. מאז התווספו אולי כמה מאות בודדים שגם מתוכם חלק חרדים.לא מעניין אותי כ"כ ג'2 וד'1 ורמת אבהרם כי אני מחשבן את הבחירות לכנסת. המפלגות שאינן חרדיות קיבלו 20,328 קולות. יש עוד 1000 קולות שנוספו מאז ברמה ה' (אא"כ זה נכון שרובם יוצאי העיר הותיקה) +קצת גידול טבעי ובני 17. לכאורה סביב 22K.
צריך להוריד קצת חרדים שהצביעו לביבי ובנגביר. ומאידך אנשים שהצביעו שס בארצי ואינם כאלה.
לחשבן את החילונים והדת"לים ביחד 19000 זה ודאי לא נכון.
זה עדיין לא 40 % אבל לא רחוק מזה.
הטענה שדגל יותר קרובה ל30 אחוז והוויכוח כמה שווה שלוא ובעלזא וכמה גור ווזניץ וששס יורדת במקומי(ואם זה באמת 65% ומחלקים לשלוש כמו שאמרו אז דגל 21.5% ושלומ"א כ14% ולכן יש לו עוד כברת דרך לנצח בסיבוב ראשון... אבל אני לא מכיר את כל המספרים)
זה משאלת לב יותר ממציאות כי זה בערך כמו להגיד שתומכי מפלגת שס באלעד יצביעו פורושה. הרבה מהמצביעים של שלומי אמונים יצביעו בקלפי לאבוטבול, למרות שכביכול פרוש תומך בגרינברג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: