אבל לחכי"ם ישכל האופציות הנ"ל קיימות
אבל לאף פקיד במדינה אין אינטרס להוציא אותן לפועל
כמובן צריך כאלו שמעורים בנושא היטב ויודעים מה לדרוש
אבל לחכי"ם ישכל האופציות הנ"ל קיימות
אבל לאף פקיד במדינה אין אינטרס להוציא אותן לפועל
תסביר בבקשה(כמובן שבנוגע לציבור החרדי זה שונה בגלל חתונת הילדים, אבל.....)
בשנה אחת בלבד, וללא גיבוי ודרישה נחרצת מכל הסיעות החרדיות לפתרון את משבר הדיור, זה לא יפתר.אני לא רואה שנציגינו בכנסת עושים משו למען...
לאיים עליי עם 600 שקלים שיכנסו או לא מדתות לא כ"כ מפחיד אותי
ובנוגע לבעלי הדירות- אני לא רואה אותם מאפשרים עזרה לילדיהם עם נכס בעתיד כשיש להם משכנתה כ"כ גבוהה.
אני אצביע לנציגות חרדית רק בגלל גדולי הדור. אני לא מאמינה בפוליטיקאים שלנו בכלל. הקלף היחיד שיש להם עליי זה ציות לרבנים.
אני לא רואה את גפני דורש את תיק השיכון והבינוי.
ובל נשכח שליצמן החזיק את התיק הנ"ל במשך שנה שלימה והתוצאות בשטח.
נותר לנו לבלוע את הגלולה המרה.
בציבור החרדי יש יותר אנשים שכואב להם מאד שמחירי הדירות עולים כי הם צריכים בשלב כל שהוא בחיים לחתן ילדים, ובציבור החרדי כידוע שמחתנים ילדים משלמים ומשתתפים בעליות הדירה.תסביר בבקשה
אתה צופה שנה אחת לממשלה...בשנה אחת בלבד, וללא גיבוי ודרישה נחרצת מכל הסיעות החרדיות לפתרון את משבר הדיור, זה לא יפתר.
ומה אכפת לי שהם חוטפים, תפקידם כחברי כנסת להתמודד מול התקשורת.תגידו אתם התשגעתם??
כשהם מבקשים את המגיע להם בחוק (כמו עכשיו עם שכר המורים)
תראו איזה עליהום אין סופי תקשורתי הם חוטפים
אז לבקש שהנציגים ידאגו לדיור בר השגה יותר מאשר אחינו החילונים
למישהו יש איזה אפילו תחילת צד קלוש של הוה אמינא שזה יצליח??????????.
שכר המורים זה לאשכול אחר.כשהם מבקשים את המגיע להם בחוק (כמו עכשיו עם שכר המורים)
תראו איזה עליהום אין סופי תקשורתי הם חוטפים
א.מסכים איתך,אבל תדעי שזה לא פשוט מדובר בתקשורת משומנת הייטב שעושה את מלאכתה נאמנהומה אכפת לי שהם חוטפים, תפקידם כחברי כנסת להתמודד מול התקשורת.
מלבד זאת הדרישה לא נוגעת לירושלים ובני ברק היא נוגעת לכל צעיר ישראלי אבל אף חבר כנסת לא מרים את הכפפה.
זה לא לאשכול אחרשכר המורים זה לאשכול אחר.
אבל בקצרה רוב הבעיה של השכר הנמוך היא החינוך העצמאי
התלוננו בפני ר' חיים על כך שיש מחסור חמור במורות טובות והוא ענה "אז תעלו את שכר המורות" והוא לא אמר את זה לח"כ אלא למנכ"ל החינוך העצמאי
לא להתבלבל עם עובדות.אפילו כחלון שניסה בכל כוחו והצליח לדוגמה להפיל את שוק הסולולר (מי היה מאמין בזמנו שכזה דבר יכול לקרות??)
למיטב ידיעתי התקשורת בישראל היא לא מעמסה קשה על גב הצרכןאפילו כחלון שניסה בכל כוחו והצליח לדוגמה להפיל את שוק הסולולר (מי היה מאמין בזמנו שכזה דבר יכול לקרות??)
המקסימום שהביא זה כמה הגרלות נחמדות
אז לא הייתי בונה על זה
בזמנו הייתה מעמסה ענקיתלמיטב ידיעתי התקשורת בישראל היא לא מעמסה קשה על גב הצרכן
חבל שנעצר שם. היה צריך להמשיך לטפל במחירי הרכבים שיקרים בגלל המיסוי ההזוי
ובמחירי הדירות.
בדיוק. היום לא ובעבר כן.בזמנו הייתה מעמסה ענקית
בפרט שניתן להגיש פתרון כולל, שאינו מפלה בין חרדים לשאר האוכלוסייה, אלא כל מגזר יקבל את חלקו כפי גודלו.כפי שכתבו פה- יש פתרונות. הבעיה שאף אחד לא רוצה ליישם אותם.
מלבד זאת למה אכפת לנו שלא אוהבים אותנו? שלא יאהבו.
אנו צריכים לדאוג לקיום שלנו ולא לאהדת הקהל.
ובעניין שכר המורות- זה נושא רחב מאד וע"כ זה לאשכול אחר.
התקשורת המשומנת תמשיך ללכלך עלינו בכל מקרה אז כדאי להתקדם הלאה. כשהציבור מאבד עניין הם ממשיכים לנושא הבא.
נכון בהחלט זה אפשריבדיוק. היום לא ובעבר כן.
זאת אומרת שאפשרי
צודק! זה לא מגזרי אלא ציבורי.אבל בא נגיד שהמונופלים פה לא רק בדיור הם מרוויחים פי 2 מכל מקום אחר
אני מכיר מישהו שבבריטניה סיפר לי שהמחייה שם פי 2 יותר זולה
ובקיצור צריך להילחם לא רק בדיור
אלא גם ביוקר המחייה באופן כללי
למה מילקי אמור לעלות 4 שקל??? ממה זה עשוי מזהב??
כנ"ל קוטג וכנ"ל כמעט כל המוצרים שאחנו צורכים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: