מדינה=ממשלהלמה בדיוק שהמדינה תטרח להוריד את המחירים??
ממשלה=(הרבה פעמים)=61
מספיק ששנים מאותם 61 יתעקשו בעניין הזה עד הסוף כדי שיהיה שינוי אמיתי
מדינה=ממשלהלמה בדיוק שהמדינה תטרח להוריד את המחירים??
ואז יבואו פקידי האוצר וימסמסו את זה.מספיק ששנים מאותם 61 יתעקשו בעניין הזה עד הסוף כדי שיהיה שינוי אמיתי
כבר היום היא לשון מאזניים ולא משנה כמה היא תקבלעכשיו זה הזמן לעבוד כדי להגדיל את הנציגות החרדית, כדי שתהיה לשון מאזנים ותוכל לדרוש
וזה כמעט קרה אילולא הממשלה נפלה רק לראות את מיכאלי כשהיא לא מחויבת להסכמים קואליציונים וזה מספיקשנה שלמה לא היינו בממשלה ורעדנו מפחד שמדינת ישראל הולכת להפוך למדינת כל אזרחיה והחרדים הולכים לפתוח ספרי יוחסין ומערכות כשרות
שמענו....וזה כמעט קרה אילולא הממשלה נפלה רק לראות את מיכאלי כשהיא לא מחויבת להסכמים קואליציונים וזה מספיק
ועדייןשחשוב להם לא להסתבך עם איש גם הם לא ישתפו פעולה....
וכן את מה שמתן כהנא עשה ומה שכמעט עשה וכן את הנדלרק לראות את מיכאלי כשהיא לא מחויבת להסכמים קואליציונים וזה מספיק
זה מוכיח שיש אמת במה שאומרים על דת ומדינהאז שלא יחרטטו אותי עם דת ומדינה
אז שלא יחרטטו עם תקציבים של עוד 50 ש"ח לבחור או 70 לאברך....
הרי כל מה שהם מוסיפים עוד 100 ש"ח לאברך או עוד 50 ש"ח לקצבאות הילדים, נבלע כלא הה בעליה של חודש אחד במחירי הדירות.
זה לא העניין, ברור שצריך נציגים בכנסת גם בשביל הדבר הזה שנקרא דת, וגם בשביל הדת המדומה אשר בשם תקציבים תקרא.ועדיין
אתה יכול להגיד את זה כמעט על כל המפלגות-יש את מפלגות רק ביבי ויש את מפלגות רק לא ביבי, אף אחד לא מתחייב לשווק כך וכך יח"ד או לסלול כבישים ונת"צים או רכבות או לבנות מרכזי תעסוקה והשכלה בפריפריה או כל דבר מועיל למדינה ולאזרחים.זה לא העניין, ברור שצריך נציגים בכנסת גם בשביל הדבר הזה שנקרא דת, וגם בשביל הדת המדומה אשר בשם תקציבים תקרא.
אבל העניין פה הרבה יותר עמוק, מסע ההפחדות הזה שחוזר על עצמו כל סבב מחדש ומזכיר לנו מה יקרה בלי הנציגים שלנו הוא נחמד, מאד, ואינלי בעיה איתו.
עד ש....
עד שהוא משמש תירוץ למה אני חייב להצביע להם גם מבלי שאני אראה שום שיפור ברמת החיים שלי, כי הם אוחזים אותי בצוואר ואני חייב להצביע אחרת חס ושלום המדינה תחרב ותהיה התבוללות המונית, ועולם התורה יעבור חורבן אשר כמוהו לא היה ולא נהייתה אפילו בחורבן יהדות אירופה ה"י, והרושיבעס יאלצו לכתת רגליהם בבתי גבירים רח"ל בחו"ל, וראשי הכויללים ידרדרו לקשיים ולא תהיה להם ברירה אלא להפחית מלגות ובלה בלה בלה.
אבל הכל נכון מבחינה משנית, כי זה כבר נהיה דרג ב', היום המחיה שלנו הרבה יותר מעניינת אותנו, ואם הח"כים רואים את זה כתירוץ לא לעבוד כי גם ככה אני חייבים להצביע להם אז במחילה מהם זה עבודה בעיניים.
אז אני אלך לקלפי ואשלשל ג או דת או עץ או וואטאבר כי ככה הגרי"ג אדלשטיין מורה לי ואני נשמע לצו התורה שמנחה אותי לציית לו. אבל אני אסתום את האף.
ועד כאן בענייני פוליטיקה.
שורה תחתונה הנושא ברור שהמדינה לא תפחית את מחירי הדיור בעצמה משום כיוון כי המצב הנוכחי הרבה יותר משתלם לה ואל לנו לשבת ולהמתין לזה. עודינו תכלנה עינינו אל עזרתנו הבל, בציפייתנו ציפינו אל גוי לא יושיע.
אני לא רוצה לפתח את הדיון רק אציין שהם לפחות מתייחסים לנושא בניגוד למדוברים.אתה יכול להגיד את זה כמעט על כל המפלגות-יש את מפלגות רק ביבי ויש את מפלגות רק לא ביבי, אף אחד לא מתחייב לשווק כך וכך יח"ד או לסלול כבישים ונת"צים או רכבות או לבנות מרכזי תעסוקה והשכלה בפריפריה או כל דבר מועיל למדינה ולאזרחים.
גם הח"כים החרדיים מתייחסים לנושא, לדוגמא היה כנס של דגל התורה וזה היה אחד הנושאים. וכן בדיון בוותמ"ל לגבי ההתנגדויות לקרית גת מערב הח"כים של דגל התורה התייצבו. יכול להיות שאפשר לעשות יותר אבל אני לא חושב שהם מתעסקים בזה פחות משאר המפלגות של הציבור הכללי.אני לא רוצה לפתח את הדיון רק אציין שהם לפחות מתייחסים לנושא בניגוד למדוברים.
ואם הוא יכול להגיד את זה על אחרים מה זה משנה לי , לי אכפת מהמפלגה שלי שתדאג לי ולא מענין אותי אם אחרים דואגים פחות (או יותר)אתה יכול להגיד את זה כמעט על כל המפלגות-יש את מפלגות רק ביבי ויש את מפלגות רק לא ביבי, אף אחד לא מתחייב לשווק כך וכך יח"ד או לסלול כבישים ונת"צים או רכבות או לבנות מרכזי תעסוקה והשכלה בפריפריה או כל דבר מועיל למדינה ולאזרחים.
הבדל ברוראתה יכול להגיד את זה כמעט על כל המפלגות-יש את מפלגות רק ביבי ויש את מפלגות רק לא ביבי, אף אחד לא מתחייב לשווק כך וכך יח"ד או לסלול כבישים ונת"צים או רכבות או לבנות מרכזי תעסוקה והשכלה בפריפריה או כל דבר מועיל למדינה ולאזרחים.
צודקת!הבדל ברור
בהם בוחרים לפי אידאולוגיה ,אנחנו לא תמיד מסכימים לאידאולגיה אלא לפי הצרכים שלנו כציבור
וזה רוחניות וגשמיות הזוי שקורת גג אני קוראת לזה גשמיות,כולם מבינים שלא יהיה בעיות גיוס וגיור..אז למען השם שיעשו משהו לזוגות צעירים,במקום לצעוק מבוקר ועד ערב,לא מעניין אותנו איך קוראים לרה"מ
לדבר בכנסים אין בכך כל תועלת, אלא עבודה בעיניים.גם הח"כים החרדיים מתייחסים לנושא, לדוגמא היה כנס של דגל התורה וזה היה אחד הנושאים. וכן בדיון בוותמ"ל לגבי ההתנגדויות לקרית גת מערב הח"כים של דגל התורה התייצבו. יכול להיות שאפשר לעשות יותר אבל אני לא חושב שהם מתעסקים בזה פחות משאר המפלגות של הציבור הכללי.
האולטימטום הזה קצת מורכב כי לא מורידים את המחיר ביום אחד, צריך להפשיר המוני יחידות דיור, שזה תהליך שאורך זמן, אי אפשר לעשות את זה בהינף החלטת ממשלה כי אז מחיר חומרי הבניה יטפס בטירוף משוגע בגלל ההצפה של השוק, מה שיגרור המשך עליה במחיר כי גם אם הקרקע זולה החומרים יקרים, המדינה צריכה לרסן את השחרור הזה בעדינות, ובזמן שזה לוקח אפשר לעשות בחירות פעמיים פלוס קואליציה של שנה.שלא נכנסים לשום קואליציה ללא פתרון של נושא הדיור!
איך זה היה בפועל?כשבאו מיליון עולים מבריה"מ אריק שרון דפק על השולחן, והיה פתרון למאות אלפי דירות בתקופה קצרה
אני חושב שמחירי הברזל הם עולמיים ולא כ"כ מושפעים מביקוש של מדינה קטנהמחיר חומרי הבניה יטפס בטירוף משוגע
לדבר בכנסים אין בכך כל תועלת, אלא עבודה בעיניים.
צריך החלטה ברורה שלא נכנסים לשום קואליציה ללא פתרון של נושא הדיור!
אם זה יעמוד בראש רשימת הדרישות, אזי ימצא לכך פתרון.
כשבאו מיליון עולים מבריה"מ אריק שרון דפק על השולחן, והיה פתרון למאות אלפי דירות בתקופה קצרה.
זה היה ע"י הפשרה מסיבית של קרקעות לבניה.איך זה היה בפועל?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: