מה הכוונה מאוחסנת כטקסט?יש לי שעה שמאוחסנת כטקסט.
האם אפשר להפוך אותה לתבנית שעה באמצעות נוסחה?
בתודה מראש
דוגמא?
מה הכוונה מאוחסנת כטקסט?יש לי שעה שמאוחסנת כטקסט.
האם אפשר להפוך אותה לתבנית שעה באמצעות נוסחה?
בתודה מראש
אם הכוונה רק למחוק את תוכן התא בתצוגה, אפשר ע"י נוסחת IF אבל זה עבודת נמלים לקבוע לכל תא תאריך תפוגה, ע"פ הנוסחא שאם "TODAY" גבוה מתאריך מסוים שיהיה רשום "" ואם לא שייתן את הערך שאתה רוצה.1. האם יש באקסל אפשרות שבכל פתיחה מחדש של הקובץ / כל תקופת זמן מסויימת יימחק תא מסויים?
2. האם יש אפשרות שתוכן תא ישתנה בהתאם לשעה המעודכנת (אפי' שעון שמתעדכן יעזור)?
תודה רבה!
בעצם לא צודק.צודק, לא יודע למה לא הצלחתי
לא חשבתי על זה אתה צודק.בעצם לא צודק.
זה מוריד רק ספרה אחת
במקרה שיש שתי ספרות אז הוא מוריד רק אחת מהן.
זה לא פתרון בקיצור.
=A1-MID(A1,1,IF(MID(A1,3,1)=".",3,IF(MID(A1,4,1)=".",4,IF(MID(A1,5,1)=".",5,2))))
שלום!
אשמח לעזרתכם במציאת נוסחה,
הפעולה שתתבצע בקיום התנאי זה אימות נתונים (או למי שלא מכיר - אותו רעיון של עיצוב מותנה),
הפעולה תתבצע בתא A1 בתנאים הבאים: תנאי ראשון וראשי - שתא B2 לא יהיה ריק,
תנאי נוסף - שהטקסט שבתא [A1] יהיה אחד משלושה טקסטים שאני רוצה (לדוגמא- כן, לא, אולי).
מקווה שהובנתי...
תודה רבה!!!
AND(B2<>"",OR(A1="כן",A1="לא",A1="אולי"))
תודה רבה!Diff:AND(B2<>"",OR(A1="כן",A1="לא",A1="אולי"))
תבדוק אלו תאים נבחרו לפעולה.תודה רבה!
משהו מוזר- אם אני כותב את הנוסחה הזו סתם באיזה תא - זה עובד (כותב TRUE כששני התנאים מתקיימים ו- FALSE כשלא), אבל זה לא עובד באימות נתונים או בעיצוב מותנה...
בדקתי, תראה:תבדוק אלו תאים נבחרו לפעולה.
הדרך הקלה לאבחן שזו הבעיה היא להוסיף דולרים ($) לפני האותיות והמס' של התאים ואז לבצע.
(כי לפעמים כשנבחרו תאים אחרים אז התוכנה מבצעת הקבלה לא מדוייקת בין התא של האימות לבין התא של התנאי לאימות).
תסתכל בנוסחה שם יש מלא גרשיים מיותרים, גם בתחילה ובסוף וגם בכל גרשיים זה כפול, תמחק אחד בכל פעם וזה יעבוד.בדקתי, תראה:
עובד!!תסתכל בנוסחה שם יש מלא גרשיים מיותרים, גם בתחילה ובסוף וגם בכל גרשיים זה כפול, תמחק אחד בכל פעם וזה יעבוד.
בא נתחיל קודם להגדיר את הכללים של המספרים העשרוניים:שבוע טוב
האם יש אפשרות לעשות נוסחה שתמיר ממספרים למילים, כגון 50,000 ש"ח לחמישים אלף ש''ח
בתודה מראש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: