ואת המספרים להשאיר (B2 = G2??)להחליף את הA בF (פעמיים) ואת הB בG
כמו"כ- איפה לשים את הנוסחה הזו?
ואת המספרים להשאיר (B2 = G2??)להחליף את הA בF (פעמיים) ואת הB בG
טקסט לעמודות נמצא בכרטיסיה נתונים, תלחץ על טקסט לעמודות, תגדיר 'מופרד' > הבא > ואז תגדיר מפרידים שאתה רוצה שיפצלו את הטקסט לתאים שונים (תסתכל בתצוגה מקדימה לראות איך זה יעבוד)לצערי אינני כזה גאון ולא מספיק מבין יש סיכוי להסבר מעט יותר מפורט. תודה ענקית מראש.
למשל אם יש לי עמודה עם הרבה אותיות ב,ג,ד,ה וכו' ואני רוצה שלפני כל אחד יהיה כתוב דף, אז אני רושם בעמודה השנייה בשורה הראשונה דף ב ואז עולים לכרטיסיית בית ולוחצים על מילוי-מילוי מהיר ואטוטומטית הכול משתנה להיות עם דף לפני ואז אפשר למחוק את העמודה הראשונה.איך עושים מילוי מהיר. מה הכוונה?
אפשר הסבר מפורט, פשוט אני מתבלבלת מכל ההתכתבויות כאן. סליחה על הטרחהזה יתן בטור החדש את המספרים+הטקסט החדש באותה עמודה
את המספרים לעדכן בהתאמה (לפי הדוגמה המס' 1 יהפוך ל-5 וה-2 ל-6ואת המספרים להשאיר (B2 = G2??)
כמו"כ- איפה לשים את הנוסחה הזו?
דוגמה בקובץ מצורףאפשר הסבר מפורט, פשוט אני מתבלבלת מכל ההתכתבויות כאן. סליחה על הטרחה
קודם הנוסחה היתה שורה אחת מעל המספרים, עכשיו לא?הנוסחה בתא F6 ואז לגרור
לא, היא היתה בשורה 2 (הסיבה שצריך שורה ריקה לפני כן זה בשביל שלא יהיה הפניה מעגלית) שבה במקביל התחילו המספרים. עכשיו היא בשורה Fקודם הנוסחה היתה שורה אחת מעל המספרים, עכשיו לא?
לא הבנתי מה מסובך.דוגמה בקובץ מצורף
מה שכתב @ברוך הוא לא הבנתי כוונתו (אצלי זה לא עבד)
זה מדהים! כשאני מנסה בדוגמא בקובץ אקסל זה יוצא מעולה. אבל כשאני עובדת על הקובץ הקיים, משום מה הוא לא מקבל את זה, ומשאיר לי את הנוסחא בלי לשנות נתונים. ומכיוון שזה קובץ מיוחד למשיכה לתוכנה, אני לא יכולה לגעת בו. תודה בכל אופן.דוגמה בקובץ מצורף
מה שכתב @ברוך הוא לא הבנתי כוונתו (אצלי זה לא עבד)
תודה רבה!!!לא, היא היתה בשורה 2 (הסיבה שצריך שורה ריקה לפני כן זה בשביל שלא יהיה הפניה מעגלית) שבה במקביל התחילו המספרים. עכשיו היא בשורה F
יש בכרטיסיית בית - מספר, אופצייה להרחיב או להקטין את המספרים שאחרי הנקודהנראה לי שהאקסל מתוכנת לחשב מספר מסויים של ספרות אחרי הנקודה.
האם אפשר להוסיף על זה שהוא יחשב יותר מדוייק?
תכניס את הקוד הבא ליד התאהאם יש פוקנציה שמציגה רק את הספרות שאחרי הנקודה ומסירה את השלמים?
(למשל במקום 7.3345 יהיה כתוב 0.3345)
בתודה מראש
=A1-LEFT(A1)
לא עוזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: