מוסיפים את זה בשורה הראשונה בטור מקביל ואח"כ לוחצים על מילוי מהיר.שלום, אשמח לעזרה דחופה.
אני צריכה להוסיף מילה קבועה בטור עם נתונים קיימים.
כלומר, התאים עם נתוני מספרים, ולפני כל מספר אני רוצה שתופיע מילה מסויימת.
איך עושים זאת? תודה מראש
ממש תודה רבה. אבל כיוון שלא כל הסיומות אותו דבר לפעמים רווח ולפעמים פסיק ולפעמים< השאלה האם בוורד עצמו יש אפשרות לסנן מיילים כפולים.תעתיק הכל לקובץ וורד.
תמצא את המפריד בין כל כתובת דוא"ל (אם זה רווח או סיומות זהות וכדו').
תלחץ Ctrl+H, בחלק העליון שים את הנ"ל, ובתחתון שים: ^p (=אנטר. אם זה רק רווח כמובן, אם זה עוד טקסט - כמו .com אז שים: ^&^p)
תלחץ החלף הכל. זה אמור לעשות כל כתובת אימייל בשורה נפרדת.
ואז תחזיר לאקסל.
אם נגיד הטור הקיים בעמודה A, את יכולה בטור B לכתובשלום, אשמח לעזרה דחופה.
איך עושים זאת? תודה מראש
=A1&"מלל חדש"
איפה יש מילוי מהיר? אפשר הסבר מפורט?מוסיפים את זה בשורה הראשונה בטור מקביל ואח"כ לוחצים על מילוי מהיר.
אני צריכה את זה באותו טוראם נגיד הטור הקיים בעמודה A, את יכולה בטור B לכתוב
ואח"כ לגרור לכל האורך.קוד:=A1&"מלל חדש"
אז תעשה כמה פעמים על כל סוג של תו מפריד.ממש תודה רבה. אבל כיוון שלא כל הסיומות אותו דבר לפעמים רווח ולפעמים פסיק ולפעמים< השאלה האם בוורד עצמו יש אפשרות לסנן מיילים כפולים.
וואי ממש מש מדהים !!! תודה רבה.אז תעשה כמה פעמים על כל סוג של תו מפריד.
אם בסוף יש לך מקרים של כמה אנטרים רצופים אתה יכול לעשות החלפה של שני אנטרים באנטר אחד (ולחזור כמה פעמים אם יש צורך)
ככלל אין כזה דבר משהו שאפשר לעשות בוורד ולא באקסל.ממש תודה רבה. אבל כיוון שלא כל הסיומות אותו דבר לפעמים רווח ולפעמים פסיק ולפעמים< השאלה האם בוורד עצמו יש אפשרות לסנן מיילים כפולים.
תוסיפו שורה מעל שורה 1, כך שהנתונים יתחילו בשורה 2,שלום!
אשמח לעזרתכם-
יש לי טבלה ריקה של עשר שורות (דוגמא), בעמודה B אמורים למלאות שמות, ברצוני שבעמודה A יהיה כתוב את מס' השם (כמובן רק כאשר רשום שם בעמודה B), מצורף צילומי מסך לדוגמא:
צפה בקובץ המצורף 1107604
צפה בקובץ המצורף 1107605
צפה בקובץ המצורף 1107606
מקווה שהובנתי...
תודה רבה רבה!
=IF(B2<>"",MAX(A$1:A1)+1,"")
בכרטיסיית בית יש 'מילוי' (ליד 'נקה') בתוך זה יש 'מילוי מהיר', דרך ב' אתה עושה דאבל קליק ואז הוא ממלא את כל הטור באותו מלל ואז למטה יש לך אפשרויות מילוי (מלא סידרה, עיצוב בלבד, ומילוי מהיר).איפה יש מילוי מהיר? אפשר הסבר מפורט?
החלפה של " בכלוםוואי ממש מש מדהים !!! תודה רבה.
עוד שאלה אחת יש לי בקובץ עכשיו כל מיני סימונים כגון אלה , " איך אני מוחק את כל הסימונים הללו אוטמטי
ידוע לי שיש כזה דבר באקסל. מישהו מכיר?שלום, אשמח לעזרה דחופה.
איך עושים זאת? תודה מראש
במצב כזה הוא יהיה חייב להשאיר את העמודה הראשונה (אא"כ יעשה העתקה והדבקת ערכים בלבד), עדיף דרך מילוי מהיר.אם נגיד הטור הקיים בעמודה A, את יכולה בטור B לכתוב
ואח"כ לגרור לכל האורך.קוד:=A1&"מלל חדש"
לצערי אינני כזה גאון ולא מספיק מבין יש סיכוי להסבר מעט יותר מפורט. תודה ענקית מראש.ככלל אין כזה דבר משהו שאפשר לעשות בוורד ולא באקסל.
תעשה את זה בטקסט לעמודות ותגדיר את כל המפרידים שלך בפעם אחת והוא יחלק את כולם לעמודות אחרות.
אח"כ אתה יכול להחליף עמודות בשורות.
ואם הטבלה נראית כך?תוסיפו שורה מעל שורה 1, כך שהנתונים יתחילו בשורה 2,
ואז לכתוב את הנוסחה הבאה בעמודה A (הנתונים בעמודה B)
קוד:=IF(B2<>"",MAX(A$1:A1)+1,"")
זה יתן בטור החדש את המספרים+הטקסט החדש באותה עמודהאני צריכה את זה באותו טור
להחליף את הA בF (פעמיים) ואת הB בGואם הטבלה נראית כך?
צפה בקובץ המצורף 1107660
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: