אם אין אני לי
משתמש פעיל
יש באקסל אפשרות להסיר כפילויות
איך מבצעים פעולה הפוכה ? לסנן את כל הקובץ, כך שישארו לי רק השורות הכפולות ?
הדרך הפרימיטיבית משהו שהייתי הולך עליה זה לעצב בעיצוב מתונה ערכים כפולים, למיין לפי צבע ולמחוק את הערכים היחידיםיש באקסל אפשרות להסיר כפילויות
הסתדרתילהפוך זוית לסינוס משתמשים בSIN
איך הופכים חזרה סינוס לזוית?
בתודה מראש
לכאורה אפשרי רק עם עמודת עזר שתפרק את הטקסטיש אפשרות לעשות סיכום לפי שעות ודקות?
אם אני כותבת שעה וחמישים דקות בתור 1.5 (ולא שעה וחצי) ואחר כך שעה ועשרה 1.1 ורוצה סיכום שיצא =3 שעות
איך אפשר להגדיר שהשלם הוא שעה? בלי שאצטרך להמיר כל פעם את הדקות לכמה שהן .
מקווה שהובנתי
אשמח לעזרה.
רוצה נוסחה שתחשב לי בהלואת משכנתא את יתרת הקרן (דהיינו יתרה לסילוק) לחודש ספציפי של ההלואה.
מצאתי נוסחת PPMT שמחשבת את תשלום הקרן של חודש ספציפי אבל אני צריך סיכום של כל החודשים הבאים .
???
היום מצאתי נוסחא מובנית לזהמצו"ב קובץ עובד על SUM על מערך
הריבית התייחסתי אליה כאל ריבית שנתית ולכן עשיתי לחלק ל 12
הייתה סתירה בין התשלומים שעברו לאלו שנותרו והפכתי את נותרו לתשלומים - עברו כדי למנוע שגיאות
עריכה: החלפתי את נוסחת המערך שתתבסס על ROW ולא על גיליון "עזר" החלפתי את הקובץ
יפה.היום מצאתי נוסחא מובנית לזה
נוסחא שמסכמת תשלום קרן של תקופה CUMIPMT
נוסחא שמסכמת תשלום ריבית לתקופה מסוימת CUMPRINC
שימו לב שערכתי את ההודעהיפה.
לא היה לי סבלנות להיכנס עד היום לנבכי הנוסחאות בנושאי ריביות
אולי לא הובנתי נכוןלכאורה הכי פשוט באמצעות COUNTIFS
עיצוב מותנה אם יש הזמנה נוספת שעומדת בתנאים האלואולי לא הובנתי נכון
נאמר שיש הזמנה פתוחה בתאריך שכבר יש הזמנה
איך זה מסמן לי שאי אפשר להזמין שוב לאותם תאריכים שכבר מופיע למעלה
שים לב בקובץ לדוגמא איך אני עושה שהעיצוב מותנה יתייחס לכל פרטי ההזמנה וכן שיודיע לי גם על 3 ימים לפני ושלש אחריעיצוב מותנה אם יש הזמנה נוספת שעומדת בתנאים האלו
הקובץ לא נמצאשים לב בקובץ לדוגמא איך אני עושה שהעיצוב מותנה יתייחס לכל פרטי ההזמנה וכן שיודיע לי גם על 3 ימים לפני ושלש אחרי
ש באקסל אפשרות להסיר כפילויות
נראה לי שכבר ענו לך מזמן. לא כן?מישהו ?
תודה!LEFT כמדומני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: