@הילוך גבוה מצאתי פתרון ללא עמודה
נשמע מעניין, אני כבר יעבוד על הבנת הרעיון רק תספר לי מה בעצם תפקידה של הנוסחה ISFORMULA@הילוך גבוה מצאתי פתרון ללא עמודה
היא אומרת האם יש בתא נוסחהנשמע מעניין, אני כבר יעבוד על הבנת הרעיון רק תספר לי מה בעצם תפקידה של הנוסחה ISFORMULA
הקפצה.ראו את התמונה להלן. הטבלה הזו מביאה את זמני הזריחה לכל התאריכים המובאים שם.
אני רוצה נוסחה שתהפוך אותם לרשימה אחת ארוכה ורציפה (בעמודה אחת)
שימו לב שחלק מהחודשים ל' יום וחלק כט יום.
צפה בקובץ המצורף 1156766
חזק! מוכיח עד כמה השימושיות באקסל היא לא רק להכיר את כל הפונקציות אלא לדעת לקמבן איתםהיא אומרת האם יש בתא נוסחה
במקרה מצאתי כאן פתרון אחר, אני מאמין ש @אפר יסכים שזה יותר שימושיתודה רבה
אם יש לי טבלה עם כמה קבוצות, כשלכל קבוצה יש בסוף סיכום של סכום לכמה הגיעה הקבוצה, אז בסוף כשאני מכניס את הנוסחה הנ"ל אני לא יכול לטווח את כל הטור כי בתווך יש את הסיכומים של כל קבוצה וזה גורם שאני צריך לטווח מחדש כל קבוצה כדי לדעת במדויק בכמה מהשורות הוזנו נתונים,
יש אפשרות ש Counta יטווח את כל אותם המקומות המטווחים ב SUM ?
מקווה שהובנתי, אם לא אצרף טבלה לדוג'
ראה דוגמאמה טיבה של הנוסחה הזאת ואיך משתמשים בה?
תוך כדי דיבור למדתי את הנוסחה הזאת (אגב נוסחה מדהימה וחבל שלא היכרתי עד היום)ראה דוגמא
(הנוסחה מיועד בעצם לסכם בסינון)
?איך זה גורם ש COUNTA
Counta
תודה רבה
אם יש לי טבלה עם כמה קבוצות, כשלכל קבוצה יש בסוף סיכום של סכום לכמה הגיעה הקבוצה, אז בסוף כשאני מכניס את הנוסחה הנ"ל אני לא יכול לטווח את כל הטור כי בתווך יש את הסיכומים של כל קבוצה וזה גורם שאני צריך לטווח מחדש כל קבוצה כדי לדעת במדויק בכמה מהשורות הוזנו נתונים,
יש אפשרות ש Counta יטווח את כל אותם המקומות המטווחים ב SUM ?
מקווה שהובנתי, אם לא אצרף טבלה לדוג'
הכי
פשוט לעשות counta פחות מספר תאי הסיכום
רעיון, אבל תאי הסיכום די משתנים פעם זה 30 פעם זה 32 אשמח לשמוע על נוסחה אוטומטית ממש
בכל אופן תודה רבה!
עריכה: ניסיתי את זה מדויק מאוד, ממש תודה!
תעלה קובץ דוגמא ואשתדל להדגים
תראה כאן מה היתה הבעיה שלי ומה אפר הציע@הילוך גבוה מצאתי פתרון ללא עמודה
אני לא צריך סיכום של הנתונים, אני צריך רק לדעת בכמה מהשורות יש נתון למעט שורות בהם יש סיכום ביניים,הרעיון של SUBTOTAL לסכם (או לספור וכו') נתונים באופן לא מוחלט, דהיינו בטבלה מסוננת הוא מסכם לי רק המסוננים ומתעלם מהנתונים המוסתרים, אז גם כאן בדוגמא שלך זה עובד מצוין.
ולא צריך את COUNTA
אוי לא הבנתי,אני לא צריך סיכום של הנתונים, אני צריך רק לדעת בכמה מהשורות יש נתון למעט שורות בהם יש סיכום ביניים,
=SUBTOTAL(2,
חזזזקקקק!!!!!!!!אוי לא הבנתי,
אבל זה עובד גם על זה...
תבחר 2 במקום ה9קוד:=SUBTOTAL(2,
COUNT ספירה של תאים המכילים מספרחזזזקקקק!!!!!!!!
אגב מענין לענין באותו ענין... מה ההבדל בים COUNT ל COUNTA ? כלומר בין 2 ל 3
לSUBTOTAL יש מעלה שהיא גם חיסרון תלוי היכן משתמשים בה - שמתעלם משורות מסוננות/מוסתרותהרעיון של SUBTOTAL לסכם (או לספור וכו') נתונים באופן לא מוחלט, דהיינו בטבלה מסוננת הוא מסכם לי רק המסוננים ומתעלם מהנתונים המוסתרים, אז גם כאן בדוגמא שלך זה עובד מצוין.
ולא צריך את COUNTA
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: