תודה רבהCounta
פשוט לעשות counta פחות מספר תאי הסיכוםתודה רבה
אם יש לי טבלה עם כמה קבוצות, כשלכל קבוצה יש בסוף סיכום של סכום לכמה הגיעה הקבוצה, אז בסוף כשאני מכניס את הנוסחה הנ"ל אני לא יכול לטווח את כל הטור כי בתווך יש את הסיכומים של כל קבוצה וזה גורם שאני צריך לטווח מחדש כל קבוצה כדי לדעת במדויק בכמה מהשורות הוזנו נתונים,
יש אפשרות ש Counta יטווח את כל אותם המקומות המטווחים ב SUM ?
מקווה שהובנתי, אם לא אצרף טבלה לדוג'
רעיון, אבל תאי הסיכום די משתנים פעם זה 30 פעם זה 32 אשמח לשמוע על נוסחה אוטומטית ממשהכי
פשוט לעשות counta פחות מספר תאי הסיכום
בגירסאות מתקדמות זה כנראה split+transformאני מדביק בתא A1 רשימה מופרדת בפסיקים (כל הרשימה באותו תא וללא מעבר שורות)
ואני רוצה שהיא תהפוך ע"י נוסחה לרשימה בשורות נפרדות.
איך עושים את זה?
אולי עמודה נסתרת עם isFormulaרעיון, אבל תאי הסיכום די משתנים פעם זה 30 פעם זה 32 אשמח לשמוע על נוסחה אוטומטית ממש
בכל אופן תודה רבה!
עריכה: ניסיתי את זה מדויק מאוד, ממש תודה!
הפתרון הראשון הוא מעולה (רק צריך לכתוב TRANSPOSE במקום TRANSFORM)בגירסאות מתקדמות זה כנראה split+transform
הישנות זה טקסט לעמודות+הדבקה של החלפת אורך רוחב
אני לא בקיא באקסל עד כדי כך, תסביר מה הכוונה עמודה נסתרת וכו'אולי עמודה נסתרת עם isFormula
עמודה שמסתירים אותהאני לא בקיא באקסל עד כדי כך, תסביר מה הכוונה עמודה נסתרת וכו'
כתבתי מזיכרון ויתכן שבשיטס זה אחרתהפתרון הראשון הוא מעולה (רק צריך לכתוב TRANSPOSE במקום TRANSFORM)
הפתרון השני לא יעזור לי כי רציתי רק נוסחה (זאת אומרת שאני מדביק שם מידי פעם תוכן ורוצה תוצאה מיידית עם ההדבקה.)
את זה הבנתי.. התכוונתי לחלק השניעמודה שמסתירים אותה
מה זה הנוסחה הזאת?עם isFormula
אם יש בתא נוסחה היא מחזירה TRUEאתה יכול לעשות עמודה עם הנוסחה הנ"ל ועליה לעשות COUNTIFאת זה הבנתי.. התכוונתי לחלק השני
מה זה הנוסחה הזאת?
אני קצת מתבלבל, אכפת לך להסביר קצת ביתר פירוט?אם יש בתא נוסחה היא מחזירה TRUEאתה יכול לעשות עמודה עם הנוסחה הנ"ל ועליה לעשות COUNTIF
תעלה קובץ דוגמא ואשתדל להדגיםאני קצת מתבלבל, אכפת לך להסביר קצת ביתר פירוט?
מקווה שלא מטריח יותר מידי
תעלה קובץ דוגמא ואשתדל להדגים
אין אותה באקסלהאם ניתן ליישר טקסט באקסל?
אני לא רואה באקסל את האופציה הרביעית שיש בוורד
צפה בקובץ המצורף 1157291
באקסל אני רואה רק 3 מתוך 4
צפה בקובץ המצורף 1157292
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: