כונטרול Hאיך מחליפים רווח ?
בשדה 'חפש' מקלידים רווח
ובשדה 'החלף' מקלידים ^p
כונטרול Hאיך מחליפים רווח ?
מדהים. תודה רבהכונטרול H
בשדה 'חפש' מקלידים רווח
ובשדה 'החלף' מקלידים ^p
עשיתי כמו שאמרת וזה נתן לי סיכום בינים לאותו תא. אך משיכה של הנוסחה על כל התאים לא משנה בהם כלום, למה? מה לעשות?לדוג' אם הזכות הינו בעמודה A והחושבה בעמודה B ושורת הבינים הוא בעמודה C תלך ב-C2 לחץ = אח'''כ C1, + (תוסיף) A2 - (מינוס) B2, ותקבל ב-C2 את סיכום ביניים, אח''כ תעמוד על סוף התא ותמשוך את זה עד סוף הטבלה וכך תקבל את סיכום הבינים של כל שורה, לפי הנתונים ששמת בכל שורה
מה כתוב בשורת הנוסחאות בלחיצה על תא שהעתקת אליו את הנוסחה?אך משיכה של הנוסחה על כל התאים לא משנה בהם כלום, למה? מה לעשות?
את הנוסחה שהצבתי בתאמה כתוב בשורת הנוסחאות בלחיצה על תא שהעתקת אליו את הנוסחה?
את הנוסחה שהצבתי בתא
הנה זו הטבלה שאני עכשיו רוצה לסכם את סיכומי הבינים, תראה את הנוסחהמה כתוב בשורת הנוסחאות בלחיצה על תא שהעתקת אליו את הנוסחה?
טעות מה שכתבתיהנה זו הטבלה שאני עכשיו רוצה לסכם את סיכומי הבינים, תראה את הנוסחה
לא הבנתי היכן ללחוץ ):בלתי אפשרי להכניס לעמודה G הפניה לעמודה G
זו נקראת הפניה מעגלית
תעשה שוב את ההפניה:
1. הקלד = בתא, 2. לחץ עם העכבר בתא הסמוך, 3. הקלד +, 4. לחץ בעוד תא, 5. הקלד מינוס וכו'
לעמוד בתא G8, להקליד =, ללחוץ בתא שמעליו, להקליד + ואז ללחוץ בתא הימני וכו', כשגומרים לוחצים אנטרלא הבנתי היכן ללחוץ ):
עשיתי עכשיו כך אך שוב זה מסכם לי רק את אותו תא. סימון של כל תאי G לא מסכמת לי אותם גם עם לחיצה על אינטרלעמוד בתא G8, להקליד =, ללחוץ בתא שמעליו, להקליד + ואז ללחוץ בתא הימני וכו', כשגומרים לוחצים אנטר
עשיתי עכשיו כך אך שוב זה מסכם לי רק את אותו תא. סימון של כל תאי G לא מסכמת לי אותם גם עם לחיצה על אינטר
אני לוחץ על תא G8 ויורד ממנו על התאים שתחתיו אך הם לא משתנים שאני משחרר וגם לא עם אינטרכעת מעתיקים בכונטרול C כונטרול V או בגרירה את התא G8 לכל תאי G (עד G100 או היכן שנגמרות השורות)
רק לשים לב שלשורה הראשונה G7 שמים נוסחה בלי G6 כי בG6 אין נתונים
מהיכן הגיע G7 למספר 9,921 ?אני לוחץ על תא G8 ויורד ממנו על התאים שתחתיו אך הם לא משתנים שאני משחרר וגם לא עם אינטר
מיתרה קודמת של העו''שמהיכן הגיע G7 למספר 9,921 ?
כלומר G7 זה לא נוסחה, אלא הקלדת 9,921 ?מיתרה קודמת של העו''ש
בG7 לא נגעתי רק בG8 כמו שהדרכתם אותי רק בG8 יש נוסחהכלומר G7 זה לא נוסחה, אלא הקלדת 9,921 ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: