רק בG8 יש נוסחה בשאר יש סכום של העו''שוב-G9?
אם אתה מעוניין בסיכום ביניים בכל שורה בתא Gרק בG8 יש נוסחה בשאר יש סכום של העו''ש
עשיתי כמו שאמרת והכל מעולה בנוסחאה בכל תאי הG אבל הוא כותב לי שיש תקלה ולכן עדין הוא לא נותן לי סיכומי ביניים, מצרף צילום מסךאם אתה מעוניין בסיכום ביניים בכל שורה בתא G
אתה חייב, אבל חייב להעתיק את הנוסחה מG8 לכל שורה
כתבת שניסת לגרור, אולי זה לא העתיק לך טוב ולא הבנתי מה הקשר לאנטר.
לכן תעתיק את הנוסחה ע"י העתק הדבק:
1. בחירת תא G8
2. העתק
3. בחירת G9 עד הסוף
4. הדבק
זהו
טוב מאוד!עשיתי כמו שאמרת והכל מעולה בנוסחאה בכל תאי הG אבל הוא כותב לי שיש תקלה ולכן עדין הוא לא נותן לי סיכומי ביניים, מצרף צילום מסך
@מרובע זה נכתב קצת בבדיחותא, האמת היא שצריכים לוודא בכל עמודות F ו-E שאליהן ההפניות -כעת רק להעיף את הפסיק המעפן מה-9,921.34 שבתא G7 והכל מגניב
אני לא קשור לדיון ההוא, רק נהנתי מהמעפן@מרובע זה נכתב קצת בבדיחותא, האמת היא שצריכים לוודא בכל עמודות F ו-E שאליהן ההפניות -
שאין איזה רווח או תו שלא יכול להיות מספר, כי באמת זה קורה הרבה כשמייבאים מספרים.
איך אני מעיף אותו? הוא חוזר אחרי שאני מתחיל לרוץ ממנו... זיהו התיאשתי סופית עכשיו גם את העתק הדבק זה שוב לא נותן לי. זה כותב איזה שגיאהטוב מאוד!
כעת רק להעיף את הפסיק המעפן מה-9,921.34 שבתא G7 והכל מגניב
תעטוף את ההפניות לתאים בפונקציית N או VALUEאיך אני מעיף אותו? הוא חוזר אחרי שאני מתחיל לרוץ ממנו... זיהו התיאשתי סופית עכשיו גם את העתק הדבק זה שוב לא נותן לי. זה כותב איזה שגיאה
ברוך הבא @אפר תוכל לעזור לי?יש לי עמודה A ועמודה B שעות,
אני רוצה להשוות כמה ההפרש ביניהם.
הבעיה שאם יהיה הפרש שלילי יהיה שגיאה (כי בשעות אין שלילי)
מה עושים
אני בור ועם הארץבמושגים האלה. אני צריך הדרכה של מתחיל באקסלתעטוף את ההפניות לתאים בפונקציית N או VALUE
תודה @אפרתעטוף את ההפניות לתאים בפונקציית N או VALUE
=G7+VALUE(F8)-VALUE(E8)
תעשה ifיש לי עמודה A ועמודה B שעות,
אני רוצה להשוות כמה ההפרש ביניהם.
הבעיה שאם יהיה הפרש שלילי יהיה שגיאה (כי בשעות אין שלילי)
מה עושים
תודה רבה לכולם כבר צדיק אחד מכאן עזר לי בפרטי. ממש תודה רבה!!
ע"מ לסדר באופן אוטומטי נתונים קיימים:יש אפשרות שגבולות התא יסתדרו לפי הטקסט, גם באורך וגם בגובה באופן אוטומטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: