הבדיקה על עמודה D זה מאותה גיליון או מגיליון אחר?עזרה באקסל בבקשה
אני צריך נוסחה לבדיקת הדבר הבא
תבדוק באיזה מהעמודות 1/ 2 (רשום כן אם רשום כן ב1תבדוק אם בלשונית 1 בעמודה D רשום כן, אם רשום כן תחזיר V אם רשום לא תחזיר X אם רשום כן בעמודה 2 תבדוק אם בלשונית 2 בעמודה D רשום כן, אם רשום כן תחזיר V אם רשום לא תחזיר X אם בשני העמודות רשום לא תחזיר "חסר"
מצ"ב קובץ להדגמה
לדוג' אם הזכות הינו בעמודה A והחושבה בעמודה B ושורת הבינים הוא בעמודה C תלך ב-C2 לחץ = אח'''כ C1, + (תוסיף) A2 - (מינוס) B2, ותקבל ב-C2 את סיכום ביניים, אח''כ תעמוד על סוף התא ותמשוך את זה עד סוף הטבלה וכך תקבל את סיכום הבינים של כל שורה, לפי הנתונים ששמת בכל שורהשלום אני צריך לשנות עו''ש באקסל
יש עמודה זכות ועמודה חובה ועמודה שמסכמת סיכומי ביניים בכל שורה
אני מוריד או משנה חלק מהשורות ואני רוצה שבסוף במקום שאחשב שורה שורה לבד אלחץ על איזו נוסחה שתסכם לי את הכל בכל שורה לפי הנתונים המעודכנים על ידי. איך אני בבקשה עושה זאת?
מצרף טבלת אקסל שיוכלו להבין יותר למה הכוונההאם יש אפשרות לעשות בגוגל שיטס, 1. לנעול את התא, שיוכלו לבחור רק תאריך, ורק תאריך עברי? 2. לדוג' יש עמודה עם 5 שמות, כל שם צריך לכתוב בעמודת הבאים משימות, האם יש אפשרות שלאחר כתיבת משימה, יעלה הגרף שלו לדוג' ב-25%?
תודה מראש לכל המשיבים
יש מישהו שיכול בבקשה לעזור?עזרה באקסל בבקשה
אני צריך נוסחה לבדיקת הדבר הבא
תבדוק באיזה מהעמודות 1/ 2 (רשום כן אם רשום כן ב1תבדוק אם בלשונית 1 בעמודה D רשום כן, אם רשום כן תחזיר V אם רשום לא תחזיר X אם רשום כן בעמודה 2 תבדוק אם בלשונית 2 בעמודה D רשום כן, אם רשום כן תחזיר V אם רשום לא תחזיר X אם בשני העמודות רשום לא תחזיר "חסר"
מצ"ב קובץ להדגמה
יש מישהו שיכול בבקשה לעזור?
לא הבנתי מה אתה צריך.תודה על העזרה
אם למישהו יש רעיון לנוסחה שתיתן את התוצאה בעמודה אחת אשמח לשמוע
ביקשתי נוסחה שתבדוק בו זמנית כל שורה בשתי הגיליונות ותחזיר תוצאה ולא שלכל גיליון תהיה עמודת תוצאה נפרדתלא הבנתי מה אתה צריך.
שהתוצאה תהיה באותה עמודה שאתה מזין?
אי אפשר באותו תא גם להזין נתונים וגם שתהיה בתוכו נוסחה.
אולי בעורך הקוד VBA אפשר לעשות את זה.
אבל אני שונא להשתמש בזה שכל פעם שמעבירים מחשב הוא נותן אזהרות וחוסם תוכן מאקרו וגם בכל אופיס 2016 המאקרואים תוקעים את כל האקסל שלא יזוז בכלל.
אפשר ע"י שני נוסחאות יחד כך:איך אני עושה שכל מה שאחרי פסיק (,) יעבור לעמודה ליד?
=MID(B1,(SEARCH(",",B1)+1),1000)
1. בחירת העמודה, 2. לחיצה על 'טקסט לעמודות' בלשונית 'נתונים', 3. הגדרת מפריד 'פסיק' בחלון שיקפוץ, 4. אישור.איך אני עושה שכל מה שאחרי פסיק (,) יעבור לעמודה ליד?
תודה רבה!1. בחירת העמודה, 2. לחיצה על 'טקסט לעמודות' בלשונית 'נתונים', 3. הגדרת מפריד 'פסיק' בחלון שיקפוץ, 4. אישור.
מחליפים הפסיקים בתו 'טאב' ואז מעתיקים ומדביקים באקסליש דרך להציג ולערוך קובץ CSV ושיוצג נורמאלי? (שכל מה שאחרי הפסיק יעבור לעמודה הבאה, ולא ישאר באותה עמודה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: