עריכה
אלף תודותהכנסתי את הנוסחא בתוך התאים
כן, הכוונה הוא שווה או גדול מ...הצלחתי!!!!!!!!!!!!!!
אגב את ה= שהכנסת אחרי ה < זה כדי שגם מספר "השווה" ל 0.7 יכנס לחשבון?
באמת היה מתאים לאקסל לתת אופציה כזו ב"עיצוב תאים" (כמו שהם עושים עם התאריכים והשעות ועוד דברים אחרים שהתצוגה לא תואמת את המספר).
@מאסטר באקסלאשמח לדעת מדוע כל פעם שאני רוצה לשמור את חוברת העבודה, נותן לי רק לשמור בחוברת עבודה חדשה ולא בחוברת שאני עובדת עליה.
תודה מראש
האם אתה יכול לעזור לי לפתוח אקסל שהוא פגום?חברים תקשיבו טוב,
אני, מאסטר באקסל, מאוד רוצה לעזור לכם,
ולכן כל שאלה שיש לכם באקסל תכניסו לפה,
אני לא הולך לשום מקום, ובעזרת השם אענה לכם על כל השאלות,
נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש
תנסו אותי...
יפהמאוד יפה, לא חשבתי על זה.
הוספה קטנה, אם אתה לא רוצה שיראו את המילוי אתה יכול לפני הדבקת הערכים לבחור בבחירה מיוחדת תאים עם נוסחא ולהפוך את צבע הגופן ללבן.
אני רוצה שהמספר שאני מכניסה בתא ספציפי יוכפל. (אני מכניסה מחיר לפני מע"מ ושהוא יראה לי את זה עם מע"מ).
אני לא רוצה לעשות את זה בעמודה נפרדת- את זה אני יודעת איך לעשות.
נניח תא A2: אני כותבת 500, אבל הוא מציג 585.
אי אפשר
טוב, אז כמובן ש- @אפר צודק,באמת היה מתאים לאקסל לתת אופציה כזו ב"עיצוב תאים" (כמו שהם עושים עם התאריכים והשעות ועוד דברים אחרים שהתצוגה לא תואמת את המספר).
מקש scroll lockלאחרונה אצלי השימוש בחיצים באקסל אינו עובר מתא לתא, אלא גלילה למעלה ולמטה
איך מבטלים זאת ומחזירים למעבר בין תא לתא?
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: