תודה רבה, עובד!לדוגמא: תשים את זה בתא 1 של העמודה שאליה אתה רוצה להעביר את עמודה Aקוד:=ArrayFormula('גיליון'!A:A)
אשמח מאוד מאוד לעזרה.אין שמירה אוטומטית,
המחשב נתקע ולא היתה ברירה לעשות הפעלה מחדש......
תודה
ע"י PIVOT TABLE (טבלת ציר).שלום!
בקובץ אקסל אחד יש לי רשימה עם הרבה שורות, בכולם ישנם רק 3 שמות שחוזרים על עצמם רק שאר הפרטים (בעמודות אחרות) שונים, ברצוני לקחת את כל השורות של אותו שם לגליון 1, את השורות עם השם השני לגליון 2, ואת שאר השורות- של השם השלישי- לגליון 3, כיצד אפשר לעשות זאת?
תודה רבה מראש!!!
אפשר פירוט?ע"י PIVOT TABLE (טבלת ציר).
או FILTER בשיטסשלום!
בקובץ אקסל אחד יש לי רשימה עם הרבה שורות, בכולם ישנם רק 3 שמות שחוזרים על עצמם רק שאר הפרטים (בעמודות אחרות) שונים, ברצוני לקחת את כל השורות של אותו שם לגליון 1, את השורות עם השם השני לגליון 2, ואת שאר השורות- של השם השלישי- לגליון 3, כיצד אפשר לעשות זאת?
תודה רבה מראש!!!
@אפר @מאסטר באקסל
תודה רבה, עובד!
שאלה נוספת: ברצוני לעשות שוב את אותו הדבר, אלא שהפעם אני רוצה שיעתיק נתונים משני עמודות שונות, כלומר- אם עמודה A ריקה אז שיעתיק מעמודה B, ואם B ריקה שיעתיק מעמודה A.
מה עלי לעשות לשם כך?
(בנוסף כתבתי לפני כן הודעה נוספת עם עוד שאלה- אשמח לתשובה גם עליה...).
תודה רבה רבה!!!
@מאסטר באקסל
=ArrayFormula(IF(ISBLANK('גיליון'!A:A),'גיליון'!B:B,'גיליון'!A:A))
משתמש בשיטסאו FILTER בשיטס
או קומבינה באקסל (מורכבת)
אופיס 365 - סינון ע"י נוסחה באקסל מייקרוסופט
אני יודע שדובר ע"ז רבות כאן בפורום הבעיה היא שאני לא מוצא את זה יש לי שתי עמודות A שם עיר, B שם רחוב, אני רוצה לדוגמא שאם רשמתי בתא D1 "בני ברק" הוא יציג לי בעמודה C את כל הרחובות של בני ברק. תודה מראש אני צריך דווקא נוסחה במקרה הזה קוד vba לא יעזור לי כלל (האם אפשרי??)www.prog.co.il
תודה!קוד:=ArrayFormula(IF(ISBLANK('גיליון'!A:A),'גיליון'!B:B,'גיליון'!A:A))
ISBLANK בודק אם ריקתודה!
אפשר בבקשה להרחיב את הקוד ל- 3 עמודות? (כלומר, אם A ריק, יעתיק מ- B, ואם גם B ריק שיעתיק מ- C)
לפי זה אני ארחיב את ההמשך...
נ.ב. למה הוספת "ISBLANK" זה עובד לי גם בלי זה?
לצורך מה זה?
תודה רבה!!!
=ArrayFormula(IF(ISBLANK('גיליון'!A:A),IF(ISBLANK('גיליון'!B:B),'גיליון'!C:C,'גיליון'!B:B),'גיליון'!A:A))
FILTERמשתמש בשיטס
מה הקוד?
תודה!
זה יכול לעבוד גם בלי ''isblank''?ISBLANK בודק אם ריק
קוד:=ArrayFormula(IF(ISBLANK('גיליון'!A:A),IF(ISBLANK('גיליון'!B:B),'גיליון'!C:C,'גיליון'!B:B),'גיליון'!A:A))
לא ניסיתי אם זה יעבוד אבל אם כן להחליף בין העמודות ב IFזה יכול לעבוד גם בלי ''isblank''?
פשוט לי זה עבד...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: